Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כידוע לכולם בתקופה האחרונה היה קצת בלאגן בנוגע למלווה.

לא ידעו אם 3 חודשים או 2, או אולי בכלל 6?

אני עברתי טסט בתקופה ההיא שאחרי ירידת תוקף הורדת השעה[על שלושת החודשים], כלומר בתקופה שבה היה חודשיים מלווה.

ברישיוני[הזמני, מנייר] כתוב שיש לי רק חודשיים מלווה, עד יום שני הקרוב.

שאלתי היא, מתי בעצם המלווה שלי מסתיים, לפי התאריך הנקוב על הרישיון, או לפי התאריך של השלושה חודשים? ומתי אני אמור לקבל את הרישיון הרגיל, מפלסטיק?

אם שוטר במקרה עוצר אותי, לפי מה הוא נוהג? הרי מבחינתי, יש לי רק חודשיים, מכיוון שזה מה שכתוב ברישיון, ולא ניתנה הודעה אחרת לתקשורת/באתר של משרד הרישוי.

אני יודע שגולשים בפורום זה גם שוטרים, ולכן יעזור לי מאוד אם הנ"ל יגיבו גם.

תודה מראש, אבי.

פורסם

בעקרון ממה שהבנתי זה 3 חודשים רטרואקטיבית כלומר יש לך עוד חודש מלווה

מה שאני ממליץ לעשות זה לחכות עד שיגמר לך ה3 חודשים או עד שתקבל תפלסטיק

עם תקבל את הפלסטיק תוך שבוע נגיד תיסע אל תדאג אבל לדעתי אתה לא תקבל אותו

פורסם

כמו שקודמי אמר,

אל תיקח סיכון. לך תדע על איזה שוטר תיפול.

תחכה חודש, ותיסע עם אבא כמה שיותר, תאמין לי שזה רק יועיל לך.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

באמת שרציתי לעשות את זה, אבל תכננתי לעשות את זה מחר בבוקר. וגם למשרד הרישוי אני אתקשר, ביום ראשון.

פשוט חשבתי שאולי יש משהו שאתם יודעים שאני לא.

בכל אופן, מה זה בוחן בדיוק? הטלפנית שתענה לי לא תוכל לעזור לי?

פורסם

למשרדי הרישוי בארצנו אין טלפונים, לפחות לפני חצי שנה.

תתקשר 144 לא 100 (במידה ולא הבנת נכון), ותבקש את מספר הטלפון של תחנת המשטרה באזורך.

בוחן תנועה הוא שוטר שההתמחות שלו בתאונות ובכלל בתעבורה וכל ההתעסקות שלו אך ורק בתנועה.

ועוד משהו, אני ממליץ לך להתקשר ל-2 תחנות שונות ולשאול את הבוחנים ולאמת את התשובה לבטחון.

פורסם

תודה רבה לך! עזרת לי מאוד.

השאלה אולי תשמע קצת טיפשית, אבל אפשר גם מחר? כלומר, הם עובדים גם מחר, ביום שישי, נכון?

ועוד משהו, למה שבשתי תחנות שונות התשובה תהיה שונה? יש חוק שונה לכל איזור בישראל? תמוה..

פורסם

ביום שישי בד"כ עד 3 יש בוחן אחד ואחרי 3 בוחן תורן שרק אם אתה מקושר תצליח לדבר איתו..

אפשר לחכות עד יום ראשון, אפילו עדיף מאשר שסתם מישהו יזרוק לך תשובה וינפנף אותך

פורסם

ביום שע"פ הרשיון תפקע תקופת המלווה תהיה רשאי לנהוג ללא מלווה. מה שקובע הוא הרישום על רישיון הנהיגה בלבד....! ברגע ששוטר יעצור אותך וייראה כי פקעה תקופת הליווי שלך אתה תשוחרר לדרכך,אל חשש.

פורסם
ביום שע"פ הרשיון תפקע תקופת המלווה תהיה רשאי לנהוג ללא מלווה. מה שקובע הוא הרישום על רישיון הנהיגה בלבד....! ברגע ששוטר יעצור אותך וייראה כי פקעה תקופת הליווי שלך אתה תשוחרר לדרכך,אל חשש.

אני בעצמי לא בטוח מה התשובה, אין לי מושג על מה אתה מסתמך.. בכל מקרה נוצר בלבול גדול

פורסם

אם כך, אז אני אעשה את מה שיאמרו לי במשטרה.

עוד שאלה שעלתה לי בראש-

מבחינה חוקית, ברישיון שלי כתוב שהמלווה שלי הוא עד החודש הזה. אם נניח יתפוס אותי שוטר, וירצה לתת לי עונש, ואלך עם זה למשפט. מי יהיה הצודק? הרי אני מחויב למה שכתוב ברישיון, שזה עד החודש הזה, ומאיפה אני אמור לדעת שלא?[כלומר, לשחק אותה "ראש קטן"]

מה קורה במקרה כזה?

פורסם

אתה סתם מטעה את הבנאדם...

כשהרכב שלו יוחרם והוא יקבל זימון בפני שופט - אתה תשלם על עו"ד, על איחסון הרכב במגרש ועל השכרת רכב חלופי לתקופה בה הרכב יהיה מוחרם?

בדוק פרוק ונצור - לכל אחד, ולא משנה מתי עבר את הטסט, יש חובה של 3 חודשים ראשונים עם מלווה.

בין אם עברת לפני ה1 ל11 2006, לאחר מכן ולפי חיקוק החוק החדש או לאחר חיקוק החוק החדש.

חובה עליך מלווה למשך 3 חודשים מיום קבלת הרשיון.

--

לגבי ה"ראש קטן" - אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש. קח זאת לתשומת ליבך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שלום לכולם

כידוע לכולם בתקופה האחרונה היה קצת בלאגן בנוגע למלווה.

לא ידעו אם 3 חודשים או 2, או אולי בכלל 6?

אני עברתי טסט בתקופה ההיא שאחרי ירידת תוקף הורדת השעה[על שלושת החודשים], כלומר בתקופה שבה היה חודשיים מלווה.

ברישיוני[הזמני, מנייר] כתוב שיש לי רק חודשיים מלווה, עד יום שני הקרוב.

שאלתי היא, מתי בעצם המלווה שלי מסתיים, לפי התאריך הנקוב על הרישיון, או לפי התאריך של השלושה חודשים? ומתי אני אמור לקבל את הרישיון הרגיל, מפלסטיק?

אם שוטר במקרה עוצר אותי, לפי מה הוא נוהג? הרי מבחינתי, יש לי רק חודשיים, מכיוון שזה מה שכתוב ברישיון, ולא ניתנה הודעה אחרת לתקשורת/באתר של משרד הרישוי.

אני יודע שגולשים בפורום זה גם שוטרים, ולכן יעזור לי מאוד אם הנ"ל יגיבו גם.

תודה מראש, אבי.

תתקשר למשרד הרישוי תשאל אותם יש להם את כל התשובות להכל

*5678

או

1-222-56-78

• תוכן חדש...