Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הלילה דוח על מהירות על סך 750 שח עכשיו יש לי כמה שאלות בנושא...

היום תפסו אותי על 74 בכניסה בת"א ליד הולץ לכיוון המשטרה איפה שיש עץ שמפצל את הכביש, מסביב לעץ חשוך ואין אור והשוטר תפס אותי ממרחק של בערך 150 מטר עכשיו המקום החשוך נמצא בערך 150 מטר משם. השוטר טעה ביום שכתב על הדוח כתב יום "ו" כשהיה כבר שבת למעשה.

קיבלתי בדואר רשיון חדש לפני כמה ימים (דף נייר שצריך לשלם) שילמתי אותו מהר ועליו לא כתוב בהיגבלים נהג חדש,אגב זה אותו רשיון שהבאתי לשוטר ולמרות הכל בדוח הוא כתב שאני נהג חדש והביא קנס מוגדל של 750 ש"ח .

השאלות שלי הם האם הטעיות האלה יכולות להביא לזיכוי שלי?

אם אני שילמתי רשיון שבו נהג חדש לא כלול אני לא אמור לקבל אם כבר רק 250 שח קנס?

שווה ללכת למשפט?

השוטר עמד ללא צקלקות עובדות, יעזור לי או לא?

קראתי לפני שבוע או שבועיים ששופט זיכה אדם מכנס בגלל שלא היה תמרור בדרך שמורה שזוהי דרך עירונית והכביש היה רחב ופתוח, אותו דבר הכביש בו נסעתי ולא היהתמרור המורה שזו דרך עירונית. זה יכול לעזור?

יש לי סיכוי בבית משפט? תעזרו לי בבקשה :,-(

פורסם

על הדו"ח צריך להיות רשום המרחק ממנו לייזרו עליך..

במידה ותיקח עו"ד שיוכל להוכיח שמהמקום שבו עמד השוטר יש 150 מטרים לאיזור החשוך - אפשרי כי תזוכה בבית משפט.

לגבי שאר הדברים, העובדה שקיבלת רשיון חדש לתשלום בו לא מופיע שאתה כבר לא נהג חדש - לא אומר שאתה לא נהג חדש.

החוקים בנושא ברורים ופשוטים מאוד - נהג חדש = שנתיים מיום קבלת הרשיון.

וזה לא משנה ששילמת כבר על הרשיון נייר שבו לא רשום שאתה נהג חדש. אתה לא נהג חדש ברגע שעברו חודשיים.

כשהשוטר מלייזר על מכוניות הוא לא צריך להיות עם צקלקות עובדות.

בכביש שנסעת כן יש תמרור דרך עירונית, בערך 250 מטר לפני העץ המדובר..

ובנוסף, סביב המקום יש בתי מגורים - ככה שזה לא יהיה פשוט כלכך.

(מה גם שבאותו משפט, האדם לא זוכה - הוא יצא אשם. השופט/ת פשוט ציינו את העובדה הזו בפסק הדין)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אגב למרות שזה לא יעזור לו

הפקודות הפנימיות לשוטרים הן להדליק את הצ'קלקות תמיד

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אגב למרות שזה לא יעזור לו

הפקודות הפנימיות לשוטרים הן להדליק את הצ'קלקות תמיד

אולי מספיק עם השטויות...??? נראה לך שההוראות אומרות להפעיל ממל"ז עם כחולים עובדים..? אוליי במשטרה הפלסטינאית... בעת סיור כן, אבל בעת הפעלת ממל"ז אף ניידת לא מדליקה כחולים וגם לא צריכה לעשות זאת...!
פורסם
אולי מספיק עם השטויות...??? נראה לך שההוראות אומרות להפעיל ממל"ז עם כחולים עובדים..? אוליי במשטרה הפלסטינאית... בעת סיור כן, אבל בעת הפעלת ממל"ז אף ניידת לא מדליקה כחולים וגם לא צריכה לעשות זאת...!

למה לדבר שטויות?

מתי פעם אחרונה נסעת בכביש 1 בחושך / ערפל?

עזוב ערפל, מחר יום ראשון, תיסע על כביש 1 ותראה איך יושב שוטר בניידת על האי תנועה הלבן של ההשתלבות בשער הגיא

תמיד עם צ'קלקות

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שבת לפנות בוקר- אני חוזר מאשקלון לב"ש.

כבר לקראת ב"ש יושב אדון שוטר אחרי צומת מוארת ממל"ז אנשים ללא צ'אקלקה כשהוא יושב בחשכה מוחלטת וקשה להבחין בו רק כאשר ממש מתקרבים אליו- 50 מטר.

בנוסף לעובדה שהוא העמיד את הניידת במאונך לכביש- חצי רכב על האפר חצי נוסף על השול.

כך שלא יודע לגבי הנוהל של צ'קלקות מופעלות.

40+- דק' לפני כן עצרו אותי לביקורת באשקלון כאשר הניידת חונה על המדרכה ללא צ'קלקות.

קחו לתשומת לבכם והזהרו!

