Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטסט ליין בירושלים גם מדביקים מדבקה כזאת על הפגוש, בזמן שאתה מעל הבור אחד מהבוחנים מתכופף ומדביק אותה. למעשה, יש להם על אחד מהמחשבים שורה של מדבקות פתוחות שרק מחכות להדבקה על הרכב.

אני תמיד מיד בסוף הטסט מחנה את האוטו מול קצה המסלול ודבר ראשון מוריד את המדבקה כל עוד היא טרייה. כמובן בתנאי שעברתי :-D

אגב, כל ירושלמי מכיר שעל כל רכב שני בעיר יש מדבקה של חברה מקומית שמתעסקת בהחלפת שמשות לרכב. מי שיש לו אותה יודע שהמדבקות האלו ממש עקשניות ואפילו עם סקרייפר עובדים קשה להוריד אותן.

ואם כבר - הכי הרגיז פעם במוסך מורשה בי-ם שהחליפו את המסגרת של לוחית הרישוי למסגרת עם הפרסומת שלהם ועוד בצבע מגעיל. בתגובה דרשתי הנחה של 10% על החשבון - "דמי פרסום".

אני פרינציפ לא שם פרסומות על הרכב ואם מישהו רוצה לשים מדבקה שלו אז אני ברצינות דורש ממנו תשלום על הפרסומת: 1000 ש"ח לשנה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברוך הבא למועדון, גם לי קרה ואיזה עצבון קיבלתי! :evil:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99557

אז אחרי ששמר נעל לי את השרשור ועשיתי חיפוש בפורום גיליתי עם עזרתו של אביתר אלבז איך להוריד את המדבקה.

לקחתי דלי מים חמים, מגבת ועברתי על המדבקה והופ היא ירדה בצורה מושלמת.

פורסם
בנמל ת"א גם עושים את זה אבל עם מדבקה שלא משנה מה היא לא יורדת!!!!!

ועוד שמים לך את זה על החלון של הנהג שתזכור לכל החיים!

אבל זה לא פרסומת רשום על המדבקה שהאוטו שלך מפריע להובלת סחורה לתוך איזה מבנה (ממש כבר לא זוכר מה רשום)

והם מדביקים את זה על שורה של מכוניות שחונות על מדרכה שלא מפריעה לאף אחד!!!

לי לא שמו את המדבקה הזאת אבל אני מסתובב הרבה בתל אביב אני רואה מכונית עם המדבקה עליהן ורק המחשבה שלי היו עושים את זה כל כך מרגיזה!!:mm_mad:

עושים זאת על חניה במקום אסור. מדבקה מנייר שיורדת רק עם סולר.אצלינו בבסיס חילקו כאלו וגם אצלי במכללה בכרמיאל אם אתה חונה על אדום לבן אתה תחטוף מדבקה כזאת. כל העניין הוא לאכוף את איסור החנייה ללא מתן דוח"ות כי אין להם סמכות לכך.

נכון גם מדבקות של זגגים. קיבלתי קריזה שהדביקו לי אחת בהחלפה בחלון האחורי על הפסים של מפשיר אדים. בסוף זה ירד בלי לפגוע בפסים.

פורסם

הרבה מכוני רישוי עושים את זה - והשיטה הכי טובה היא לתת להם לעשות את זה וכמגיעים הביתה להוריד את זה.

אל תבקשו שלא ישימו לכם למה כי לישראלים יש טבע מסריח שנקרא נקמנות. תבקשו שלא ישימו לכם את המדבקה ואז תקבלו "מתנה" אחרת (כשל דבילי בטסט שיאלץ אתכם לעבור שוב במסלול וכמובן לשלם טסט חוזר). אז אולי לא כ-ו-ל-ם כאלה, אבל הרוב המוחץ כן.

תנו להם להנות ושישימו את המדבקה המחורבנת שלהם. תגיעו הביתה ותסירו אותה... הרי בסופו של דבר - צוחק מי שצוחק אחרון (ואתם האחרונים שתצחקו בסיפור הזה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני פרינציפ לא שם פרסומות על הרכב ואם מישהו רוצה אני ברצינות דורשת ממנו תשלום על הפרסומת: 1000 ש"ח לשנה.

אתה שם ואז דורשת?

פורסם
אתה שם ואז דורשת?

לא ידעתי שיש לפורום גם אחראי טעויות כתיב. רואים מזה כסף?

בכיף, האמת אני יושב פה וממש הצלחת להצחיק אותי, אני פשוט נופלת מצחוק.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הרבה מכוני רישוי עושים את זה - והשיטה הכי טובה היא לתת להם לעשות את זה וכמגיעים הביתה להוריד את זה.

אל תבקשו שלא ישימו לכם למה כי לישראלים יש טבע מסריח שנקרא נקמנות. תבקשו שלא ישימו לכם את המדבקה ואז תקבלו "מתנה" אחרת (כשל דבילי בטסט שיאלץ אתכם לעבור שוב במסלול וכמובן לשלם טסט חוזר). אז אולי לא כ-ו-ל-ם כאלה, אבל הרוב המוחץ כן.

תנו להם להנות ושישימו את המדבקה המחורבנת שלהם. תגיעו הביתה ותסירו אותה... הרי בסופו של דבר - צוחק מי שצוחק אחרון (ואתם האחרונים שתצחקו בסיפור הזה).

איציק
איציק קלע ובגדול,זו הסיבה שלא ביקשתי שלא ידביק ,וכמובן שלא שמתי לב כי כבר היינו בבור.

זה היה ברחובות "בדרום".

בקשר לשאר הדברים שרשמת אני לא מסכים,זה הרכב שלי אין לו זכות להדביק עליו מדבקות.

גם אבא שלי היה בגישה של "מה זה משנה מגיעים הביתה מורידים"

לא יודע, זה משאיר טעם לא טוב בפה כל העסק הזה.

ואני לא מדבר על המדבקות של חניה במקום אסור שמדביקים על החלון,זה משהו אחר ולא צריך להשוות בכלל,מדובר פה על פרסומת שהמכון עושה על הרכב הפרטי בלי הסכמה.

פורסם

איציק

הוצאת לי את המילים מהפה.

במיוחד בקטע של הנקמנות.

פורסם

השבוע העברתי את הרכב טסט בפ"ת, בכניסה למסלול הבדיקה ישנו שלט ע נ ק שבו נכתב במפורש, נהג שלא מעוניין בהדבקת מדבקה של "מבדק" יבקש זאת מהבוחן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהפוך הוא:

עובד המכון אשר מדביק את המדבקות חייב הוא עצמו לבקש את רשות בעל הרכב אם רצונו לפאר את רכושו במדבקה.

כל המכונים קבלו ע"כ חוזר מאת המפקח, אך אין מי שיאכוף זאת

עמית

שחוטא גם הוא בהדבקה ללא רשות, אך רק על רכבים שפרסומות אחרות כבר מפארות את אחוריהן.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני לא התכוונתי אישית לעמית.

אני יודע שהוא אדם טוב, לא אמרתי שלא.

אם דבריי לא נכתבו בצורה ברורה, אני מצטער - אבל לא התכוונתי לפגוע, ובטח לא אישית.

רק חשבתי לעצמי, אפילו אם דברים של עמית נכתבו בלשון צינית - דברים כאלה באמת קורים, אפילו בתחומים שלא קשורים לרכב - אפילו בדברים בסיסיים של "הוא זורק את הזבל פה? אז גם אני אזרוק", "הוא זורק את הסיגרייה מהחלון? גם אני אזרוק". וזה הפריע לי.

שוב, אם לא הבנת אותי כראוי, אני מתנצל.

לילה טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...