Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורסם כמבזק ב YNET:

תושב כפר פינס, בן 40, נעצר בחשד שהתקין מערכת הנעה בגז לרכבו מבלי שקיבל את אישור משרד התחבורה. ברכבו של החשוד נתפסו בלון גז וחיבורים שנעשו באופן פיראטי.

במשטרה אמרו כי בעת מעצר החשוד, היה ברכב ריח חריף של גז.

הנכונות של אנשים לשים ז*^ על הסובבים אותם לשם טובתם האישית מעורר התפעמות כל פעם מחדש.

אני מקווה שהטיפול בו לא יתמצה במעצר, אלא במאסר מתוקשר, למען יראו ויראו.

פורסם

### למעננו, ולמען ילדינו, אנא המנע מציטוט ההודעה שמעליך ###

טוב שלא התקין מערכת עזר לרייסים המבוססת על מינון של גרגרי אבק שריפה לתוך התערובת...

פורסם

מעניין איך עלו עליו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מה עושה את המקרה הזה לכל כך מיוחד שעצרו אותו ויש כתבה? הוא התקין מערכת קיימת פשוט ללא אישור או שהוא אילתר את כל החלקים של המערכת ובנה לבד הכל?

פורסם

לא יודע אם אתם יודעים, אבל בצ'ילה כבר מתו 15 אנשים ב5 השנים האחרונות כי הם מתקינים בצורה חובבנית גפ"מ, וכשמתדלקים הם מפוצצים את כל התחנה (חוץ מהחלקים שמוגנים מפני מקרים כאלו, תודה לאל)

פורסם
חמודים השוטרים.

כל אחד מסתכל לכיוון אחר, ואין לו מושג אפילו מה הוא מחפש.

אמת....

איך זה שרק בישראל צריך אישור לכל בולשיט? (אל תענו)

מעניין לכמה שנים אני ייכנס שימצאו אצלי טורבו.........

קו---------------------------------------

פורסם
עלה בדעתכם שיש מצב שהם מחפשים מאיפה הדליפה, ולכן כל אחד מהם מביט לכיוון אחר?

איך עלה בדעתך שיש דליפה?

השוטר הרחוק יותר מסתכל על המצבר (או מאחוריו), אין סיבה בעולם להגיע לשם עם צנרת הגז.

קו---------------------------------------

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
פורסם כמבזק ב YNET:

הנכונות של אנשים לשים ז*^ על הסובבים אותם לשם טובתם האישית מעורר התפעמות כל פעם מחדש.

אני מקווה שהטיפול בו לא יתמצה במעצר, אלא במאסר מתוקשר, למען יראו ויראו.

כשהייתה קטן בטח הייתה המלשן של הכיתה אני מת על אנשים כמוך.

פורסם

עצרו אותו ועשו בצדק. דווקא כאן דרישת אישור מוצדקת, כי בהתקנה פיראטית אי אפשר לדעת שזה לא יתפוצץ באמצע הרחוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...