Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצפון חוזר ובגדול PART 2 מפגש ב 01.12.06, כל הפרטים בפנים

Ruslan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

81474-r.jpg

שלום חברים, אחרי ביקוש רב הוחלט לצאת במפגש של הצפון חוזר ובגדול PART 2.

המפגש יערך בתאריך 01.12.06 בקריון במתחם החניה שבקומה שנייה בשעה 15:30 , אותה החניה שהיה בה מפגש הקודם (כמובן זה על מנת שגם אם יהיה גשם המפגש יתקיים ויעבור בצורה הכי טובה שיש).

במידה ויהיה מזג אוויר טוב, ניצא למקום פתוח ואווררי rolleyes.gif.

טוב אז מה הולך להיות לנו במפגש!?

דבר ראשון פגישה של כל אוהב וחובב תחום זה! וכמובן המשך העלותו וקידומו של תחום מוטוריקה בצפון!

דבר שני הגעתו של מועדון יפני-נט (www.yapani.net) israel0ez.gifext3_neener.gif

דבר שלישי המפגש יתועד על ידי צוות צילום של יפני-נט (אז לא לשכוח לנקות רכבים wink.gif.

והדבר הרבעי, חברים זהו מפגש האחרון שלנו לשנת 2006! אז חשבתי אולי נעביר אותו בהרבה שמחה וכייף cheers.gif, לכן לכל מי שיש הצעה או כל דבר אחר על מנת שהמפגש הזה יתקיים בצורה הכי כייפית שיש מוזמן או כמובן להציע פה, או לשלוח לי.כל הצעה כמובן תעולה לדיון.(אני חושב שאפשר לעשות רשימה שכל מי שבטוח מגיע ושכל אחד יביא איתו משהו סימלי כגון:שתייה,חטיפים או כל דבר אכיל אחר,נרגילות וכל דבר אחר שיעשה את היום יותר שמח)

חברים דבר אחרון שאני מבקש ממכם! אנו עובדים מאוד קשה על מנת להקים לכולנו את כל הארועים של תחום המוטוריקה בצפון ופיתחו, אז בשביל שהאווירה והחשק לא יהרסו אנה השמרו על כללים! לא להגיע ולעשות לי פוזות שם! או צלחות או כל דבר אחר אשר יכול למשוך police2.gif ופשוט להרוס לכולם את הארוע!

אני מזהיר אחד שחושב שהוא הולך לעשות שם דברים כאלו ואחרים מוזמן לא להגיע, ולעשות את הפוזות האלו במקומות אחרים! המפגש הוא לא המקום בשבילו!

טוב אז כל מי שמגיע להגיב ולציין זאת חברים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

82271-r.jpg

לחבר'ה שמגעים מכיוון חיפה פשוט ממשיכים לפי המפה עד לצומת קריית ביאליק שנמצא בקריות ומשם תראו כבר בצד ימין שלכם קניון (קריון) ענק (תשאלו איפה זה קריון כול אחד יעזור לכם).

משם תחפשו חנייה עם גג וכמובן תעלו לקומה השנייה ושם המפגש

מקווים לראות את כולכם smiley20.gif

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

img0036yl5.jpg

הבאלגן חוגג

:lol:

הבלאגן חוגג?איזה בלאגן?

היה בלאגן רק ביציאה של הרכבים מהמפגש עקב חשש להגעת משטרה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

חשוב לזכור שזה היה מפגש פתוח והגיעו אנשים שבאו סתם לראות מכוניות והקשר שלהם לספורט מוטורי וכדומה הוא רחוק מאוד....

אותם אנשים הם אלו שיצרו את הבלאגן ואת ההשטוללות המעטה שהייתה שם והפסקה מייד ע"י המארגנים.

עוד דבר שגילינו ממקורות כאלה ואחרים הוא שהמשטרה בצפון לא "רגילה" לארועים מהסוג הזה, ולכן כל הגעה שלהם מסתכמת לפחות בשיחה לא נעימה. אבל לאט לאט הם יבינו שהמפגשים נועדו לשם צפייה ולא שום דבר אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מישהו הבין אותי לא נכון אני מתכוון לסתם עוברי אורח....

וכדומה...

אנשים שהצלחה או כישלון המפגשים בצפון מעניינת להם את הנעל....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי בתור אחד שעובד בקריון, לא מארגנים אירוע שכזה בקריון ביום שישי!(המון אנשים, השיפוצים שהולכים שם ובמקרה בחניון למטה יש תחנת משטרה[משא"ז]) אפשר במתחמים אחרים שיש באיזור (כמו מתחם רגבה) , הרבה פחות תנועת עוברי אורח

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי בתור אחד שעובד בקריון, לא מארגנים אירוע שכזה בקריון ביום שישי!(המון אנשים, השיפוצים שהולכים שם ובמקרה בחניון למטה יש תחנת משטרה[משא"ז]) אפשר במתחמים אחרים שיש באיזור (כמו מתחם רגבה) , הרבה פחות תנועת עוברי אורח

בשעות כאלו כבר אין תנועה בקריון בקומה השנייה, וגם השיפוצים הם לא שם אלה בעזור.

מפגשים הבאים כבר לא ייתקימו באזורים כאלו של "קניונים"

ולמי שכתב היה בלאגן אז איזה מין בלאגן היה?

כזכור לי גם כל רכב שניכס כיוונו אותו וגם ככה היה ביציאה!

ולמי ששאל איפה ניתן לראות את סיכום המפגש אז תוכלו לראות הכל כאן:

לסיכום הארוע לחצו כאן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה נכנס כל פעם הקשר לספורט מוטורי בהודעות על מפגשים מסוג זה ? איפה פה הספורט ?

הספורט ידידי מתפתח בכך שיהיו הרבה ארועים כגון: נהיגה מקצועית במסלולים גימקנות וכו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצחיק לראות את הקווליר של מקס.

רכב שנשמע שהוא הולך עכשיו להתחרות במירוצים מטורפים.

הכי מצחיק ליראות את ההורים נוסעים על הרכב כשהם עושים קניות בסופר, לאבא יש פרצוף של "זה לא שלי" .

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...