Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בתמונה עם בית המצערת, להיכן ניתן לחבר את צינור האינפוזיה?

בתמונה השניה, מופיע בית פילטר האויר, מצידו הימיני, ישנו מיכל שחור, אשר מחובר עם צינור לצינור יניקת האויר, קרוב לבית הפילטר, הצינור של המיכל הזה מנותק, למה משמש המיכל?

תודה, ארז.

DSCN3557.JPG

DSCN3558.JPG

פורסם

ממש מעל הבית מצערת יש לך יציאת וואקום עם פקק גומי עליה, תשתמש בה.

בנוגע לתמונה השניה - לא ברור...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היי. עדיין לא הצלחתי להבין איפה מחברים את אינפוזית K44.....? לצינור שמגיע ממיכל הדלק והמנוע ייקבל דלק מהאינפוזיה, או שמחברים את זה למקום כניסת האויר במצערת והמנוע ייקבל את הנוזל ביחד עם אויר...???

פורסם
דא דא אידיסודא.

איציק

והאם יש בו שאיבה, או שצריך לשפוך לתוכו חומר?

זאת אומרת, האם אני יכול להכניס צינורית לבקבוק שיושב על הרצפה או שצריך לשים בקבוק הפוך עם משפך?

בקסנטיה עשיתי דרך הפרפר עם בקבוק הפוך.

פורסם

כמו שזה נראה מהתמונות, היציאה שם היא וואקום סעפת -ז"א שבסרק יש שם וואקום חזק ובזמן לחיצה על הגז -> פחות.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק תודה רבה,

ללא קשר, יש בעיה אחרת,

המנוע עובד יציב מאוד בסרק, עם מזגן, בלי מזגן, הכל בסדר, אבל כשרוצים ללחוץ על הגז, אם עושים זאת מהר מידי, המנוע יכול לעיתים להכבה, לא תמיד, אבל קורה.

אם הוא לא נכבה, הסל"ד יורד קצת, נשמעת מכה והסל"ד עולה בלי בעיה.

האם יש למישהו מושג מה יכול להיות?

פורסם
איציק תודה רבה,

ללא קשר, יש בעיה אחרת,

המנוע עובד יציב מאוד בסרק, עם מזגן, בלי מזגן, הכל בסדר, אבל כשרוצים ללחוץ על הגז, אם עושים זאת מהר מידי, המנוע יכול לעיתים להכבה, לא תמיד, אבל קורה.

אם הוא לא נכבה, הסל"ד יורד קצת, נשמעת מכה והסל"ד עולה בלי בעיה.

האם יש למישהו מושג מה יכול להיות?

אני אומר כמה דברים;

1. ממליץ לך לרכז את כל הבעיות והשאלות לשירשור אחד

2. לפני שיקרה אסון סטייל "פיזדטס קסטניה" עם נוזל בלמים במערכת ההידראולית :p :P :p כדאי שנדע ה-כ-ל בשביל שנוכל לעזור לך יותר למזער את הנזקים ולסייע בפתרון התקלה\ות :D

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז אני אשמח אם אולי תוכל לשנות את הכותרת, יש לי הרבה בעיות...:-)

הקסנטיה היתה השיעור מכונאות הכי יקר שהיה לי... אבל שווה.

• תוכן חדש...