Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו קונים רכב חדש ומתלבטים בין הסוזוקי סוויפט לליאנה, מה אתם חושבים עליהם

ואיזה רכב נחשב יותר טוב בסה"כ?

ומבחינת דלק, אמינות ויופי לפי דעתכם?

את הסוויפט כשהוא הכי מאובזר אנחנו מקבלים ב105 אלף ואת הליאנה 4דלתות ב110 אלף

חוץ מזה אם יש לכם משהו יותר טוב להציע באותו טווח מחירים גם טוב.

תודה!!!

פורסם

אני הייתי מציע לך לנסות גם טויוטה יאריס החדשה או יונדאי גטס.

תנסה לפרט יותר מהם הדרישות שלך ומה חשוב לך במכונית.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
איך אפשר להמליץ על היונדאי גטס?

כי הבעיה הכי גדולה של הגטס היא השיעמום הנורא שמלווה את הנהיגה, ואת ההתבוננות בו. שאמנם לנו כאן בפורום זה דבר בלתי נסבל, אבל למרבית האנשים בעולם האמיתי זה לא פרמטר בסופו של דבר..

מלבד השיעמום, גם אם קשה להודות בכך, מדובר באוטו שנותן תמורה לא רעה למחירו בסה"כ..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אני פשוט לא אוהב את הגטס, גם צריכת דלק כמו של הלינקולן וגם משעממת, הגה לא משהו, עיצוב פנים לא משהו ואם כל הכבוד למתיחת הפנים , עדיין סתם אוטו בסיסי.

haters will hate

פורסם

זה רכב למשפחה אבל כבר יש לנו רכב "גדול" אחד שזה הסוזוקי בלאנו.

אם זה החלטה בין הליאנה לסוויפט על מה ללכת?

פורסם

תעשו סיבוב על הסוויפט, כבר היה שרשור שבו שאלת על הליאנה.

תעשו סיבוב על שתיהן. בעיני הסוויפט עדיפה.

haters will hate

פורסם

הערה: עלי ליידע את הגולשים, שאותו אדם, המתקרא "ב?נ?צי" אינו נוהג בסוויפט בעצמו, אלא בזה. בחיי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

פשש... בנצי שיחקת אותה...

אני לא יודע למה אבל אני חושב שכמה אנשים שרוצים לקנות רכב קודם הולכים לפתוח דיון על כך ורק אז הולכים לעשות נסיעת מבחן, קודם ללכת למבחן הזה ואז תשאל את דעת הגולשים.

עצה : לך לנסיעת מבחן !

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
זה רכב למשפחה אבל כבר יש לנו רכב "גדול" אחד שזה הסוזוקי בלאנו.

אם זה החלטה בין הליאנה לסוויפט על מה ללכת?

הליאנה והבאלנו הם באותו גודל ,הסוויפט קטנה יותר

אתה צריך להחליט איזה גודל אתה מחפש

ההחלטה הכי חכמה תיהיה להוסיף 10000שח גם אם זה ידרוש דחייה של הקנייה לעוד חודש חודשים קדימה ולקנות אוטו נורמלי ולא קופסאות שימורים מחורבנות כמו הסוזוקי

אם אתה מחפש משהו קטן יש לך מכוניות הרבה יותר טובות כמו הסיאט איביזה ,פולקסווגן פולו , פיגו 206 ,סקודה פאביה

אם אתה מחפש משהו יותר גדול ב120000שקל יש לך רנו מגאן ידנית , פורד פוקוס אוטומטית , טויוטה קורולה אוטומטית ,סיטרואן סי4 אוטומטית

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

צודק, תוסיף עוד 10, או שתמתין מעט , ואז תוכל לרכוש רכב טוב משמעותית מההיצע שיש לך כיום.

תרכוש קורולה חדשה, עולם אחר לגמריי לליאנה או מהגטס.

פורסם

סוזוקי מעולם לא הצטיינה ברכבים נוחים או בטוחים

הליאנה תהיה אופציה טובה עם סכום הרכישה המירבי שלך הוא 110K

האמינות מעולה (בכלל של כל דגמי סוזוקי) אין הפתעות.

הסוויפט חמודה (ראיתי אותה באולם התצוגה) ולדעתי גם תשמור על ביקוש טוב כמשומשת

אבל מה! קטנה מאוד אז אם יש לך משפחה אני לא ממש ממליץ

אתה רוצה לעלות ברמה, תוסיף עוד 10K ולך על קורולה שהיא משמעותית יותר טובה

אופציה נוספת לא רעה בכלל היא האימפרזה (היו מבצעים על 2006) לחברי הסתדרות המורים היא נמכרה ב110K עם DVD ושני צגים (לפני חודש) רכב קצת חלוש עם צריכת דלק גבוהה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תרשו לי לנחש שאף אחד מכם לא נהג על הסוויפט החדשה, מה שאומר שאין לכם מושג איך היא. אז בבקשה, תפסיקו לקשקש בפורום הייעוץ דברים כמו "סוזוקי תמיד היו חרא ולכן הם חרא גם היום".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...