Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בעסק שלי משאית ורכב פרטי שרשומים על שמי.

ברכבים נוהגים עובדים של העסק. מהי הדרך הרשמית להגן על עצמי במקרה של למשל: צילומים של רמזור אדום? או מהירות? או חס ושלום תאונת פגע וברח? האם אני אמור להחתים את העובד על טופס רשמי כלשהו?

ואם אני לוקח את המשאית פעם בכמה שבועות לצורך טיפולים או צורך אחר? האם אני צריך לחתום מול העובד שבאותו זמן אני השתמשתי ברכב?

פורסם

וודאי שאתה צריך להחתים אותם.

היום עשיתי נסיעת מבחן ברכב חדש והחתימו אותי אפילו על זה שזאת הייתה נסיעה של כ30 דק'.

תקדים תרופה למכה!

פורסם

כל מה שרשמת זה נכון מאוד וקביל לחלוטין בתור מעמד משפטי.

המסמך צריך להיות מפורש מאוד. כלומר, שיהיה רשום במפורש את התאריך שהעובד קיבל את הרכב, שהוא מודה שכל הנסיעות הן על אחריותו בראש ובראשונה, ואם יש הגבלים מסוימים אז לרשום אותם גם (למשל, סופי שבוע הרכב לא אצלו).

כשהרכב נלקח ממנו פשוט להכין מסמך דומה שבתאריך XX.XX.XX בשעה YY.YY נלקח הרכב על ידי מישהו מסויים. כשהרכב מוחזר סוגרים את המסמך על השעה.

מה שכן אם הרכב רשום על שם החברה אז אפשר הרבה פעמים להשאיר את הדוח רשום על שם החברה, לטעון שלא ידוע מי הנהג שאחראי על עבירת התנועה ולשחק אותה ראש קטן. קרוב לוודאי שהחברה תקבל דוח כספי גדול בהרבה מאשר הדוח המקורי אך במצב הזה אף אחד לא יקבל נקודות לרישיון נהיגה (משרד התחבורה מנסה כעת לסגור את הפירצה הזו בחוק אבל לבנתיים זה אמור להיות אפשרי ).

Back to the original - NC again.

פורסם
מה שכן אם הרכב רשום על שם החברה אז אפשר הרבה פעמים להשאיר את הדוח רשום על שם החברה, לטעון שלא ידוע מי הנהג שאחראי על עבירת התנועה ולשחק אותה ראש קטן. קרוב לוודאי שהחברה תקבל דוח כספי גדול בהרבה מאשר הדוח המקורי אך במצב הזה אף אחד לא יקבל נקודות לרישיון נהיגה (משרד התחבורה מנסה כעת לסגור את הפירצה הזו בחוק אבל לבנתיים זה אמור להיות אפשרי ).

הדוח לא יותר גדול, ניסיתי כבר :wink:

נתייחס לקיבוץ כאל חברה, כשקיבלתי רישיון ועוד הייתי בקיבוץ, צולמתי במצלמת מהירות, הגיע דוח לקיבוץ, על סך 275 שקל, התבקשתי לשלם לקיבוץ והקיבוץ לא העביר שם של נהג אשר נהג ברכב ולא קיבלתי נקודות.

פורסם

חנן ישנו טופס מובנה,הסבת דוח"ת תנועה , כמו של ליסינג ושכירות ובימים שהרכב אצלך אתה ממלא טופס על אותם ימים חותם ומחתים את הנהג.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

שום טופס לא יתפוס בלי יומן רכב מפורט שכולל תאריך שעת לקיחה ושעת החזרה של הרכב עם חתימת הנהג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אכן, השיטה היא של יומן רכב כשבכל שורה נכתבים:

תאריך, שעת התחלת נסיעה, ספידומטר התחלת הנסיעה, ממיקום, יעד/מהות הנסיעה, פרטי נהג, תאריך סיום נסיעה, שעת סיום, מיקום הסיום, חתימת הנהג.

את יומן הרכב יש כמובן לשמור.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

השיטה גם נהוגה ברכבים צבאיים ומשטרתיים.

למפתח הרכב מוצמד תיק קטן ובו טופס כפי שרפי לין ציין, חובה על הנהג למלא את הפרטים לפני הנסיעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הרבה יותר פשוט ומהיר להכין אחד כזה, תסתכל על הפרמטרים שרפי העלה ותכין לך טבלה כזו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בנוסף לספר העבודה, כשעבדתי בחברת סיור החתימו אותי על טופס הסבת דוחו"ת ריק. החתימו אותי על מסמך שכל דו"ח שאקבל מהמשטרה/ פיקוח עירוני וכו' בזמן שהרכב היה ברשותי (כלומר לפי "ספר העבודה" הרכב הופיע ברשותי) יועבר על שמי ואני אצטרך לשלם אותו מכיסי.

אסף

• תוכן חדש...