Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום

אני חדש כאן ויש לי מספר שאלות.

ברשותי רכב מסוג גולף שנת 2005 מנוע 1600 סמ"ק בעל גיר אוטומטי טיפטרוניק, הרכב נסע כבר 65 אלף קילומטר ורציתי להחליף שמן בתיבה במוסך של צ'מפיון ולהפתעתי נאמר לי שלא צריך להחליף את השמן.

בעקבות המלצות אנשי הפורום התעקשתי שיחליפו לי שמן והם סירבו בכול בתוקף.

האם ניתן להחליף לבד את השמן או יש מישהו שיכול להסביר לי ?

בתודה מראש אביב

פורסם

אל תחליף שמן בגיר שלך! רק בדיקת גובה השמן מתבצעת עי פרוצדורה של מספר מעלות וגובה שמן עי פתיחת בורג במוסך המרכזי יש מכשיר מיוחד לבדיקת גובה שמן תמסורת אוט' vag אין צורך להחליף גם לא ב100k

יגאל

פורסם

תחכה שמארק10 יענה, הוא מבין ברכבי פלוץגגן. איך שאני מכיר אותו מהפורום אני משוכנע שבגולף שלו הוא כן החליף שמן גיר.

אתה יכול גם לפנות לספי שמתמצא בגירים אוטומתיים ולשאול אותו. אני שאלתי אותו על הרכב שלי והוא אמר לי שכן מומלץ להחליף(אסטרה). השבוע אני אשתדל לקפוץ אליו סוף סוף

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

עבודה שנעשתה סופ"ש האחרון והעליתי ב-PSI.

הרכב הוא (היא) 306 1800 AUTO בציר 98.

מצרכים:

שני ששיבות חדשות מקוריות 10 ש"ח כל אחד.

3 ליטר נוזל גיר DREXON-3

משפך קטן

החלפת שמן גיר:

פתיחה של שתי נקודות ניקוז, אחד בקרטר עצמו והשני בדיפרנציאל.

238569192_0135c845ed.jpg

ניתן לראות את הניקוז דפרנציאל - החור העליון ואת הניקוז מקרטר למטה מצד ימין בעוקה.

מה שנראה כמו נוזל אדום הוא למעשה שחור.

238569197_e7537717c3.jpg

לכל אום יש שייבה משלו, אצל גא'ן 10 ש"ח לאחת, באתי מראש עם מק"ט ושרטוט מוכנים ככה נמנעו הרבה עצבים.

238539995_44b1a1a2b0.jpg

סוגרים בחזרה את ברגי הניקוז.

238569198_70773cbdf5.jpg

ומתכוננים למלא את החברים הבאים.

2 מיכלים של DREXON - 3, בפועל נכנסו רק 2 ליטרשזה קצת פחות ממה שיצא.

המילוי הוא דרך הצינור של המדיד, דוחפים משפך מתאים וממלאים.

238555102_1f9a3f06d3.jpg

וזהו למעשה, מוודאים שיש את הכמות הרצויה מניעים לכמה דקות, בודקים, משלימים חוסרים וזהו.

הערה: צטערת, לא הספקתי לסרק את השערות בידים היום grin.gif

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

מתעלק על השרשור בעניין הנוזל עצמו (דקסרון 3): האם יש מותגים מומלצים של הנוזל הזה?

אני מתכוון להחליף נוזל הידראולי במערכת הגה כח ומעוניין להשקיע את העוד כמה עשרות שקלים אם צריך, בשביל משהו איכותי (זה לא נוזל שמחליפים כל יום, ומדובר ממילא בכמות לא גדולה)

ואגב מאיפה קונים? ממועדון הפרסי וחבריו?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתה בעצם בשיטה שלך לא מחליף את כל שמן הגיר.

על מנת להחליף את רובו צריך להשתמש במכונה מיוחדת ששואבת את כל השמן או בשיטה אחרת של אחד שופך שמן חדש ואחד מסתכל איזה שמן יוצא,עד שהזמן יוצא נקי(כמובן נעשה עם מנוע דולק כאשר זה על הילוך P).

עוד שיטה היא לעשות כמו שאתה עשית, ולאחר כשבוע להחליף שוב שמן.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...