Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את שניי הדגמים האלה באוטודיפו ומחירם כמעט זהה, איזה יותר איכותי ומתאים לכיסוי הרכב בכל עונות השנה בארצינו?

תמונה של כיסוי מ"ס-1: 1162817177.jpg

תמונה של כיסוי מ"ס-2: 1153302581.jpgאשמח לשמוע את דעתכם בעניין

פורסם

שכחתי לציין שהכיסוי מיועד לרכב בתהליכיי שיפוץ ולכן יישב על הרכב כמעט כל ימות השנה,ולכן חשוב לי מאוד שיהיה מבד איכותי וחזק העמיד לכל תנאיי מזג האויר לטווח הארוך ולא ייקרע מכל דבר

פורסם

הכיסויי בתמונה העליונה הוא של דוד פוגל והשני של הדר רוזן ,של איזה חברה משניהם המוצרים יותר איכותיים מניסיון שלכם?

פורסם

לאף אחד אין ניסיון עם הכיסויים האלה שנמכרים באוטודיפו? יש אוליי כיסויי אחר שאתם ממליצים עליו,אשמח לשמוע פרטים והיכן ניתן לרכוש אותו באיזור המרכז?

פורסם

הכיסוי של "הדר רוז" שנקרא "Hammer" זה סתם כיסוי העשוי מבד אפשר להגיד כמו(מפה חד פעמית של שולחן אוכל).

לעומת זאת הכיסוי של פוגל, אחלה כיסוי עשוי מחומר חזק(אינו מגן בפני רטיבות).

פורסם

אני דווקא מאוד מרוצה מהכיסוי של הדר רוזן.

היה לי כבר כיסוי פעם של חברה גנרית כזו, שחשבתי שיעשה את העבודה. בעקרון חיפשתי לחסוך קצת כסף. בסופו של דבר הוא נקרע מאוד מהר.

קניתי אחד של הדר רוזן ואני מוכרח לציין שהוא עושה את העבודה יופי. אני משתמש בו מידי יום, גם עכשיו בתקופה הגשומה.

!AWDSOME

פורסם

היה (ויש) לי את שניהם.

הכיסוי העליון יותר עמיד.

השני התפורר לאחר זמן קצר של גשם -שמש .

העליון מתחיל להתפורר עכשיו(שנתיים בערך),אחרי שנתיים של עבודה .(כל היום או בגשם או בשמש)

פורסם

שנתיים זה כבר אורך חיים מופלג.

גניבת הכיסוי מתרחשת בדרך כלל לאחר פחות מ-12 חודשים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לציין שהכיסוי של הדר רוזל לא כולל טבעת אבטחה יכול להיות שכן אבל היא תקרע מהר מאוד.

מה גם טווח המחירים בחנויות שונה האמר יותר זול מפוגל.

×
×
  • תוכן חדש...