Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בהמשך לנושא הוונדליזים שתוקף את הרכבים של המשפחה שלי (גם האלמרה של גיסתי וה 405 של אחי הוקרבו).

ראיתי את המצלמה הזו: http://shop.ionet.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=132

האם מישהו/י יכול להמליץ לי עליה או על אחרת ?

הדרישות מהמצלמה היא:

1. ממשק למחשב אישי (מה הדרישות מהמחשב? - יש לי פנטיום 2 333 מיותר, ואפשרות לשדרג HD וזיכרון)

2. צילום בתנאי לילה - משמע תאורת רחוב.

3. מרחק מקסימאלי מהאובייקט ממצלמה - 30 מטר.

תודה רבה על העזרה, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תגיד לי, מה אתה רציני ?

מה המצלמה הזאת תעזור לך ?

אני אתן לך המלצה: הדולר הכי שימושי שאתה תשקיע בכל חייך נמצא בקישור הזה: http://cgi.ebay.com/Brown-Black-Base-Ball-Bat-Revelation-43-x-12-In-NR_W0QQitemZ170090136897QQcategoryZ16029QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

מבטיח לך שבמפגש הראשון בין המוצר הזה למי שעושה וונדליזם על הרכב שלך אתה תקבל פתרון.

אני מבחינתי הייתי ישן בשק שינה כל הלילה ליד האוטו עד שהייתי מצליח ליצור את המפגש הזה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

שמע זה באמת סטארט אפ מה שאתה מציע לו

לישון ליד האוטו עד ללילה שיבא העבריין וביום מן הימים להכות אותו עם אלה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני חושב להקים חברה לפתרונות יצירתיים.

"מחיר לכל נפש !" זה יהיה הסלוגן.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בגדול, 30 מטר זה לא מעט, ועוד בחושך.

המלצה לי אליך, אם אתה רוצה ליבנות מכשיר שיעשה לך את העבודה וגם תוכל ליראות את הגנב.

קנה פרוג'קטור עם גלאי תנועה, כך שלא תהיה חייב מצלמה רגישה לאור, חבר אליו איזה פעמון או זמזם לבית (לא מסובך, כי יש שם מפסק חשמלי - ריליי), ואז מקם את המצלמה שלך במקום טוב, וזהו.

אגב, גם אם יש לך את התמונות של האדם שחיבל לך באוטו, זה לא ממש עוזר לך. אתה יכול להגיע עם התמונות למישטרה ותיתקבל בפרצוף של "טוב, יופי, ומה אני אמור לעשות עם זה ילד?"

בקיצור, התראה אל תוך הבית וגם צילום של העבריין.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

רצית המלצה למצלמה

קיבלת

http://www.retractacable.com/product_info.php?cPath=30&products_id=147&osCsid=6c5e98349378787daba7f86994aa0eb9

קצת יקרה יחסת למצלמות ביתיות, יחסית למצלמות עם הפונקציות האלו היא נחשבת מאוד זולה.

זו מצלמת IP, שאפשר לישלוט עליה דרך הרשת (לישלוט= להזיז אותה)

יש אפשרות לשדרג אותה עם גלאי תנועה ככה שהיא יכולה לעקוב

יש את אותו דגם שלה גם בחיבור אלחוטי.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...