Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

t.gif

907.jpg

f8ecd6_ul.gift.giff8ecd6_ur.gifבתפקיד הבלש: הג'יפ היוקרתי

תושב הצפון שחשד באשתו כי היא מנהלת רומן, רכש לה ג'יפ מפואר והתקין בו 14 מצלמות נסתרות

יונתן הללי

22/3/2007 8:42

t.gifג'יפ מפואר ויוקרתי שרכש תושב הצפון עבור אשתו הוביל את השניים לדיונים על גירושים בבית הדין הרבני, לאחר ש-14 מצלמות ושלושה מכשירי הקלטה שהותקנו בו על ידי הבעל, שחשד באשתו כי היא מנהלת רומן, חשפו מערכות יחסים שניהלה האישה עם שלושה גברים שונים.

 

בית הדין הרבני כבר המליץ לאישה להגיע להסדר גירושים בתוך שלושה שבועות, לפני שיחליט אם להיענות לבקשת הבעל לחייב את אשתו בגט. מדובר בזוג מוכר וידוע, המתגורר בבית מפואר ורחב מידות באחד מהיישובים שבאזור חיפה.

 

הבעל החשדן רקם תוכנית שנועדה לאשש או להפריך את חשדותיו. הוא רכש עבור רעייתו ג'יפ יוקרתי בעלות של למעלה מ-400 אלף שקל, התקין בו מצלמות נסתרות ומכשירי הקלטה בעזרת בלש פרטי ו"נתן לציפור לעוף", כהגדרת שרין סולן, עורכת דינו של הבעל.

 

בסופו של דבר ההשקעה הצדיקה את עצמה: שבועיים לאחר שהאישה קיבלה לידידה את הג'יפ, יכול היה הבעל להתבונן בלא פחות מתשע קלטות שהנציחו את זוגתו בתנוחות אינטימיות שונות, ונדהם לגלות שאשתו ניהלה רומן עם שלושה גברים במקביל.

 

בית הדין הרבני לא צפה בקלטות שצולמו בג'יפ, אולם רמז לאישה כי כדאי לה להגיע להסדר עם בעלה. במקביל לדיון בבית הדין הרבני, פנו בני הזוג לבית המשפט למשפחה, שאמור לדון בתביעה לחלוקת הרכוש, שאגב חלק גדול ממנו הובא לבית המשותף על ידי האישה לפני הנישואים.

t.giff8ecd6_ll.gift.giff8ecd6_lr.gift.gif

פורסם

14 מצלמות?! ניסיתי ברכבי להתקין מצלמה אחד ולא מצאתי איפה!

נשמע כאילו ניפחו את זה ממש, 14 מצלמות :?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בתמונה זה במו איקס3 במעריב היתה תמונה של האמר h3

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

זה מזכיר את הבדיחה,

גבר ואישה אחרי לילה סוער

גבר: אני אקרא לך אווה

האשה: למה?

גבר: כי את הראשונה שלי

האשה: אני אקרא לך פיגו

גבר: למה?

כי אתה ה- 205 שלי. :lol: :lol: :lol:

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם

שלושה גברים רק בג'יפ...בטוח היו עוד כמה על הדרך :shock:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למכירה- X3 במצב מצויין, יד ראשונה משרמוטה

עם 14 מצלמות מובנות "בילט-אין".

מתאים לכל חובב צילום סרטי פורנו לתעשיות אתרי האינטרנט.

ריפודי עור לבן.

 

*מוכן גם להוסיף כיסוי ריפוד חדש למושבים ללא תוספת מחיר.

 

:lol:

×
×
  • תוכן חדש...