Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיפגש של דו קיום והרבה פוזות וסיכון מיותר של האנשים שם....:| אם נמשיך ככה בקרוב מאוד יגיעו כמה ניידות עם בוחני רכב ותתחיל שם החגיגה

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין צורך להתבטא בגזענות.

אז היו אנשים מכל המגזרים ולמה לא. רק חבל שאנשים לוחצים על הדוושה יותר מידי ומשתוללים שם.

אני בטוח שהדגש היה על "תרבות מוטורית" חבל שלא שומרים על התרבות, היו באמת רכבים יפים וממש התלהבתי מכל בעלי הרכבים עם דלתות השחף.

בכל מקרה אם היו נמנעים מהרייסים זה היה יכול להיות מפגש מושלם.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מה קשור ערבים לא ערבים תגיד לי? אני רוסי ואין לי בעיה איתם. אני מכיר המון ערבים שהם אחלה אנשים ואני סומך אליהם יותר מי על כל ישראלי....

ובלי קשר לזה היה אחלה מפגש. המון רכבים. התבאסתי נורא שהייתי בלי הרכב אבל בסדר ...פעם הבאה.

פורסם

הנה כמה תמונות

אין בעיה עם מספרים(לא למחוק).

HPIM5932_exposure.jpg

HPIM5842_exposure.jpg

HPIM5823_exposure.jpg

HPIM5851_exposure.jpg

HPIM5827_exposure.jpg

HPIM5947_exposure.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

היה נוראה נחמד חוץ מכמה צמיגים מיוטרים שנסרפו וגם בדרך כמה מנועים בגדול היה הענות מאוד גדולה בצפון לשם שינוי כן ירבו מפגשים כאלה[ ואן צורך בהערות גזעניות המבין יבין]

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אני הייתי, יותר מאוחר באו שיירה של בחורים ערבים עם דגלים, מזה היו הדגלים האלה? זה של איזה מועדון רכב או משהו כזה? וגם היה רשום על הדגלים אתר אינטרנט, למישהו יש את הכתובת?

lock your car or it may be gone in 60 seconds

פורסם
אני הייתי, יותר מאוחר באו שיירה של בחורים ערבים עם דגלים, מזה היו הדגלים האלה? זה של איזה מועדון רכב או משהו כזה? וגם היה רשום על הדגלים אתר אינטרנט, למישהו יש את הכתובת?

תביא תמונה של הדגלים ואני אגיד לך מה זה אומר ומה רשום על הדגלים

נ.ב. אני ערבי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
http://www.ylashabab.com

(קיבלתי דגל כזה מאחד האנשים).

איתמר.

טוב פירוש שם האתר הוא "יאללה חברה" , האתר לא מושקע יחסית לדעתי (סתם הערה) - לא מכיר אותו .

הקבוצה שבאה לאירוע ברובה מכפר כנא שם כל המכוניות מהאזור שהתאספו כדי לבוא בשיירה לאירוע .

תמונות הדגמה מהאתר שלהם :

ylashababt3rokha_0016.jpg

ylashababt3rokha_0017.jpg

ylashababt3rokha_0018.jpg

ylashababt3rokha_0019.jpg

ylashababt3rokha_0020.jpg

ylashababt3rokha_0021.jpg

שאר התמונות מההתכנסות ומהאירוע בחיפה

נ.ב. אני מודע לזה שהתרבות המוטורית באוכולסייה הערבית נמוך ועד נמוך מאוד, משקיעים הרבה ברכבים אבל התרבות עצמה יחסית לוקה :(

נ.ב. יש סדנת "שיפורים" בכפר כנא ששיכת לבחור שעובד עם פיברגלס ולפעמים ממש עושה צחוק מאנשים (היה לי חבר שרצה איכשהו לשפר 205 מזמן (רגילה ולא ספורטיבית ) קיבל הצעה לצ'יפ שיוסיף לו 30 כ"ס אגזוז "לחץ" שיוסיף לו 7 כ"ס ופילטר שיוסיף לו עוד 5 כ"ס ) וזו סתם דוגמה על איך צוחקים על אנשים ועושים הרבה מאוד כסף , אגב הוכחתי לבחור שמה שאמרו לו זה שטויות - זה היה לפני כמה שנים אבל לא נראה לי שהמצב השתנה הרבה מאז .

אני מוכן לענות על כל שאלה (שאולי תהיה לי תשובה עליה )

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

פאדי, אתה מדבר במקרה על מוניר בכפר כנא?

דווקא הM3 E36 שאצלו וגם הE34 וכל הE30 ושאר הבימרים שעברו שם יפות מאוד, טעם Old School ואירופאי שנדיר יחסית במגזר הערבי.

BMW E30 325i Coupe

פורסם
פאדי, אתה מדבר במקרה על מוניר בכפר כנא?

דווקא הM3 E36 שאצלו וגם הE34 וכל הE30 ושאר הבימרים שעברו שם יפות מאוד, טעם Old School ואירופאי שנדיר יחסית במגזר הערבי.

אני אשאל איך קוראים לבחור (מקווה שזה לא אותו אחד) אבל אני זוכר את זה בדיוק איך הוא אמר לחבר שהשטויות האלה יעלו לו את ההספק ב 30-40 כ"ס ב 205 forever ואז אני נפלתי מצחוק והסברתי לו וגם הראיתי איך שהטענות האלה מגוכחות .

אני מודע שעבודת הפיבר שלו דיי טובה, גם ראיתי הרבה מכוניות שעבדו עליהם טוב (אני לא שואל כל אחד שאני רואה איפה הוא ביצע אך מהסגנון שלו אפשר לדעת ברוב המקרים ) לא באתי בטענות על עבודת בפיבר אלא על השיפורים הנטענים ללקוחות תמימים או לא תמימים אני לא יודע .

בכל מקרה התרבות המוטורית באוכלוסייה הערבית נמוכה מאוד יחסית, זה לא סוד וזו האמת הרבה יתקשו להודות בזה אבל זה המצב הקיים תמיד יש יוצאים מהכלל אבל אם תבוא לנצרת ותיסע ברחוב הראשי ב 2 בצהריים תוכל להראות את ה"דריפטים" בכיכר המעיין, אם תסע ב 2 בלילה תיזהר כי הרבה טסים בתוך העיר (אני לא מבין איך הם מתחמקים מהבורות בכביש) במהירות מעל 100 ובלי לחשוב , אתה יכול לשמוע כל לילה צרחות של צמיגים ומה לא .

אגב אני לא מכיר את החברה שבאו למפגש ואני לא מדבר עליהם ספיציפית אם זה הובן בצורה הזו, אם יש עוד אנשים מהאזור שהם באמת חובבי מוטוריקה אך עם תרבות מוטורית טובה (עם כל מה שמשתמע מזה) אז אני בשמחה הייתי מעוניין להכיר כאלה .

פאדי

Henry Miller

• תוכן חדש...