Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משרד המשפטים והתחבורה החליטו סוף סוף לשתף פעולה ובקרוב יעלה אתר האינטרנט שבו ניתן יהיה לקבל מידע על שעבודים, עיקולים או הגבלות על הרכב שאתם רוצים לקנות.

עו"ד יעקב גלנטי, דובר משרד המשפטים, דיווח לנו בחדווה כי בשעה טובה מתחוללת בימים הקרובים המהפכה שאנחנו מבשרים עליה כאן לראשונה.

בעוד כחודש ימים יוכל כל אזרח במדינה לגלוש באינטרנט לאתר שהושלם באחרונה, ויגלה את כל צפונות הרכב שהוא מבקש לרכוש.

בהקשת מספר הרישווי של כל רכב במדינה יתברר אם הוא חופשי מכל שעבוד,עיקול או הגבלה ושוב לא ייפלו אזרחים הגונים קורבן לנוכלים ומתעתעים.

"מעריב"(המגזין)

10-07-06

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

באמת הגיע הזמן, ויפה שעה אחת קודם. חבל רק שלא חשבו על זה קודם...מצד שני, אני לא מתפלא. כל מה שנכון וצריך לעשות אותו כאן, דברים שזועקים וצורמים שיתקנו אותם - תמיד מגיעים מאוחר מדי, אם בכלל.

עדיף מאוחר מאשר אף פעם...

ליאור

Twincharger Stratified Injection

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האם כבר קיים אתר כזה באויר?

משרד המשפטים והתחבורה החליטו סוף סוף לשתף פעולה ובקרוב יעלה אתר האינטרנט שבו ניתן יהיה לקבל מידע על שעבודים, עיקולים או הגבלות על הרכב שאתם רוצים לקנות.

עו"ד יעקב גלנטי, דובר משרד המשפטים, דיווח לנו בחדווה כי בשעה טובה מתחוללת בימים הקרובים המהפכה שאנחנו מבשרים עליה כאן לראשונה.

בעוד כחודש ימים יוכל כל אזרח במדינה לגלוש באינטרנט לאתר שהושלם באחרונה, ויגלה את כל צפונות הרכב שהוא מבקש לרכוש.

בהקשת מספר הרישווי של כל רכב במדינה יתברר אם הוא חופשי מכל שעבוד,עיקול או הגבלה ושוב לא ייפלו אזרחים הגונים קורבן לנוכלים ומתעתעים.

"מעריב"(המגזין)

10-07-06

ל'

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם
האם כבר קיים אתר כזה באויר?

12345

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
ואם אני בתור בעל רכב לא רוצה שכל העולם ואחותו יידעו למי אני חייב מה?

תראה לכל דבר יש השלכות, מן הסתם שזה יועיל להמון המון אנשים ויקל על הרבה חיים - כאשר מתהווה פגיעה קטנה בפרטיות.

גם זה לא הכרחי, אפשר לחייב את תהליך הבדיקה באישור אונליין של הבעלים (לדוגמא הכנסת מספר ת"ז ועוד כמה פרטים אישיים, למרות שגם את זה אפשר להשיג אבל שום דבר אינו Bulletproof) וכך גם נחסך תהליך הבדיקה הפיזית ברשם המשכונות וגם נעשה צעד לשמירה על הפרטיות.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני בטוח ב100% שבאתר לא יהיה פירוט למי אתה חייב כסף ולמה, אלא רק האם הרכב מעוקל או משועבד.

אז אין לך מה לדאוג.

פורסם

גם היום כל אחד ואחד יכול לראות מה קורה לגבי כל בית ובית בישראל, למי הוא שייך, מי הבעלים, האם יש עיקולים, שיעבודים וכד'.

המידע הזה עולה כסף (כמה עשרות שקלים) לגבי כל נכס ונכס.

בא נגיד ככה, אני יכול היום לברר בטאבו בלי כל שאלה מיותרת מי אני ומה אני ובלי שום יפוי כוח, האם הבית ברחוב כרמיה 10 בירושלים, אכן רשום על שם אהוד אולמרט או על שם מישהו אחר. אם יש שיעבודים גם זה יופיע. ומנסיון שלי, מופיע גם לטובת מי השיעבוד.

ואם זה נכון לגבי נדל"ן, על אחת כמה וכמה לגבי מכוניות.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...