Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרסאות ספורטיביות של 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שאלה,

רציתי לדעת מהי הגרסה הספוטיבית ביותר של 106 לפני מתיחת הפנים של 97?

האם זו הראלי?

בתודה, oty.

פורסם

איך הבנת שראלי יותר ספרוטיבית מ GTI ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ראלי דור 1 יותר ספורטיבית מ XSI דור 1 ?

ראלי היא גרסה מופשטת אבזור של xsi, ובעלת התנהגות ספרטנית יותר( ממה שקראתי מהמון אנשים בפורום).

פורסם

שתיהן נפלאות, אבל הראלי S1 יותר ספורטיבית וקיצונית.

משקל מופחת בגלל מנוע 1.3 לעומת 1.6, היעדר איבזור מקורי ובידוד, מנוע שחי על סל"ד גבוה הרבה יותר,

מתלים עם מוטות מייצבים עבים יותר.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
ראלי היא גרסה מופשטת אבזור של xsi, ובעלת התנהגות ספרטנית יותר( ממה שקראתי מהמון אנשים בפורום).

התנהגות ספורטיבית, אבזור ספרטני :idea:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בקשר ל106 gti, האם מישהו יודע כמה אקזמפלרים יש בארץ בארץ? אני לא ראיתי אותו הרבה, לכן אני שואל זאת.

פורסם
להערכתי יש כמה עשרות בודדות.

זה די מפתיע מה שאתה אומר, כי היא נמכרה בארץ בייבוא סדיר. היא גם מכונית טובה מאוד, מעניין למה קצת קנו אותה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...