פורסם

1. צ'קלקות כבויות לא יעזרו לך.

2. הקנס תלוי בחריגה מהמהירות המותרת (ובשאלה אם עירוני או בינעירוני) בלבד, לא בסטטוס נהג חדש שלך.

3. כך גם הניקוד.

4. טכנית אתה עדיין נהג חדש עד סוף השנתיים.

5. חכה בדריכות לקבלת הרשיון הקבוע בדואר, בתקווה שיגיע לפני שייגמר לך הזמן לתשלום הדו"ח.

6. הגיע הרשיון הקבוע בדואר לפני תום הזמן לתשלום? שיחקת אותה, התחמקת מסנקציות משרד הרישוי. לך שלם את הקנס ובזה נגמר העניין.

7. לא הגיע עדיין אחרי חודש-חודשיים? אפשר להציק למשרד הרישוי ולראות מה קורה. (אל תגיד להם שום דבר עם הקנס, רק שלא קיבלת עדיין את התעודה החדשה)

8. מתקרב התאריך האחרון לתשלום הקנס? כמה ימים לפניו תחזור לכאן להתייעצות. ייתכן שכדאי לבקש להישפט רק כדי למשוך זמן עד קבלת הרשיון הקבוע.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
שבת לפנות בוקר- אני חוזר מאשקלון לב"ש.

כבר לקראת ב"ש יושב אדון שוטר אחרי צומת מוארת ממל"ז אנשים ללא צ'אקלקה כשהוא יושב בחשכה מוחלטת וקשה להבחין בו רק כאשר ממש מתקרבים אליו- 50 מטר.

בנוסף לעובדה שהוא העמיד את הניידת במאונך לכביש- חצי רכב על האפר חצי נוסף על השול.

כך שלא יודע לגבי הנוהל של צ'קלקות מופעלות.

40+- דק' לפני כן עצרו אותי לביקורת באשקלון כאשר הניידת חונה על המדרכה ללא צ'קלקות.

קחו לתשומת לבכם והזהרו!

אני רוצה לראות את השוטר המטומטם שינסה דבר כזה בכביש 1

אחרי חצי שעה לא נשארת לו ניידת וגם ממנו לא יישאר הרבה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

1. צ'קלקות כבויות לא יעזרו לך.

2. הקנס תלוי בחריגה מהמהירות המותרת (ובשאלה אם עירוני או בינעירוני) בלבד, לא בסטטוס נהג חדש שלך.

3. כך גם הניקוד.

4. טכנית אתה עדיין נהג חדש עד סוף השנתיים.

5. חכה בדריכות לקבלת הרשיון הקבוע בדואר, בתקווה שיגיע לפני שייגמר לך הזמן לתשלום הדו"ח.

6. הגיע הרשיון הקבוע בדואר לפני תום הזמן לתשלום? שיחקת אותה, התחמקת מסנקציות משרד הרישוי. לך שלם את הקנס ובזה נגמר העניין.

7. לא הגיע עדיין אחרי חודש-חודשיים? אפשר להציק למשרד הרישוי ולראות מה קורה. (אל תגיד להם שום דבר עם הקנס, רק שלא קיבלת עדיין את התעודה החדשה)

8. מתקרב התאריך האחרון לתשלום הקנס? כמה ימים לפניו תחזור לכאן להתייעצות. ייתכן שכדאי לבקש להישפט רק כדי למשוך זמן עד קבלת הרשיון הקבוע.

בתחילת החודש קיבלתי את הנייר ושילמתי אותו ישר אחרי זה, כשאקבל את הרשיון החדש (עוד חודש בערך) איך זה ישפיע לי על הדוח?

אגב השוטר לא טעה בתאריך.

הדבר שהכי מבאס בכל הקטע הזה שהכביש היה ריק וממש לא עשיתי שטויות האצתי באיטיות והשוטר במקרה תפס אותי שם. אני מבין אם הייתי טס או עושה פתיחות ואז אבל בסהכ נהגתי רגוע :(

פורסם

לגבי הרישיון נהיגה שלך תלוי מה היה רשום במסוף המשטרתי אם היה רשום שאתה נהג חדש והשוטר בדו"ח רשם שבבדיקה במסוף יש לך בהיגבלים שאתה נהג חדש אכלת אותה!עכשיו לגבי ממל"ז הוא תריך לרשום היכן הוא עמד מה היו תנאי מזג האויר והאם המקום מואר או לא ואם משהו הסתיר את הניידת כמו כן מהו המרחק שבו נתפסת כם הממל"ז מותר עד 300 או 400 מטר אם אני לא טועה

פורסם

בשביל להלחם בדו"ח ולצאת זכאי אתה צריך עו"ד טוב. לבד לא הולך.

בכל מקרה פתוחה לך הדרך לבקש להשפט ולגרור את התהליך (שבסופו אתה מודה ומציג נסיבות מקלות כמו אלו שציינת) רק שאתה חייב גליון הרשעות נקי כדי לעשות רושם טוב על השופט.

It's life, Jim, but not as we know it

• תוכן חדש...