Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הנ"ל אמנם היה אמור להיות ספורטיבי, אבל ממש לא יצא כזה.

במקום, התוצאה שהתקבלה הייתה רכב קל וחזק עם שלדה לא משהו (בעקבות זה שהבדל בינה לבין הדגמים הרגילים כמעט ולא היה).

רציתי לדעת, האם חברי הפורום שהיה להם נסיון קל עם הרכב הנ"ל חושבים שאפשר לעשות ממנו גם מתנהג...

בוא נגיד, עם התוספות הבאות:

1) כריות בולם משופרות

2) ספייסרים לארבעת הגלגלים

3) ARB עבים מקדימה ומאחורה

4) בולמים בילשטיין B8

5) קפיצים אייבך פרו-קיט

6) מוט גישור קדמי עליון

7) מוט גישור קדמי תחתון

ד"א, אני יודע שכל הנ"ל עולה יותר מהאוטו, אז לא להכנס לזה...

תודה.

פורסם

אביה, תראה אין לי נסיון גדול עם הרכב אבל זה היה הרכב הראשון שראיתי כשחיפשתי רכב.

כל רכב שהייתי רואה הייתי מברר עליו לעומק, הייתי בוחן מראש שיפורים לרכב ופוטנציאל.

נתת רשימה יפה, עכשיו תחשוב על משהו אחר, איך משיגים את כל הדברים האלה לרכב הזה? אני בקושי מצאתי בחו''ל קפיצי הנמכה לרכב הזה וזה היה של חברה לא מוכרת.

לך תמצא כריות בולם משופרות.

ספייסרים? טוב זה משהו שחרט יכול להכין וזה באמת קצת תורם (מנסיון, אצלי יושבים 12 מ''מ).

רוב הדברים שציינת אי אפשר למצוא, יש כמה דברים כמו מוט מייצב שתוכל להכין לבד, יש דברים שפשוט לא שווה לטרוח לחפש כי בסוף זה יסתכם בהזמנה יקרה מחו''ל.

מבחינת מנוע אין לרכב שום שיפורים ותהיה צריך לחשוב על הכל לבד ולבנות הכל לבד.

אין ממש סיבה לעשות את כל זה על הרכב הזה! יש רכבים בעלי פוטנציאל הרבה יותר גדול ועם בסיס ראשוני הרבה יותר טוב.

הרכב הז לדעתי מיועד למישהו שרוצה קצת ספורטיביות ולא חושב על לשפר, הרכב גם לא מי יודע מה חזק!

לא חזק, שלדה לא מהנה, פוטנציאל הקשה ליישום, למה לחשוב בכלל על הרכב?

בכל מקרה זאת דעתי, שלא נדבר על כך שעל רובן מבקישם מחיר הזוי ביחס למצב הרכב, ההבדלים מול אביזה רגילה מהשנתון לא גדולים כלל ואם הכוונה היא לשנות את כל הדברים שציינת אין סיבה להעדיף את ה SXI על האביזה הרגילה מאותם שנים.

ההבדלים הם 100 כ''ס מול 90 כ''ס (הזרקה מול קרבורטורים), במתלים עד כמה שזכור לי יש הבדל של ס''מ בודד (SXI יותר נמוכה), כל השאר זה פנימי (ממש מעט הבדלים) וחיצוני (ניפוחים שלרוב במצב קשה בארץ)

תחשוב על עוד רכבים:

אלפא ספרינט

אלפא סוד

סיטרואן איי אקס

פג'ו 205

ויש עוד הרבה

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...