Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hertz <=>dls ?

carholic
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שאפשר להכניס את שניהם לאותו משפט.

בכל מקרה SQ או לא SQ אם לא תשמע סט ברמה כזו ותקנה ע"פ מה שאנחנו נגיד לך אז לא שווה כלום.

ועוד משהו , שניהם בלי הגברה מתאימה לא שווים כלום.

פורסם

שאתה מסודר:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אני לא חושב שאפשר להכניס את שניהם לאותו משפט.

למה לא?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אנני יודע מה דעתו של זה וזה וזה , אבל אני מניח שהוא חושב שסט של DLS צריך להיות הרבה יותר טוב מסט של הרץ, מה עוד שסביר להניח שאת הDLS אתה קונה משומש ואת ההרץ חדש.

לא שמעתי את ההרץ, ולא יצא לי לצערי הרב להפגש עם מוכר הDLS לשמוע אותו , ולכן לא אוכל לומר לך כלום , אבל לפחות ע"פ המבחן שהבאתי ,שעשו לסט המיליה שלהם השני חלקים , הם יודעים לעשות קומפוננטים מעולים , האם זה גם שייך להרצים הזולים יותר? לא יודע לא שמעתי.

אבל לבטח לא הייתי פוסל את ההרץ ככה

בברכה יהודה

פורסם

שמעתי את ההרץ עם הגברה חזקה מאוד, הוא מדוייק, חזק ופשוט כיף לשמוע איתו, הטוויטר לא צועק ולא צורם והצליל נקי חבל על הזמן. את הDLS לא שמעתי ולכן לא אוכל לעזור לך להשוות...

פורסם

לא פסלתי. האם משתמע מכך שפסלתי את ההרץ ? אולי התכוונתי שהDLS פחות טוב?

ננסח מחדש.

אני לא חושב שיש להכניסם באותה שורה מהרבה סיבות.

אחת : סט איטלקי מול סט שוודי. בטוח שיש הבדל בגווני הצליל .

שתיים : להרץ מיד רגיל של 3" עשוי פוליפולן, לDLS מיד דום 2.5" עשוי מבד.

שלוש: טוויטרים שונים לגמרי . ל הרץ יש חומר שלא מצאתי עליו שום אבל שום מידע ששמו טטולון והטוויטר 1" . הDLS עשוי ממשי ובנוי ידנית (לפי הכתוב) .

ארבע : הרץ 150 וואט 92 dB , הDLS הוא150 וואט ו 88 dB .

חמש:לDLS יבואן מסודר ששמו רדיו מילאנו. להרץ יבואן שבאמת לא ברור מי כמה ולמה.

הרץ עולה בחול 400 יורו.

DLS עולה בחו"ל 500 יורו.

לכן להשוות בין שניהם נראה לי מוזר.

הם צריכים ולדעתי גם שונים בכל אספקט שהוא.

פורסם

הייתי הולך על הDLS .

אני ממש לא התלהבתי מכל הסדרות של הרץ .

(נו עכשיו כולם , יחפרו , מיילה מיילה )

כמו שאלי כתב מעליי יש לנו מישהו בחצר האחרוית שנותן בסטים טובים ++

כמו כן תתכוננו להשוואה השוואתית שאני מקווה מאד שיעלו גם את חוות דעתם על הוופר של המיילה אהמ אהמ .

לילה טוב .

פורסם

לחבר שלי יש C36 שזה הסידרה הכי נמוכה של DLS בשלושה חלקים.

קישור http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139795&highlight=dls+3+way

יש להם סאונד די מורלי, לא מעייף את האוזניים,מאוד מאוזן.(דרך הגב הוופר מתחיל לנגן כבר באיזור ה 35 HZ)

מה שלי חסר בהם זה קצת פאנצ'יות.

תבדוק את נושא ההתקנה של שני האלמנטים! (לא תאמין מה עבר עלינו בבניית התיבות)

אני יודע שהי אנרג'י מנגן לנפח של הדלת. לעומת זאת ה C36 בתיבות. לגבי UP אין לי מושג אך ניתן לבדוק זאת.

פורסם

הסט הוא לא סט שוודי הוא סט ישראלי.

ה DLS הספציפי משתייך לאחת המוטציות שיצאו מבית מורל, בדיוק כמו מאקרום ואקסטנט. זה בעצם הוופר של ההייבריד הישן, מיד בסגנון של ה CDM54 וטוויטר של אחת מסדרות ה MT הישנות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...