Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגיע עם חבר גוי לארץ, לטיול של כמה ימים.

מישהו מכיר מקום טוב, בו אפשר להראות קצת חויית רכיבה על טרקטורון באילת.

שעה-שעתיים מספיק בהחלט.

תודה.

Passt scho...

פורסם

במקרה חזרתי מאילת השבוע,עשיתי טיול טרקטורונים של שעה במחיר של 150 ש"ח [135 אחרי הנחה] במקום שנקרא טרקטורוני המדבר,אני אישית ממליץ לקחת טיול יותר ארוך של שעתיים או 4 שעות לאגם הנעלם.

המקום מומלץ טרקטורונים ברובם חדשים אני נהנתי.

ישנו עוד מקום שעושה טיולים ברינג'רים גם טיול נחמד ביותר,בכל מקרה לשניכם צריך להיות רישיון נהיגה בתוקף.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

150 שקל ? 135 אחרי הנחה? :shock:

לא יודע מה איתך , אני עשיתי את זה בחודשי הקיץ כשהיתי באילת עם חברים זה עלה לכל אחד מאיתנו 100.

אני חושב שזה גם היה טרקטורני המדבר. בהחלט שווה את הכסף, עם אתה יודע לנהוג על הילוכים בטרקטורון אז עדיף את ההילוכים.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

קודם כל תודה. רשמתי לי טרקטורוני המדבר.

איפה אני מוצא אותם? צריך להזמין מראש? שעות פתיחה?

Passt scho...

פורסם

אתם מתארחים במלון? אם כן, בלובי של כל המלונות הנורמאליים יוכלו למסור לך מידע על פעילויות בעיר - בין השאר גם על טרקטורוני המדבר.

תהנו!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אכן דרך המלון,אך אם תרצה ללכת אליהם ישירות בכניסה לאילת בכיכר ימינה,תראה את הטרקטורונים על הגבעה ,החנות עצמה ממול ליד המוסכים.

לגבי המחיר ,כמו כל דבר יש עליות מחיר.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...