Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

שבת בצהרים

שוב עוד משמרת על המחסום בכניסה לירושלים מכיוון ים המלח

עבר לי במחסום ג'יפ עם לוחיות מחו"ל שזהה מאוד לדיפנדר רק שיש לו פנסים שונים

הבעלים שלו טען שזה ייבוא מספרד

לא ראיתי שם אבל היה לו סמל לא מוכר והיה כתוב על הרכב SANTANA

מישהו מכיר את הרכב/פרטים?

אחרי זה עבר לי דבר עם לוחית די מוזרה

מרצדס SL משנות ה-70

אבל משום מה היה לו לוחית של רכב אספנות אבל הלוחית שלו היתה רשומה בצורה של 14-***-*9

השאלה אם זה הגיוני

בהמשך עברה לי E36 קופה

אבל במקום סאנרוף היה לו גג מבד שנמשך עד סוף הגג (ידוע לי שיש גרסה כזאת לפולו הישנה)

מישהו יודע מה הגרסה של הרכב באמת?

תודה למי שייתן לי פרטים על הכל

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

Santana Anibal.

חברה ספרדית שקנתה קווי ייצור של סוזוקי ויטארה (מהדור הראשון) וסוזוקי ג'ימני.

לגבי ה-Anibal שראית, זה למעשה לנד רובר דיפנדר. לדעתי גם הרכב הזה הוא תוצאה של קניית קו ייצור למרות שבתערוכת פאריז, איש המכירות שלהם נשבע לי שהרכב מתכנון עצמי. פשוט במקרה יצא שמכל צד שמסתכלים עליו הוא העתק מדוייק של דיפנדר.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
זה וריאציה לפולקסווגן גולף שמיוצרת עד היום בסין.

התכוונת לוריאציה של הפאסאט...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אז ככה

אחרי זה עבר לי דבר עם לוחית די מוזרה

מרצדס SL משנות ה-70

אבל משום מה היה לו לוחית של רכב אספנות אבל הלוחית שלו היתה רשומה בצורה של 14-***-*9

השאלה אם זה הגיוני

הנה שרשור שפתחתי מזמן על המרצדס:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=124393

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

סנטנה מייצרים מזה שנים רבות (עוד מימי סדרה 2) "תואמי לנדרובר" ברשיון. בגדול- האוטו שראית והדיפנדר- אותו האוטו, בשינויים מינוריים בעיצוב. יש גם דגמים שונים מאוד, שרק מבוססים על מכללי לנדרובר.

אסף.

פורסם

אכן הסנטנה היתה מבוססת על דיפנדר בתחילת דרכה. אך במרוצת השנים, מהדיפנדר משאר רק המבנה (וממש שום דבר לטענת החברה). בגילגולו האחרון של הג'יפ הנ"ל הוא נושא את שמה של IVECO. לא זכור לי הדגם, אבל זהי אותה סנטנה עם שינויים קוסמטיים קלים. הייצור של הג'יפ על בסיס סאמוראי נדמה לי שהופסק בשנות ה-90.

ה-E36 עם גג בד הינה תוצר של אחת מהרבה סדנאות גרמניות, שכן בגרמניה (ומרבית מדינות מערב אירופה) יש אפשרות חוקית להפוק כל רכב לכזה עם גג נפתח חלקית (כמו הפולו ופיאסטה שנמכרו בארץ וה-E36 המדוברת) וכן לקבריולט אמיתית. כמובן שהתוצר הסופי והאפשרויות תלויות במרכב, אך ישנן די הרבה אפשרויות. דוגמאות שראיתי - פולו קבריו (דור ראשון), לאדה סמרה (קבריו וטרגא), ג'יפ לאדה ניבה, סיטרואן ZX ואפילו יוגו (YUGO).

Spirit In The Dark

פורסם

הסנטנה מיוצרת עם מנוע איווקו וגיר של פורד.

מבנה המתלים שונה מהדיפנדר, עלים בסנטנה לעומת סליל בדיפנדר.

רק לידע כללי הרשות הפלסטינאית קיבלה לאחרונה 60 יח' סנטנה. ואפילו יצא לי לעשות סיבוב באחת מהן.

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

הב.מ.וו שראית, לפי מה שתארת היא ב.מ.וו שעברה דרך סדנא שנקראת באוור (BAUR)

baur001full.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...