Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר פירוק וניקיון מערכת בית מצערת ,והרכבתו ,ולאחר כ300 קילומטר ,נמצאה שכבת לחות דקה של שמן בחלקו הפנימי של משנק מערכת האוויר,ממה נובע דבר זה?סוג האוטו מאזדה לאנטים 1800 97

פורסם

ברמה של הזעה- כמות מעטה שלא גדלה עם הזמן זה לא מהווה בעיה.

בכמות יותר גדולה שהולכת ומתעבה עם הזמן במקרה הטוב זה נובע מנשם מנוע סתום/סתום חלקית ואוליי אפילו מפילטר אוויר מלוכלכך מאד. במקרה הפחות טוב מדובר ברינגים שחוקים של בוכנות המנוע, כתוצאה מכך נדחפים גזי פליטה אל עוקת השמן ושם דוחפים שמן לכיוון מערכת היניקה.

אם מסנן האוויר לא מוצף בשמן אל לך להתרגש מהעניין. בכל מקרה המתן לדעות נוספות.

פורסם
ברמה של הזעה- כמות מעטה שלא גדלה עם הזמן זה לא מהווה בעיה.

בכמות יותר גדולה שהולכת ומתעבה עם הזמן במקרה הטוב זה נובע מנשם מנוע סתום/סתום חלקית ואוליי אפילו מפילטר אוויר מלוכלכך מאד. במקרה הפחות טוב מדובר ברינגים שחוקים של בוכנות המנוע, כתוצאה מכך נדחפים גזי פליטה אל עוקת השמן ושם דוחפים שמן לכיוון מערכת היניקה.

אם מסנן האוויר לא מוצף בשמן אל לך להתרגש מהעניין. בכל מקרה המתן לדעות נוספות.

האמת החשש שלי שרינגם שחוקים אבל זה בספק גדול ,הרכב ניקנה לפני כחודש מנוע עשה 190 אלף,בבדיקת הרכב לפני קניה ,הומלץ לי לעשות דחוף פלאש מנוע,כיוון שבבדיקה לאחר סטרטר ארוך ללא הנעה,הבוחן טוען שהלחץ השמן במעברים מגיע מאוחר יותר ויש בוצה במעברים שמזמין ניקוי פלאש דחוף,עשיתי פלאש ,לפי ההוראות והחלפתי שמן מנוע ופילטר שמן.ובנוסף לכך עשיתי אימפוזיה עם חומר K44 לניקוי מערכת יניקה ושסתומים ובוכנות מפיח,הטיפוף שנעשה עלידי ,האמת הוא הוזרם בקצב מהיר מאוד עם כמות גדולה של חומר דרך סעפת היניקה ,הורגשו ציצולים בזמן הרמת הטורים של המנוע וריח חריף של החומר ועשן לבן ,ולאחר דקה או שתיים חזר לפעולה תקינה .האמת הסחיבה והתגובות של המנוע שופרו וגם תיצרוכת הדלק שופרה משמעותית,ככה שאין לי חשש גדול מבריחת יתר של קומפרסיה מהרינגים .אבל באמת מענין אותי מאין באה אותה לחות על משנק מצערת האוויר שלא היתה קודם.הסיבה שאני חושב ותתקן אותי אם אני טועה,היא לאחר שימון ציר מצערת שהיתה טפוסה ,בשמן מנוע ולאחר מיכן בספריי חלודה תוך כדי פעולת המנוע ,והיות שנשימעה בעית יניקת אוויר מאיזור בית המצערת ,וחושבני שזה מהציר של המצערת,וכתוצאה מיכך עבר השימו,ן לאיזור הפנימי של המשנק דרך חופש בציר האם זה יכול להית?

פורסם

האם מי שביצע את כל העבודה ברכב שלך לא הביע את דעתו המקצועית?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
האם מי שביצע את כל העבודה ברכב שלך לא הביע את דעתו המקצועית?

דני

לאחר התיעצויות עם בעל מוסך הבהיר לי לא צריכה להיות אזושהי בעיה בקשר לאימפוזיה ופלאש מנוע.

פורסם

1. כדאי שתצלם תמונה כדי שיהיה ניתן להבין עד כמה העניין חמור.
  2. שוב אם אין שמן בפילטר אוויר וגם לא נעלם לך שמן מנוע בצורה מוגזמת או שלא הייתה קודם לכן לא הייתי חושב שמדובר בבעיה.
  3. בכל מקרה כדאי מאד לנקות נשם מנוע, מפריד שמן באם יש עליו וכו'.

פורסם

1. כדאי שתצלם תמונה כדי שיהיה ניתן להבין עד כמה העניין חמור.
  2. שוב אם אין שמן בפילטר אוויר וגם לא נעלם לך שמן מנוע בצורה מוגזמת או שלא הייתה קודם לכן לא הייתי חושב שמדובר בבעיה.
  3. בכל מקרה כדאי מאד לנקות נשם מנוע, מפריד שמן באם יש עליו וכו'.

בנתיים צדקת אחרי כ50 קילומטר ,פתחתי את הצינור וקום וצינור ראשי ומשנק המצערת היו נקיים ויבשים לחלוטין,פרקתי צינור נשם ושסתום PCV שהוא שסתום חד כיווני העובר ממכסה שסתומים לסעפת הינקה,הוא היה סתום חלקית בדיוק כפי שאמרתה ,לאחר ניקיון השסתום עם חומר לניקוי קרבורטור, הזרימה חופשית יותר.
  • תוכן חדש...