Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בודק כעת, לשימוש כרכב משפחתי שנוסע כ-30 K בשנה,סקודה פביה דיזל סטישן וסיאט קורדובה דיזל בגרסה המאובזרת יותר(סטלה). שתיהן 2005.שתיהן יד שניה פרטית (וגם ראשונה פרטית).שתיהן נסעו בעיקר בינעירוני.

טרם ראיתי את המכוניות ולדברי הבעלים מדובר ביהלומים שמורים ומצוחצחים ללא שריטה ופגע.

הפביה נסעה 100K. המחירון שלה 79K ובשקלול היד והקילומטרז הגבוה המחירון הוא 69,700. הבעלים מבקש 60K

הקורדובה נסעה רק 50K המחירון שלה 71K , והמשוקלל 69.500. הבעלים דורש מחירון.

ההבדל בינהן הוא 9500 ש"ח, ו 50000 ק"מ. (האבזור הנוסף בקורדובה אינו יתרון עבורי, אלא פתח לתקלות נוספות באדיבות הילדים שלי. לי עדיפה מכונית בסיסית ואמינה))

השאלות שלי הן:

1. כרכב למשפחה, איזו מכונית עדיפה?

2. אני מבין שהמכוניות האלו אחיות, אך האם מבחינת אמינות והוצאות תחזוקה ותיקונים יש הבדלים?

3. קילומטרז' מול כסף. מה עדיף.

4. יש משהו מיוחד שכדאי לבדוק בהן? (אני כנראה אקח את "המומחה" לבדוק אותן)

תודה מראש

שלום

פורסם
קח את הפביה , ותעשה טיימינג והכל.

100K המנוע אפילו לא התחיל לחיות

זו תשובה מרוכזת מאוד. אתה יכול בבקשה להתיחס לשאלות שלי, ולהרחיב מעט?

תודה

• תוכן חדש...