Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ...

מה אתם אומרים על רנו19(1400) , קליאו , טמפרה , מהשנים 94 ואילך הגרסאות המוזרקות ?

מבחינת אמינות של הרכבים הנ"ל , מערכות הזרקה, מחלות ילדות , ממה להיזהר ועל מה להקפיד.

כמו כן עלות חלפים וצריכת דלק .(הגרסאות ידניות)

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

אם אתה מדבר על ידניות לפחות לגבי הקליאו וה 19 אני יכול להגיד לך שאין להן שום בעיות אם טופלו כמו שצריך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בפעם המיליון - ברכבים בגיל ובמחיר כזה חשוב יותר מצב הכרב הספציפי שאתה קונה ואיך טיפל בו הבעלים הקודמים שלו, ולא מחלות ילדות וכוי . לגבי הטמפרה - אני לא ממליץ לקנות את דגם ה SX בעל מערכת בקרת אקלים יקרה לתיקון , כדאי גם לוותר על חלונות , מראות ונעילה חשמלית - החלק הכי אמין זה חלק שלא קיים .

תמצא רכב שמור , שלא התעסקו עם מערכת החשמל שלו חשמלאים חאפרים , שאין בו אילתורים וקומבינות , קילומטרז לא בשמיים , ולא יהיו לך יותר מדי בעיות יקרות. גם במנוע פיאט וגם ברנו נגרם נזק למנוע עם קריעת רצועת טיימינג , אם אין הוכחות להחלפה , תחליף מייד לאחר הרכישה

מנוע ה ENERGY של רנו קיים באותם שנים גם באקספרס , היתה לי אקספרס עם 290000 ק"מ ומנוע מקורי , היו בחברה גם מסי רנו 19 עם מעל 200000 ק"מ - היו תקלות אבל בסך הכל אמינות טובה ..

בטמפרה תבדוק את אם ההילוכים (במיוחד שני) משתלבים חלק , אם אין לגלגלים האחוריים זווית הצידה, מכוניות שלא בצבע לבן יהיו בדרך כלל עם צבע שרוף מגעיל , תבדוק שאין פיצוצים בדשבורד , וכמובן את הדברים הרגילים כמו אי שימוש במי ברז ברדיאטור , בלאי מנוע , נזילות ..

פורסם

יש הבדל ברכבים הנ"ל בין הגרסאות המוזרקות לבין בעלות המאייד(מלבד השנתונים...) ?

מבחינת אמינות(ראשית כל) , הספקים , ביצועים , צריכת דלק ?

הסיבה שאני שואל ... דיברתי עם מספר אנשים (חלקם מכונאים) אשר אמרו שהגרסאות המוזנות עלידי מאייד עדיפות מבחינת אמינות ופעולת מנוע ברכבים הנ"ל (טמפרה , רנו 19 )

האם יש דברים בגו , או שאלה דיבורי סרק ?

תודה ...

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

• תוכן חדש...