Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום פתחתי עיתון וראיתי שדרושים מתדלקים לתחנת דלק של פז, וככה רשום במודעה "בצומת המטאורולוגית" לפי מה שהבחור בטלפון אמר לי זה בכביש מהיר שנמצא ממש ממול ולכל האורך של אזור!

אז היום עברתי שם בסביבה ובעצם ראיתי 5 תחנות דלק בערך ולא 1 אז עכשיו אני ממש מבולבל איפה זה!

מישהו אולי יכול להביא לי הכוונה היכן תחנת הדלק שאני מחפש?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
על איזו חברה מדובר ? יש בסביבה "דלק" , "פז" ו"סונול".

שמר רשמתי בשוה הראשונה שלי שזה תחנת דלק "פז" אז מי אומר נכון? זאת תחנת דלק הסיירים?

או שזה כמו שORSE אמר פז תאומים? ואיך אני בדיוק מגיע לאותה תחנה מצומת דרך השבעה אם רחוב המלאכה של חולון?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה נוסע לכיוו המחלף, ופונה מתחת לגשר שמאלה, אתה תראה מיד מצד ימין שלך תחנת דלק פז, זאת תחנת התאומים כנראה.

מה הבעיה לשאול בטלפון איזה תחנה הם ואיך להגיע?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תודה רבה על התגובות! בסוף ויתרתי ומצאתי עבודה בתחנת דלק ליד הבית! ולא מי יודע איפה לעזאזל!

• תוכן חדש...