Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בבעלותי מיצובישי צ'אמפ 95 גיר ידני,

לאחרונה החלה להדלק נורת "CHECK ENGINE" - יכול להיות שזהו רק חיישן המזייף.

לאחר זמן מה, החלו גמגומים בעיקר ב 20 ד' ראשונות של הנסיעה בהילוך הראשון והשני.

כמו כן, ישנו רעש מרצועת המנוע שקודם לכן היה לא מורגש.

המנוע עומד על 700 סל"ד בערך בסרק ויש רעידות קלות, דבר שלא היה פעם.

בבדיקת 4 גזים OC יצא 0.8 אבל זה לא חדש...

מה יכול להיות הגורם לבעיה? במוסך לא יודעים ורצו לעשות ניקוי אינג'קטורים ולהחליף פילטר דלק.

תודה.

פורסם

הפתרון שרפי הציע יהיה הרבה יותר זול מאשר להתחיל לנחש ולהחליף רכיבים.

רשום מאיפה אתה כדי שתוכל לקבל המלצות למוסכים טובים.

פורסם

אני מחולון, הלכתי למוסך מורשה והם ניסו להתחבר למחשב של המכונית ואמרו שהם לא מקבלים שום מידע מכיוון שאוטו ישן או משהו כזה... החלטתי לא לעשות אצלהם כלום..

אני אשמח אם מישהו לפחות יגיד למה הבעיות האלה קשורות וגם המלצות למוסכים מאיזור חולון , ת"א יתקבלו בברכה..

תודה.

פורסם

אם היית מאיזור חיפה, הייתי שמח לעזור.

אם ייצא לך להזדמן לחיפה, אשמח,

באיזור שלך,תתיעץ עם חברי הפורום ועם רפי לין.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לצערי חיפה זה קצת רחוק, אשמח אם מישהו מהמרכז יעזור..

אתה חייב לראות את האוטו? אתה לא יכול לנסות להבין באילו חלקים התקלות על סמך מה שהבאתי?

תודה בכל זאת.

פורסם

אם תקרא בפורום תוכל להיווכח שבעיות כאלה לפעמים קשות מאד לפתרון. כמובן שלפעמים גם לא. בכל מקרה לא אבחון לאוטו לא ניתן לעזור לך. ניחושים הם טובים ויפים, אם אתה רוצה הרי לך:

חיישן חמצן, חיישן טמפ', מגבר הצתה, פלאגים, לחץ דלק ובקיצור כל דבר אפשרי. אז מה תעשה? תחליף את כולם.

קבל המלצה למוסך טוב ואמין במקום מגוריך ונקווה שהבעיה תיפתר במהרה. אנא חזול לעדכן עם פתרון הבעיה.

פורסם

אוקיי,

אז אני אשמח למוסך טוב באזור המרכז, כיום אני במוסך טורניו למי שמכיר והוא יקר ולא יודע אם הכי אמין אבל זה מה יש....

למישהו יש עוד הצעות בדוקות?

• תוכן חדש...