Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק. אבל משום מה אין לי את האפשרות של העריכה.

ומה בקשר למגבר? איך הוא מבחינת אמינות? ופעולה?

:-) just smile
פורסם

זה מגבר סיני, חיקוי של סאונדסטרים כפי שרואים מהשם. אצלי היה המגבר של החברה הזאת רק דגם יותר גבוה הסטרץ' דאדי. די בטוח אפשר להגיד שההצהרות שלו מאוד מנופחות! 150 רמס אין מצב שהוא מוציא!

למרות כל זאת זה דווקא מגבר לא רע בכלל! החזיק לי במשך שנה קומפוננט קיקר על שתי ערוצים וסאב על גישור שתי האחרים. שנה שלמה עבד בלי בעיות, בלי התחממויות, כניסה לPROTECTION או כל דבר אחר. בסופו של דבר מכרתי אותו לפני כחודשיים שלוש ועכשיו הוא מפעיל מערכת של מישהו אחר.

אם אתה קונה אותו ב600-800 שקל אז הוא נותן תמורה יפה מאוד למחיר המשולם עליו וזאת גם התחלה לא רעה של בניית מערכת כשבעתיד תמיד אפשר להשתדרג!

אם המחיר שאתה משלם הוא יותר יקר אז תחפש יותר טוב, בסביבות ה1000 שקל יש לך הרבה מגברים יותר טובים ממנו!

תחפש ביד שנייה, אם זה לא משנה לך, יש שם מגברים מעולים במחירים האלה! בהחלט עדיפים לסאונד סטורם!

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

אם כבר הלכת על מגברים בסגנון הזה ואתה לא מוכן להשקיע עוד כמה מאות ולקנות משהו איכותי אז אני ממליץ לך על מגבר של BOSS.

זולים אמינים ומפציצים אבל לא הכי איכותיים.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
אם כבר הלכת על מגברים בסגנון הזה ואתה לא מוכן להשקיע עוד כמה מאות ולקנות משהו איכותי אז אני ממליץ לך על מגבר של BOSS.

זולים אמינים ומפציצים אבל לא הכי איכותיים.

אותו ייצרן סיני ששטה הרבה סקי :lol:
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

הכל אותו הדבר.

לאנזר סאונד סטורם

בוס וכו'.

בגדול מגברים שמנפחים הצהרות אבל לא נתקלתי ביותר מידי אנשים שיגידו שהם עושים בעיות לדעתי הם יחסית אמינים זולים ונותנים יופי של תמורה למחיר.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

כולם חושבים ואומרים ובטוחים החברת סאונד סטורם היא סינית

מאיפה יש לכם את זה?? יא חברה אמריקאית אתם יכולים לכנס לאתר החברה ולקרוא שם בדף הבית ותראו איפה המפעלים שלה שזה בקליפורניה או גם קליפורניה שייכת לסין??

http://www.soundstormlab.com/home/

הנה האתר תקראו השורה הראשונה והשניה מספיק

כל פריט לא יקר ישר זה סיני

עכשיו המכוניות הסיניות והיפניות יותר טבוות מהגרמניות יכולים לבדוק סכרי הריסוק באירופה מ50 רכב שתיים גרמניות 8 אמרקאיות ו2 אוקרניות והשאר סיני ויפני

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

אני עם רוג'ר בענייין הזה, גם לא כל מה שמיוצר בסין הוא חרא(נכון שרובם).

יכול להיות שרכיב שהוא רק מיוצר בסין והוא מתוכנן בכלל בגרמניה\ארה''ב וכ'ו.

אל תשכחו שהסיבה שמייצרים הכל בסין זה בגלל שלשלם לעובד סיני בסין יותר זול מלשלם לגרמני שעובד בגרמניה וכיוצ''ב,

אני לא אומר שאין חרא בכל הסינים האלה אבל חבר'ה לא כל מה שמיוצר בסין חרא!!

רוב הדברים היום מיוצרים בסין ולא כל הדברים זבל.

בברכה

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

פורסם

בדיוק... הכל עניין של כסף ואיפה החברה תרוויח יותר

פורסם
כולם חושבים ואומרים ובטוחים החברת סאונד סטורם היא סינית

מאיפה יש לכם את זה?? יא חברה אמריקאית אתם יכולים לכנס לאתר החברה ולקרוא שם בדף הבית ותראו איפה המפעלים שלה שזה בקליפורניה או גם קליפורניה שייכת לסין??

http://www.soundstormlab.com/home/

הנה האתר תקראו השורה הראשונה והשניה מספיק תגיד הבנת הנקרא יש לך? מה בדיוק כתוב שם ? כתוב שההנהלה של המפעל נמצאת בקליפורניה , לא כתוב שהמפעלים הם משם

כל פריט לא יקר ישר זה סיני או קוריאני - מה נעשה אבל כול החברות , אפילו הגדולות שבהן מוכרחות להשתמש בעבודה הזולה של הסינים , ע"מ לשרוד בשוק תחרותי כזה . וכן הן לוקחות מראש את העובדה שיחקו אותן . ולמרות זאת הן עובדות שם

עכשיו המכוניות הסיניות למכוניות הסיניות יש עוד כמה שנים טבוות עד שילמדו לעמוד בכלל בתקינה האירופית , אז הן יותר טובות ? והיפניות יותר טבוות מהגרמניות ממתי יפניות יותר טובות מגרמניות? יכולים לבדוק סכרי הריסוק באירופה מ50 רכב שתיים גרמניות 8 אמרקאיות ו2 אוקרניות והשאר סיני ויפני ובדיקות ריסוק קובעות אית איכות המכונית , אם כך רינו היא המכונית הכי טובה בעולם

למען השם לפחות תידע על מה אתה מדבר לפני שאתה מדבר

ולפותח השירשור , אם תקציבך קטן אתה יכול לנסות את הפולסאהודיו הוא נמכר בתחנה המרכזית בכ500 ש"ח ממה ששמעתי

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

סבבה ההנהלה שם זה מספיק שתהייה חברה טובה יש לחברת מרסידיס מפעלים בסין זה אומר שהמכניות שם לא טובות אם כך אתם מדברים

אתה יכול לחפש על סקרים ולדעת מי עכשיו יותר אמינות

לא כל דבר סיני ישר זה חראא

• תוכן חדש...