Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז בהמשך לשרשור הבומבסטי של דברים שצריכים לבית עכשיו אנחנו מתמקדים בקטע הבעיתי - חדר שינה וסלון. בעיתי כי זה יקר, צריך לראות הכל בעיניים וזמן האספקה ארוך באופן מחריד (אנחנו צריכים תוך 3 שבועות בערך).

היינו היום בהום-דקור (אגב, חניתי ממש ליד גלידה אנדרי ופתאום אני אומר לאשתי - הי, זה גלידה אנדרי! איפה החברה מהפורום?) למרבה הצער הם בדיוק עברו באותו בנין לחנות אחרת אז התצוגה קצת לוקה בחסר ומוכרים הרבה דברים מתצוגה.

מבחינת חדר שינה אם נקנה שם זה רק דרך הקטלוג, כי המבחר היה ממש קטן ולא מה שרצינו.

מבחינת הסלון היחידים הטובים היו במחירים של 3000 ו-2000 ש"ח שניהם מעור תעשיתי אך היקר יותר היה סלון מעור שנפגם במשלוח ורופד מחדש בעור תעשיתי אז הוא יותר איכותי, וזה המחיר מתצוגה (3K) ואילו השני כאילו יותר פשוט ועולה 2K חדש.

בקיצור, אנחנו מחפשים חנויות נוספות באיזור שמוכרים סלונים של עור תעשיתי במחירים זולים וכן חדרי שינה MDF במחירים טובים. ראינו ברשת לדוגמה BCOMFORT חדר שינה ב-2K יפה מאוד, וסלונים מעור תעשיתי או בד סהרה (גם בד יפה ונעים) ב1.5K.

אז אם מישהו מכיר/יודע איפה ללכת באיזור ראשון לציון/המרכז נשמח להכוונה.

תודה (וסליחה על המגילה),

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אני רוצה להוסיף משהו- תתרחק מחנות ברחוב הרצל בשם "לורדס" כמו מאש. קנינו שם סלון ואכלנו סרטים איומים (עדיין אוכלים) עם מועד האספקה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

רחוב הרצל בתל אביב....

אין מצב שאתה יוצא משם ללא מה שאתה מחפש במחיר שאתה מחפש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, בסוף חדר שינה קנינו בחנות בירושלים ששמה "רומס" עד כה היינו פשוט מרוצים ממה שראינו שם ובמיוחד מהיחס של המוכרת שהיה אחלה+. שאר ריהוט מקבלים מהמשפחה יד 2. תודה על העזרה חבר'ה!

צביקה

...Carpe Diem

פורסם
טוב, בסוף חדר שינה קנינו בחנות בירושלים ששמה "רומס" עד כה היינו פשוט מרוצים ממה שראינו שם ובמיוחד מהיחס של המוכרת שהיה אחלה+. שאר ריהוט מקבלים מהמשפחה יד 2. תודה על העזרה חבר'ה!

צביקה

מתי תוצאות של מיבחן דרכים + צילומים ?

;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שמר, למרבה הצער רוב הסלונים היום הם עור תעשיתי, וקשה להשיג דברים רגילים.

מה שכן בהרבה מקרים הוא דווקא די נעים ונוח לשבת, אבל אינני יודע מה התחושה בקיץ.

מה הכוונה חסר ספיגה?

בכל מקרה גם סלון מעור אמיתי איכותי נדבק לך הנשמה אליו בקיץ. אין מה לעשות אם יש סלון כזה אז יש מספיק כסף למזגן :D

בכל מקרה הסלון שקיבלנו מההורים הוא בד ולא עור תעשיתי/רגיל, אזאין את הבעיה הנ"ל, מה שכן הוא פחות נוח מבחינת רכות (אני אוהב לשקוע בסלון...)

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

TKAMIN - אתה קצת טועה, בבית של ההורים יש לנו עור בקר איכותי - והסלון לא כזה קריטי בקיץ,

אצלי בדירה יש לנו עור תעשייתי ( שמר - תן לי להינות - להרגיש יוקרתי) ופחות נעים - לא ברמת קריטיות על.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא יודע מה שחטו בשביל הסלון בבית חמותי אבל אני עדיין נדבק אליו כשחם. והוא גם איכותי (יענו לא סלוני עור ב-5K)

צביקה

...Carpe Diem

• תוכן חדש...