Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם תיאוריה תעלה לנו 900 ש"ח ?!?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שמעתי מכמה אנשים, שמהתאריך ה1.7.06 , נכנס חוק חדש שאומר שבישביל לעבור תיאוריה , צריך לקחת קורס מיוחד שהוא חובה, בעלות של 900 ש"ח (!)

האם החוק עתיד באמת להתקיים?

תודה

ניב

פורסם
תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ניב, כל עוד הכל שמועות אל תאמין לאף אחד, עד שאתה שומע ממקור מוסמך שיודע על מה הוא מדבר. גם אני בזמנו שעשיתי תאוריה "שמעתי" שרוצים לעשות 60 שאלות במקום 30 ובסוף לא עשו כלום וסתם אחד הלחיץ את השני.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

נכון, אבל סתם לידע כללי.......

אני יודע שאסור להאמין לשמועות, אבל לא איש אחד אמר לי את זה, אלא כמה....ויכול להיות שזה באמת יהיה....ובגלל זה אני גם שואל אתכם

ניב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...