Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב משומש לאשה,הקריטריונים:

אוטומטי (מתעקשת)

קטן יותר ממשפחתי

אמין

בטיחותי

חסכוני

שנת ייצור 2002 ומעלה

מן הסתם לא קיים רכב כזה מושלם שיענה על כל הדרישות.

הבעיה היא שאחרי שכל הלילה קראתי את סיפורי האימה בשרשור הדביק בראש הפורום על קנייה רכב משומש אני פוחד לנסות אפילו. אמרתי לעצמי טוב נקנה מחברת ליסינג מה שנקרא יד ראשונה מליסינג, אבל אז התחלתי לקרוא את השרשורים בנושא זה וגם פה המצב לא מעודד בכלל (בתור משתמש רכב ליסינג לא הייתי קונה את הרכב שעליו אני נוסע)

בקיצור, מה עושים!,איך קונים אוטו בלי להדפק?

התמונה שמצטיירת היא שמה שלא אנסה לקנות הסיכוי ליפול גבוה מאד

מכוניות שבאו בחשבון עד עכשיו

יונדאי גטס - יש סיפורים על צריכת דלק גבוהה,ישבתי באחת אתמול והיא ממש קודרת ומשמימה מבפנים

רנו קליאו II (לא קלסיק) - סה"כ התרשמתי שהרכב טוב אבל הגיר האוטומטי בעייתי

206 - לא אוהבים את הצורה,גיר אוטומטי בעייתי?

שברולט אוואו - לא מכיר

יונדאי אקסנט - לא מכיר

סיטרואן C3- כרגע נשמע כאופציה ראלית,אני קצת מפחד מגיר הסנסודרייב אבל סה"כ אוהב סיטרואן (האוטו הקודם שלה היה סקסו וכבר החזקתי סיטרואנים בעבר)

אשמח לשמוע הצעות נוספות ו/או חוות דעת נוספות על הרכבים שרשמתי

תודה מראש

ערן

פורסם

יונדאי גטס - זבל - אל תתקרב גם בחינם

רנו קליאו II (לא קלסיק) - הרכב מעולה, השרות על הפנים

206 - לא יפה אז תוותר... חבל לקנות רכב שאתה לא אוהב.

שברולט אוואו - זה בעצם דיהו גרוע במיוחד - אל תתקרב

יונדאי אקסנט - עדיף כבר יפניות מינימליות

סיטרואן C3- יפה וחביב, אבל אני חושש שהחלקים יקרים.

אני באופן אישי הייתי ממלי לך על :

א. סריון 1300 או YRV של דייהטסו

ב. יאריס (אבל שנת 2002 הינה מעל התקציב שלך)

בהצלחה

פורסם

כפי שנכתב רבות בפורום

ממליץ לך מאד על יאריס 1300 אוטו', שנתון 2001 ייכנס בתקציבך.

רכב מאד אמין, חסכוני, זול לאחזקה שמירת ערך מעולה, סחירות וביקוש אדיר (קשה מאד למצוא יאריס בשנתון מיד שניה).

בכל אופן בצע חיפוש נוסף בפורום.

בברכה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

פונטו אוטומטית בעלת 16 שסתומים וגיר אוטומטי רציף תספק לך את כל מה שביקשת (ותתרחק מקשקשנים שמדברים על אמינות לקוייה - כי זה באמת קשקוש).

לרכב יש 4 כוכבי ריסוק של NCAP, צריכת דלק חסכונית, ויוצר החל מ2001.

כנ"ל יאריס - אולם קשה יותר למצוא אחת כזו.

בהצלחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני גם בעד הפונטו.

206 צפופה מאוד מבפנים.

מה בעבור פולו ? (את האמת אני לא בטוח לגבי התקציב).

לא משנה במה תבחר בסוף אל תתקרב לג'טס!

צריכת דלק של 1 ל10 בממוצע, ושיונדאי לא יספרו לך סיפורים.

אגב, מתנהלת נגדם משפט עכשיו, על הטעיית הלקוחות ופירסום נתונים שיקריים.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

הייתי בדיוק באותה הדילמה לאישתי ובסוף קנינו את ה 206 בגלל מחיר חלקים נוח וזול [יש הרבה בשוק]

עד היום לא היו לנו בעיות יוצאות דופן [טפו טפו טפו] עם הגיר

וכן הייתי ממליץ לך על ה יאריס או הפונטו כי כל השלושה בעלות אמינות טובה חלקים יחסית זולים וצריחת דלק טובה.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...