Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה כדאי לבטח את הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לבטח את הרכב שלי, ואני לא בטוח איפה. לא רק מחירים חשובים לי, אלא גם שרות.

הרכב: Fiat Punto 2002 1800cc יד 2 (אני 2), נהג חדש. מקיף וחובה כמובן! תודה רבה!

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

ממה ששמעתי על שירביט, מנסיון של כמה קרובי משפחה וגם של אנשים פה בפורום הם זולים, אבל בעיתיים במקרה שתצטרך אותם באמת.

הכי טוב אם תבטח בחברות הגדולות (דרך סוכן, כך המחיר יותר זול) לדוגמת AIG, ביטוח ישיר, הראל וכו'.

אני אישית מבוטח בהראל, נהג יחיד שהוא חדש + צעיר, ביטוח מקיף כולל הכל (גרר,שמשות,מערכת וגניבה או אובדן טוטאלי כמובן) כבר שנה ואני ממש מרוצה, בקשר למחיר אין לי איך לייעץ לך, אצלי הביטוח ועלויות הטסט מסובסדות בידי העבודה של אבא (אחזקת רכב) ולכן הביטוח עולה לי 1500 ש"ח בשנה אבל בשיחת טלפון אחת אליהם תוכל לברר.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אז לנו יש נסיון מצוין איתם, וגם בעיון בלינקים ראיתי אנשים שקיבלו מהם יחס טוב וכאלו שפחות.

אבל שכל אחד יעשה את החשבון שלו.

Passt scho...

פורסם

עם כל הכבוד - AIG היא חברת ביטוח יקרה.

כשקנינו את הפוקוס (2 ליטר 2007), ביקשנו מהם הצעת מחיר לנהג צעיר וקיבלתי הצעת מחיר יותר גבוהה מאשר על הביואיק (המחירון של הביואיק 60K יותר)...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני מבטוח בכלל ביטוח.

מבירור מחירים שעשיתי, יש להם מחירים סבירים בהחלט, והשירות מעולה.

המחירים משתנים בין חברות הביטוח,תלוי גם באוטו , ולכן אני ממליץ לך לערוך סקר שוק קטן ולבדוק מי הכי זול.

בהצלחה

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...