Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו 95 אוטומטית 1400 סמ"ק

והבעיה מתרחשת 99% בשעות הבוקר כשהאוטו קר, כשאני מדליק את האוטו בבוקר ונוסע אני מרגיש שקשה למנוע ולמשל שאני עוצר ושוב רוצה להתחיל בנסיעה המנוע מגמגם ואוטו נכבה.

כל בוקר אני "מחמם" את האוטו איזה 10 דקות ועדיין זה לא מספיק (10 -15 דקות להרים טורים זה סתם שפיכת דלק עוד שאוטו "שותה" 1:7 :shock: )

לקחתי אותו כמה פעמים למוסך החליפו לו ממיר הצתה, ועוד כמה פעמים אבא שלי לקח את האוטו למוסך ואמר שהחליפו חלקים, והלכנו לבדוק את האוטו במחשב, וכמה פעמים ניסו למצוא פתרון לבעייה, והבעייה עדיין קיימת, וכבר במוסך לא יודעים מה הבעיה באוטו וככה כל בוקר אם אותה בעיה...

האם יש לבעיה פתרון ?

תודה מראש.:-D

אלישי.

פורסם

לקחתי אותו כמה פעמים למוסך החליפו לו ממיר הצתה, ועוד כמה פעמים אבא שלי לקח את האוטו למוסך ואמר שהחליפו חלקים,

והבעייה עדיין קיימת, וכבר במוסך לא יודעים מה הבעיה באוטו וככה כל בוקר אם אותה בעיה...

האם יש לבעיה פתרון ?

תודה מראש.:-D

אלישי.

אולי תועיל לדייק, ולרשום מה עשו , מה החליפו בדיוק, או אף לסרוק את דפי החשבוניות..?

כדי שנוכל לנסות לעזור באופן מקצועי יותר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כל בוקר אני "מחמם" את האוטו איזה 10 דקות ועדיין זה לא מספיק (10 -15 דקות להרים טורים זה סתם שפיכת דלק עוד שאוטו "שותה" 1:7 :shock: )

בלי קשר לחלקים המסתוריים שהוחלפו אצלך, עליך לדעת ש"חימום" מנוע קר, בסל"ד גבוה הוא הרסני למנוע.

לאחר שתפטר בעייתך, כל שעליך לעשות בהתנעת מנוע קר הוא להכניס מפתח לסוויץ, לסובב רבע סיבוב, לחכות שניה ולסובב בכדי שיניע הסטרטר. (ללא לחיצה על דוושת התאוצה בכלל).

זהו.

אחרי מספר שניות אתה יכול לסוע (כך אמור להיות ברכב הזרקת דלק תקין).

בכל מקרה, בדקות הראשונות, עד שהמנוע מגיע לטמפ' עבודה, לא כדאי לאמץ אותו, ובטח שלא "להרים טורים במנוע קר".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לפי התיאור שלך הבעיה ביוניט חום! מקורית עולה 212 שח לפני מעמ' אני לא יודע באיזה מוסך הייתה אבל לפי מה הנכתב אתה ממש סובל .

אז תחסוך לך המון כאב ראש אגב את הבד' ליוניט מבצעים כאשר המנוע קר אם אתהה או אביך מגיעים למוסך עם מנוע חם אין מה להאשים את המוסך כי ברגע הנתון שהוא בודק הכל נראה תקין .

המלצתי לך להשאיר את הרכב ללינת לילה במוסך בתאום לצורך בדיקה לפני הנעה ...

בברכה !

KamiTech

פורסם

החלקים שהולפו ברנו הם:

חיישן הצטה, טרמוסטט, ומגבר טורים...

ועוד משהו שרצתי לדעת האם זה נורמלי שהאוטו שותה בערך 1:7 ???

פורסם
החלקים שהולפו ברנו הם:

חיישן הצטה, טרמוסטט, ומגבר טורים...

ועוד משהו שרצתי לדעת האם זה נורמלי שהאוטו שותה בערך 1:7 ???

:shock: :shock: כאילו יש לך אוטו פורשה!!

זו גרועה!!יש לי קליאו RSI עם מנוע 1800 צריכת דלק שלה 1:11

אגב אם יש לך 1.800 היתי יכול לעזור לך ואבל אני לא מכיר 1.400 תחכה שלמי יגיבו מקצועי

מקוה שיעזור לך במהר שלא תשפוך כסף על דלק

פורסם

1 תחליף מוסך.

2 לעניין זה , פנה לחבר הפורום "קמיטק" שענה לך, הוא מומחה רנו וניסאן לפחות.

3. נראה שיש לבדוק האם החליפו את התקע לחיישן ההצתה,ואם לא , האם יש צורך בהחלפתו.

כפי שייעץ לך "קמיטק" , יש אולי להחליף את חיישן הטמפ' , זאת לאחר השארת הרכב בלילה במוסך, או טוב יותר, תאם עם "קמיטק" שיגיע אליך בבוקר כאשר הרכב קר ולא הונע, הוא יחבר לך סקנר ,סורק תקלות ומידע מקצועי, ויאתר לך את הבעיה.

4. שירות כזה לא תקבל בשום מקום. (אם הוא יסכים לבוא, אם זה באיזור שהוא נותן שירות)

בברכה ובהצלחה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לקחתי שוב את האוטו למוסך אבל אחר...

ומוסאכניק עשה "ריסטארט" למחשב והוא אמר שמתי שהחלפתי לאוטו את המנוע אז לא עשו לו ריסטארט

האם זאת הייתה הבעיה?

פורסם
לקחתי שוב את האוטו למוסך אבל אחר...

ומוסאכניק עשה "ריסטארט" למחשב והוא אמר שמתי שהחלפתי לאוטו את המנוע אז לא עשו לו ריסטארט

האם זאת הייתה הבעיה?

זה אתה תגיד לנו אתה מחר בבוקר, אני בספק גדול האם הריסט במקרה שלך יפתור את הבעייה.

פנה לקאמי טאק חבר הפורום, ובעייתך תפתר באחריות!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נראה שאת התשובה תקבל בפועל מחר בבוקר.... מהאוטו עצמו...

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...