Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, אני מבקש המלצה לרכב משפחתי חדש עד 130,000 ש"ח.

יש ברשותי מאזדה 3 מודל 2004, אז לא נראה לי כדאי ללכת על מאזדה 3 מודל 2007.

חובה מודל 2007 (אם לא יצא עדין מודל 2007 אז מתי הוא אמור לצאת)

נפח מנוע לא פחות מ1.6 ליטר.

דגש על בטיחות, נוחות וביצועים עד כמה שאפשר.

די חשוב שהמכונית תשמור על ערכה ושמחירה לא ירד יותר מידי (הרכב אמור להיות כ-3 שנים עד

להחלפתו הנוספת)

הסתכלתי על הדגמים הנ"ל:

טויוטה קורולה

פורד פוקוס

רנו מגן 2

אשמח להצעות נוספות.

נ.ב. שמעתי שטויוטה קורולה מודל 2007 הוא המודל האחרון, אז האם זה ישפיע על מחירה?

תודה מראש

פורסם

בסכום הזה תקבל משפחתית 1.6 סטנדרטית בגרסאות המאובזרות.

זוהי אכן כנראה שנתה האחרונה של הקורולה, אבל אין חשש - זה לבטח לא ישפיע באופן משמעותי על מכירתה בעתיד. מצד שני, מדובר במכונית בינונית ומשעממת.

הפוקוס מכונית נעימה יותר, אך חלשה משמעותית.

המגאן טובה בהחלט, אך יש סיכוי רב יותר שתעשה בעיות אמינות במהלך שלוש השנים מהטויוטה או המזדה (אם כי הרכב באחריות, אז לא תשלם על זה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דבר נוסף ששמתי לב אליו, הוא שהאחריות של הרנו היא רק שנתיים בניגוד לשלוש שנות אחריות של מאזדה או טויוטה דבר היכול להעיד על בעיות עם הרכב הזה (בנוסף לזה שציינו פה שיש לו הרבה בעיות).

איזה דגמים אתם ממליצים לי ללכת מלבד אלו שציינתי.

פורסם

גם אני מצתרף לקורולה ראנקס GLI

אבל ממליץ לך לחכות קצת לטויוטה קורולה החדשה 2007, שתגיע ככל הניראה בחודש ינואר

dreams dreams dreams do not come true

פורסם
כמו בכותרת, אני מבקש המלצה לרכב משפחתי חדש עד 130,000 ש"ח.
שלום רוטר,

לו הייתי במקומך כרגע, הייתי מוסיף 10K וקונה את הסיויק החדשה - http://www.motocar.co.il/motocar/model/index.asp?id=2276.

לעניות דעתי, היא תשמור על הערך שלה יותר טוב מהמתחרות, כך שיתכן ותקבל את ההפרש, או לפחות את החלק היחסי שלו, במכירה (בעוד 3 שנים).

צבי

פורסם
שלום רוטר,

לו הייתי במקומך כרגע, הייתי מוסיף 10K וקונה את הסיויק החדשה - http://www.motocar.co.il/motocar/model/index.asp?id=2276.

לעניות דעתי, היא תשמור על הערך שלה יותר טוב מהמתחרות, כך שיתכן ותקבל את ההפרש, או לפחות את החלק היחסי שלו, במכירה (בעוד 3 שנים).

צבי

בעיקרון הוספת 10,000 נראת לי די בעייתית.

מחיר המאזדה 3 שברשותנו מחירה כ- 90,000

בעיקרון הוספת ה40,000 מלכתחילה היא תוספת לא קטנה

ועכשיו להוסיף עוד 10,000 זה כבר יוצא לא מעט...

בנוסף ב130,000 אפשר להשיג כמו שאמרו פה את הדגמים המאובזרים

בהונדה סיוויק אתה קונה את הדגם הפחות מאובזר. אין בקרת שיוט, שליטה ממהגה ועוד.

האם יש הבדל גדול בין הונדה סיוויק לבין שאר המכוניות שהציעו לי פה.

עד כמה תוספת הכסף באמת שווה את זה.

נ.ב.

שאלה נוספת, אמורה להיות ירידת מס של 5% ב1.1.07

האם כדאי לחכות עד אז ולמכור את הרכב לקראת סוף השנה

ובכך להרוויח את הפחתת המיסוי.

בכל מקרה הרכב היה אמור להיקנות לפחות עוד כחודש וחצי חודשיים.

עד שהמצב ירגע בצפון ומסיבות נוספות.

עדכון:

הרגע שמתי לב שדגמי 2007 עוד לא יצאו, האם מחירו של דגם 2007 אמור להיות אותו הדבר.

ומתי אמורה לצאת הגרסה הנ"ל.

פורסם

סקודה אוקטביה, אמנם מעט עצלה בתחילת הנסיעה אך מהר מאוד הופכת לפנתרה מהירה בעיקר בתאוצות ביניים, זאת בזכות תיבת הילוכים חדשנית בעלת 6 מהיריות. ההמלצה הינה מנסיון אישי, ויתרה מכך תזכה גם באיכות של מכונית אירופאית משובחת ומרווח נאה ליושבים מאחור בקיצור מומלצת ! ! ! בהצלחה.

פורסם

פוקוס.

אם הכסף חשוב - לקחת את הגרסה הסטנדרטית, כמו בליסינג, 120.5 אלף. אבזור בטיחות מלא, מה שחסר זה פיצ'פקעס.

אם אפשר 140 אלף - אז פוקוס 2 ליטר, ואז האוטו גם לא יהיה עצלן בתאוצות...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לגבי מי שכתב פה שההונדה תשמור על הערך שלה טוב יותר מהטויוטה בעוד 3 שנים:

זה ממש לא נכון אם תסתכל במחירון אחורה,וחוץ מזה איך אתה יכול לדעת מה יהיה בעוד 3 שנים?!

ההונדה תהיה יקרה משמעותית בביטוחים ובעלויות שוטפות,מעבר לזה שהיא יקרה ב 10 אלף בקנייה.

אם כבר פוקום 2 ליטר נכנסת לתמונה,אז לאניות דעתי,עדיף כבר מאזדה 3 2 ליטר.

למרות שבפוקום 2 ליטר כמעט ולא מרגישים את סימפטום העצלות הבילתי מוסברת של הרכב הזה,עדיין,המאזדה לאורך זמן תהיה זולה יותר באחזקה,פחות תקלות בטווח הרחוק וסחירות \שמירת ערך טובה בהרבה מהפוקוס, שוב,זאת רק דעתי בעניין.

בן השאר לי יש RUNX ידנית ואני מרוצה מאוד,למרות שאם היה RUNX בגירסת 2 ליטר ידנית,זה היה עדיף.

פורסם

אבל אם הוא ביקש - בטיחות,נוחות וביצועים, לפי הסדר הזה, הפוקוס טובה מהמאזדה.

5 כוכבים לפוקוס, ה-3 לא נבחנה ב-E-Ncap

הפוקוס נוחה מה-3, במיוחד אם משווים גרסאות שני ליטר.

ורק בסעיף האחרון יש הבדל, אבל בכל מקרה הפוקוס לא מרגישה עגלה בגרסת ה-2.0 ל' שאכן מומלצת יותר מה-1.6

יתרון נוסף של ה-2.0 בפוקוס הוא ESP, שלא נמצא בגרסה הבסיסית.

לכל מי שהזכיר את הסוויק, למי שרוצה את המפרט הבטיחותי המלא שלה, צריך לשלם כמעט 160K.

• תוכן חדש...