Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Runing in the Family (השרשור אינו מומלץ לחובבי אמינות).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמר, שתי גרוטאות בחניה אחת זה מכובד !!!!!

שבועים התנזרות ונשברת ?? אני דווקא מחזיק ממך אחד שמסוגל ליותר....

בהצלחה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשש סחתיין על הבית שמר, זה מה שחליפת האיומים עזרה לך להשיג? :-P

תתחדש על הצרפתיה, שלא תעשה הרבה בעיות (אמן) וכל הכבוד לאישתך שנוסעת על גיר רגיל.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
שמר, מעכשיו גם אשתך תבוא למפגשי PSI?

אנחנו עובדים על מפגש PSI משפחתי

אבא - קסנטיה 2.0

אמא - 206 1.4

גיסתי - 307

אני - ZX

אשתי -306

ברגע שהילדה תוציא רשיון היא מגיעה עם ה-דה שבו.

הלו , לובינסקי - שומעים ? מגיעה לי הנחה קבוצתית... (או לפחות טיפול פסיכולגי).:loco:

פורסם
אבא - קסנטיה 2.0

אמא - 206 1.4

גיסתי - 307

אני - ZX

אשתי -306

הלו , לובינסקי - שומעים ? מגיעה לי הנחה קבוצתית... (או לפחות טיפול פסיכולגי).:loco:

הרבה פראיירים :wink:

שמר, תתחדשו :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שמר, שתי גרוטאות בחניה אחת זה מכובד !!!!!

שבועים התנזרות ונשברת ?? אני דווקא מחזיק ממך אחד שמסוגל ליותר....

בהצלחה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=476871#post476871

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

משעשע משהו...:-D

תתחדשו!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אתה אולי מתכוון להגיד שמאחר והיא עשוייה קלקר סטייל AX (טוב, קלקר משופר קוסמטית), אז מנוע ה-1.4 מצליח לשנע אותה בקצב טוב מהמצופה.

זה המצב שאני מכיר עם ה-306 שלי, ומאחר וה-ZX קלה יותר - סביר להניח שהיא יותר זריזה.

בכל מקרה - ה-306 פוסט 97 עדיפות, לדעתי, בכל פרט על פני ה-ZX.

מכאן נובעת השאלה.

פורסם

ל-ZX יש לי הרבה יותר סנטימנטים.

בחצי השנה האחרונה ביליתי איתה ומתחתיה יותר שעות מאשר עם אשתי :? . בניתי אותה (ועל הדרך הצקתי לבני ל. בכל תחום אפשרי בענף הרכב כמעט) כמעט במו ידיי , והיא בהחלט אוטו שייזכר על ידי כזה שלימד אותי הרבה ,אבל ממש הרבה - על אופן פעולתו של רכב מודרני (יחסית , כן ?).

מעבר לזה , האוטו נוסע (בימים הספורים שהוא מסכים לנסוע בלי לפרק עצמו לדעת) משהו בן זונה.

1.4 , אבל עם אגזוז ופילטר פתוח - נותן רכבות ברמזורים כמעט לכל יפנומטית 1600 , למרות המנוע הקטן.

אבל ב-306 דבר אחד כבר קנה אותי (עזבו את השטויות של אוטו שקט , נוח , לא מקרקש וכאלה) - ההגה . אוי ההגה.

הבן אלף מחובר איכשהו באופן ישיר אל הצמיגים.

כל תזוזה קטנטונת , כל אבן בכביש , כל שינוי בשיפוע של הנתיב - הכל מגיע אל הנהג. תענוג אמיתי . לא זוכר אוטו שבו נהגתי כ"כ מהר בזמן קצר כ"כ (אולי , חוץ מה-206 של אמא , מה שנגמר בגדר ההפרדה 10 דקות אחרי שקניתי את האוטו :? ).

תענוג צרוף - ההגה של ה-ZX ממש מת לידו.

מעבר לזה - שתי הפלטפורמות די דומות , לא מצאתי הבדלים היסטריים.

עמית , לא הבנתי את העניין עם הטויוטה.

• תוכן חדש...