Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כעשיו קמתי וחיפשתי באינטרנט על שיפורים

ואתזה ראיתי:-P

הגיוני?

חוקי.?

זה מחזיק ?

אפשרי לעשות אתזה בארץ אצל פחח?

סתם שואל לידע כללי:roll:

פורסם

לדעתי אפשר לעשות בארץ אצל פחח וגם נראה שהרבה מהעבודה עוסקת בפיבר-בכל מקרה אני מניח שהעבודה תעלה יותר מעלות המכונית ועל כן-מיותר.

פורסם

הגיוני, מחזיק(תלוי מאיזה בחינה - זה לא פח - זה פלסטיק), לגבי חוקיות זה כמו החוקיות לגבי החלפת טמבונים בחצאיות וכו', מרכב הרכב נשיאר אותו דבר, זה כמו פאה בעצם לרכב, לפי דעתי הפרוייקט יצא מכוער, אולי זה הצבע אולי זה איכות התמונה ואולי זה הגימורים, הרעיון בהחלט יפה, אך לא חושב שמשתלם, במידה ואתה עושה תאונה או מקבל מכה אין דבר כזה להזמין דלת חדשה או טמבון חדש זה פשוט להכין חדש, עלויות תיקונים מבחינה חיצונית עלולות להגיע לעשרות אלפי שקלים. ואני מאמין שזה אפשרי, רק צריך מישהו עם הרבה ניסיון.

בברכה,

מאור.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

לעשות - אפשרי.

יעלה? לא פחות מ5 ספרות.

כדאי? רק אם אתה חולה נפש ומבין שאתה הולך להשקיע 15 אלף על רכב ששווה 5.

לדעתי אגב, הפרונט יפה, אבל השאר על הפנים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני מניח שהעבודה תעלה יותר מעלות המכונית ועל כן-מיותר.

ואם העבודה לא תעלה יותר מעלות הרכב זה לא יהיה מיותר ?

הרי זה מיותר בלי קשר לעלות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הבחור לקח אוטו שעולה 100 ש"ח וניסה לעצב אותו.

אם הוא היה קונה מרצדס ועושה כזה דבר,אחרי שהוא היה רואה מה יצא מזה הוא היה מתאבד.

אתמול במפגש מועדון ה 5.

היה מישהו עם לנצ'יה דלתא שהפך אותה ל INTEGRALE .

הסוברו יצאה יותר טוב.

אייל

פורסם

יצא ממש אבל ממש מגעיל.

מה שבטוח שבאוטו הזה אם שותים לא נוהגים כי ברגע ששתית ואתה רואה אותו אתה מקיא. :lol:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

חיפשת שיפורים וזה מה שמצאת?

יש שיפורים הרבה יותר מעניינים שמעניקים לג'אסטי מתה 285 כ"ס = justy wrx

http://monswap.monchar.com/

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

איזה מציק האומן ששיפר את הג'אסטי הזאת-הוא לא נגע בפנסים מאחורה והאוטו משווע לברק-הוא לא השתמש בלקה השקופה.

האוטו נראה מאובק כל הזמן-צבע מט מגעיל.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אני לא חושב שזה יותר מכוער מעונדה עם סבויילרים בצבע ורוד בארבי (מסתובבת בחדרה והסביבה) או סופר לנסר עם בודי קיט עלק איוו. לפחות כאן הבחור השקיע ונתן לזה מראה אורגני, כאילו זה תמיד היה ככה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חבל.

זה מה שיש לי להגיד, הסקיצות של הבחור נראות טוב, ההדמיות נראות טוב, העבודה פושרת ונייטרלית, אם כבר יש סקיצות והדמיות לך עם זה עד הסוף.

תחליף את הטמבונים המקוריים בטמבונים אחרים מפירוק כאלה שיהיה יותר קל לעצב.

תרכיב יחידות תאורה קדמיות ואחוריות כאלה שיתאימו בגודל ובצורה ושיחמיאו לרכב.

אם היה הולך עם זה עד הסוף היה יוצא פרוייקט הרבה יותר מרשים.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...