Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יותר מידי הצהרות הוא מוציא.

עם כל המריבות על התקציב מי יאשר לו אגף כזה?

עם כמה שאני יהיה שמח אם יבצעו את זה... יש סדרי עדיפויות!

בואו ניהיה ריאלים...

פורסם

למה ישר לשלול?

בואו נחכה וניראה. אולי יעשו סוף סוף משהו חיובי.

הבעיתיות פה, היא אחוות השוטרים, ולכן יעילות היחידה תהיה מוטלת בספק.

פורסם

אולי סוף סוף אני אוכל להפסיק לעצור שוטרים ולהתעמת איתם על צורת הנהיגה שלהם. (דבר נחמד כשלעצמו)

WTF???

חוץ מהפיקוח על השוטרים , הם יפקחו גם על המוניות ועל אוטובוסים!

אני רק מקווה שחברי "היחידה הסודית" הזאת , לא יסעו באוקטביה דיזל לבנה , אם סיומת 15... , אחרת הם כבר לא יהיו כ"כ סודיים...

ובאמת , זו ההצהרה החיובית הראשונה שאני שומע ממנו... , נחייה ונראה...

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

כמו שאמרו חז"ל

"דיבורים כמו חול ואין מה לאכול" .

מקווה שהוא יישם את מה שהוא מבטיח,

ויוריד את גרף תאונות הדרכים והמוות בכבישים.

בהצלחה שיהיה לו.

ירון מאיר

פורסם

אין ספק ששוטרים ונהגי תחבורה ציבורית נוהגים בצורה מסכנת חיים!!!

מי שנאלץ לחוות יום-יום את ז'בוטינסקי (פ"ת-ת"א) בוודאי יודע על

מלחמות המהירות שבין האוטובוסים לנהגי מוניות שירות

שלא פעם הסתיימו בתאונה ופעם אחת גם ברצח (בגלל זה עשו את המסלול לאוטובוסים בלבד).

לגבי השוטרים- לא מזמן שמענו על השוטר שהרשה לעצמו יותר מידי- ואנחנו יודעים את התוצאה.

ועכשיו לשאלת מיליון הדולר- האם זה באמת יצא לפועל או שוב הציבור הולך שולל???

ג'וד

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם

סתם ביזבוז כספי ציבור.

איך אפשר למנוע תאונות כשלציבור לא איכפת, למשטרה אין יכולת פעולה מספיקה לביצוע אכיפת עבירות תנועה ואפשר להמשיך למצוא מלא סיבות.

לא מזמן נהגת שנתפסה על עבירת חציית פס לבן רצוף שלחה איזה מטומטם שיקווקו את הכביש.

תנו לשוטרים לעשות את העבודה שלהם. אם יש שוטר סורר שיכנסו בו, אבל את שאר השוטרים תעזבו בשקט.תאשימו את בתי המשפט שנותנים לעבריינים חופש פעולה ראו דוגמה בעיר באר-שבע אפשר לתקוף (=לקחת מוט ברזל ולנסות "להפיל" אותו על ראש השוטר או סתם לתת לו אגרוף בפרצוף) פקח או שוטר ולסגור עסקת טיעון בבית משפט אולי לשלם 1500 ש"ח ואל-תנאי לחודשיים.

הפשע חוגג בחסות בית המשפט ועורכי הדין.

אם רוצים למנוע תאונות לא יותר פשוט לנהוג כמו בני אדם. אור אדום הוא אור אדום, פס לבן רצוף נמצא במקום בגלל סיבה הגיונית, לא יקרה שום דבר רע אם אתה יכול לפני מעבר חצייה ולתת להולכי הרגל לעבור וכו'.

פורסם

זה שהעונשים בארץ הם בדיחה מאוד עצובה - זה ידוע!!

עצוב שזה ככה...

אבל .. לך תדע .. אולי זה ישפיע- ואפילו במעט (אני באמת לא מצפה שזה יעשה קסמים).

אבל צריך להתחיל ממשהו.

אני דווקא מברכת את העיניין.

והלוואי והעונשים כאן בישראל יתחילו להיות יותר רציניים ומשמעותיים

כי אחרת יהיה כאן כאוס (לא שעכשיו יש סדר וצדק..).

ג'וד

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

• תוכן חדש...