Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת ש-VW משנים כול כמה שנים את תכולת האיבזור הכלולה בחבילת "ג'נריישן" או "קומפורטליין" ו-"טרדליין" ככה שקצת קשה לי להגיד בוודאות מהי החבילה המגיעה בכול רכב.

השבוע ביקרתי בצ'מפיון בני-ברק ובדקתי באולם התצוגה את ה-GTI המוצגת ושמתי לב שיש לה איבזור נוסף כגון:

ריפוד וכסאות איכותיים יותר וגם גג נפתח.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא ניתן למדוד אמינות ברכב שנמצא בסה"כ שנה על הכביש (או פחות), אלא אם המצב ממש זוועתי.

מוטי

הGTI הושקה בסוף 2004. בארץ היא נמצאת רק מינואר 2006. הנסיון בארץ לא רלוונטי, זה שבחו"ל דווקא מקיף למדי. ואם אינני טועה, יחידת הכוח הספציפית הזו בשימוש עוד מלפני הGTI.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
א. לא אשמתי שהידנית עולה יותר, זה מה שהופיע באתר של YNET (דורנט)

ב. כל מי שקנה מכונית של 200K ברור שעשה פשרות, כפי שגם כל מי שקנה מכונית של 50K ושל 100K ושל 300K... אבל אני משער שרוב בעלי המכוניות בפורום משתמשים ברכב לפי הגדרת צרכים :

לדוגמא :

איזה איזון בין הגדרת צורך (לדוגמא אהבת שטח) לבין צורך יום יומי (נסיעה לעבודה)

הגדרת צורך : אהבת מכוניות עתיקות ומרשימות לבין צורך יום יומי - נסיעה ארוכת טווח (ואז לרוב ישנן שתי מכוניות) וכו'

אבל מה הגדרת הצרכים של רכב קטן, מאוד לא מרשים שעולה מעל 220,000 ש"ח ???

בוא נניח שהתשובות שהוא יקבל יהיו שהאמינות גבוהה והטיפולים זולים אז הוא ירכוש ואם האמינות נמוכה והטיפולים יקרים הוא לא ירכוש ??? הרי רכישת רכב כזה אינה ברורה לי כלל ועיקר,

אני מבין אם הוא היה בן עשירים שבגיל 18 הוריו נותנים לו מתנה (לגטימית לחלוטין), אבל איזה בן עשירים יתעניין בכלל בעלויות התיקון ?

ג. בוא לא נשווה בין גולף לבין מרצדס / במוו וכו', אני בהחלט חושב שאנשים המרוויחים הרבה צריכים לפנק את עצמם גם ברכבים יקרים בהרבה, אבל זהו בסך הכל רכב די לא מרשים,

צרפתי תמונה כדי להזכיר איך נראה רכב זה (בעל 3 דלתות, פשוט מבחוץ, בהחלט לא מרשים)

א. זה לא רכב כלכך קטן

ב. הרכב הזה מרשים אותי הרבה יותר מכל ג'יפ

ג. הגולף הרבה יותר מפנקת מסדרה 1

הרציונל הצרכני שלך דל, במקרה הטוב.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

לגבי המחיר, צרפתי תמונה מהיכן לקחתי את המחירים

לגבי התמונות, גם אותן הורדתי מאותו אתר, שלרוב בהחלט אתר מהימן.

לגבי בני עשירים, עימך הסליחה אתה צודק, בהחלט עשיתי פעולה לא הגונה ולא הוגנת של "סטריאוטיפ", פשוט הערכה בסיסית שלי שמי שרוכש רכב לא גדול במחיר מאוד גבוה יכול להרשות לעצמו טיפולים כאלו או אחרים, הם סכום קטן מתוך העלות הכוללת.

הרציונל הצרכני שלי הינו הגדרת צרכים, הגדרת נגזרת תקציבית, נתינת משקל לכל צורך, הנחת שלוש אופציות לפחות להתלבטות ביניהן, התייעצות ולבסוף מימוש.

ככה אני נוהג על דברים שעולים מעל 1,000 ש"ח (מחשב, פאלם, מכונית, שיפוצים בבית וכו).

עכשיו, או ששיטת העבודה שלי כצרכן רציונלי שגויה או שהגולף GTI בהחלק מתאימה לצרכן הספציפי הזה.

untitled.JPG

פורסם

ואם אני צריך אוטו שעושה פחות מ7 שניות למאה, והתלבטתי בין WRX, STI וGTI?

איך זה בתור צרכנות?

וברצינות, מה החשיבות כאן לגודל הרכב? האם סדרה 3 מציעה מרחב עדיף משמעותית לנוסעים? (היא לא, אם בכלל). היא עדיין עולה יותר.

בכל מבחן רציונלי, לפחות מבין המכוניות המהנות, הGTI היא דווקא הקניה השפויה ביותר (חמש דלתות, גיר "אוטומטי", חסכונית יחסית, לא מנקרת עיניים).

פורסם

יפתח, בכל מקרה המחירון שקיבלת שגוי, אולי בגלל שזה ליסינג, אין לי מושג, אבל אפילו שהגולף לא באותה קטגוריה של מכוניות רבות אחרות, היא בהחלט מתחרה בהן כפי שציין רועי לגבי הסדרה שלוש.

לגבי הסדרה אחת, כפי שאמרתי, השיקול היה בינה לבין הגולף, והסיבה שבחרתי את הגולף היא נוחות ומרווח פנימי.

פורסם

אבל מה הגדרת הצרכים של רכב קטן, מאוד לא מרשים שעולה מעל 220,000 ש"ח ???

ג. בוא לא נשווה בין גולף לבין מרצדס / במוו וכו', אני בהחלט חושב שאנשים המרוויחים הרבה צריכים לפנק את עצמם גם ברכבים יקרים בהרבה, אבל זהו בסך הכל רכב די לא מרשים,

צרפתי תמונה כדי להזכיר איך נראה רכב זה (בעל 3 דלתות, פשוט מבחוץ, בהחלט לא מרשים)

אתה ירדת לגמרי מהפסים ?

לגולף V GTI אתה קורא רכב קטן ומאוד לא מרשים ? :shock:

לידיעתך, הרכב המדובר הוא קומפקטית ספורטיבית מעולה שנושא על עצמו תג GTI מחייב ועם כיסוי מלא.

הוא משלב ביצועים, התנהגות, איכות, מרווח וכו' בצורה טובה מאוד.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...