Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלכוהול , 10 שעות לאחר אקמול... ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים ושבת שלום.

הבנתי שאקמול ואלכוהול לא ממש הולך טוב ביחד.

בערך בשעה 5 +- כאב לי מאוד הראש לכן לקחתי אקמול (לא ממש נפוץ אצלי)

עכשיו הכל בסדר , אבל כשלקחתי את הכדור שכחתי לגמרי שאני וחבריי קבענו היום ב12-1 לשבת על טקילה איכותית.

יכול להיות בזה סיכון?

תודה.

שחר.

פורסם

מנה סבירה של פרצטמול (החומר הפעיל באקמול, דקסמול טיילנול וכו') מתפרקת תוך 4 שעות.

הבעיה בצריכה מקבילה של פרצטמול ושל אלכוהול, היא ששניהם מתפרקים באותו אתר בכבד, והעמסה של שניהם יכולה לדפוק לך אותו.

יפה שטרחת לברר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
חוץ מזה טקילה זה דבר מגעיל-איכותית או לא איכותית...

ממליץ לך להחליף משקה

בדיעבד צדקת.

חבר'ה , לעולם לא לקנות את המשקה הנ"ל : (ועוד באיזה מחיר :x)

fff.JPG

שחר.

פורסם

מה גורם לכמה אנשים לעשות מפגש על בקבוק טקילה ? צאו לפאב תשתו, ותשתו גם משהו נורמלי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
מה גורם לכמה אנשים לעשות מפגש על בקבוק טקילה ? צאו לפאב תשתו, ותשתו גם משהו נורמלי.

לצאת לפאב זה אחד הדברים הכי טיפשיים שבן אדם יכול לעשות בכספו.

מחירים מטורפים ולא הגיוניים בעליל.

בפאב שאני נפגש בו עם חברים כוס וודקה רדבול (ורק שתדעו, לא באמת נותנים לכן רדבול, נותנים לכם XI) עולה 36 שח (וזאת כוס אייבול קטנה)!

רק שתכנסו לפרופורציות, אפשר לקנות בקבוק אבסולוט ב-40 שקל ופחית R6 ב-3 שקל.

אפשר גם ללכת למסיבות של 25-40 שח עם שתייה חינם חופשי.

פורסם

אני כנראה אידיוט, כי כשאני הולך לפאב אני הולך לשתות בירה ולהנות מהאווירה.

לבירה למזלי יש מחיר סביר ואם אני מרוויח במחיר הזה את האווירה אני מוכן להתנהג כמו מיליונר ולזרוק 25 שקל על חצי ליטר :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מסכים על קאררה, וזה עוד יותר טוב כשזה ליטר של בירה צכ'ית מדהימה ב30 ש"ח.

אתה וקאררה ממש פראיירים, מצטער. אני מבשל בירה בבית במחיר של 0.32 שקל לליטר, את המוזיקה אני משיג על ידי ה-IPOD שלי שמחובר לשני רמקולים שפירקתי מרדיו ישן ואת הכוסיות אני רואה בערוץ האופנה (שהתחברתי פיראטי).

האווירה של העשן אתה שואל? זה הכי קל, אני פשוט פותח חלון.

פורסם
אתה וקאררה ממש פראיירים, מצטער. אני מבשל בירה בבית במחיר של 0.32 שקל לליטר, את המוזיקה אני משיג על ידי ה-IPOD שלי שמחובר לשני רמקולים שפירקתי מרדיו ישן ואת הכוסיות אני רואה בערוץ האופנה (שהתחברתי פיראטי).

האווירה של העשן אתה שואל? זה הכי קל, אני פשוט פותח חלון.

טוב אתה דבר ראשון קורא לי לעשות את הצעד הבא: לפתוח שירשור בנושא בירות.

מלבד זאת, יש סיכוי לקבל בקבוק מהבירה הביתית שלך ?

פורסם
וודקה רדבול הרבה יותר טעים אבל המחיר שחיטה.

הסיבה שוודקה-רדבול יקר בהרבה מאוד פאבים ללא פרופורציה היא על מנת להרחיק את האוכ' שנוהגת להזמין וודקה-רדבול.

• תוכן חדש...