Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איך אני מוציא דיסק שנתקע במערכת ולא רוצה לצאת החוצה? הכוונה היא שהמערכת מוציאה אותו אבל הוא לא יוצא מספיק החוצה כדי שאני אתפוס אותו ובעצם הוא נשאר בפנים ונתקע באמצע הדרך החוצה, יש רעיון איך אני מוציא אותו מכיוון שמדובר במזדה 6?

חשבתי לקחת פלייר שפיץ דק ולנסות לתפוס אותו ולמשוך מה אתם אומרים?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מישהו יודע איך אני מוציא דיסק שנתקע במערכת ולא רוצה לצאת החוצה? הכוונה היא שהמערכת מוציאה אותו אבל הוא לא יוצא מספיק החוצה כדי שאני אתפוס אותו ובעצם הוא נשאר בפנים ונתקע באמצע הדרך החוצה, יש רעיון איך אני מוציא אותו מכיוון שמדובר במזדה 6?

חשבתי לקחת פלייר שפיץ דק ולנסות לתפוס אותו ולמשוך מה אתם אומרים?

אם הוא נתקע באמצע הדרך לדעתי דחוף אותו פנימה עם דיסק אחר ותוציא שוב.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

ניסיתי מליון פעם הוא פשוט מסרב לצאת כאילו הדיסק עבה כזה ולא יכול לצאת מהחריץ

in the face

with a chair

פורסם
ניסיתי מליון פעם הוא פשוט מסרב לצאת כאילו הדיסק עבה כזה ולא יכול לצאת מהחריץ

אז יאללה, למוסך ...

גם לי היו בעיות עם הצ'ינגר המובנה באומגה, החליפו לי אותו במסגרת האחריות ...

אין מה לעשות, ידוע שהמערכות האינטגרליות הם לא טופ אוף דה ליין, למרות שאני הייתי מרוצה מהמערכת באומגה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אחי תנקה את הפתח תראה שכלום לא מפריע לו ותנסה להזיז אותו טיפה למטה למעלה תשחק איתו

חבר'ה, אני ממש לא מבין את כל ה"שטויות" שאתם רושמים פה ...

לא חבל ??? הרכב במסגרת האחריות, כואב לקפוץ למוסך ושיסדרו לך את זה בצורה הכי מקצועית שיש ??? כנראה גם יש בעיה במנגנון אז בכל מקרה תצטרך לקפוץ למוסך ...

אם חס וחלילה תגרום נזק אז האחריות תפוג ואז אתה תצטרך לשלם הרבה כסף בשביל לסדר את העניין, לא חבל להסתבך בגלל דיסק מסכן ?! :shock:

פורסם
מוסך מורשה מתעסק עם המערכות? מה להם ולאודיו?

לכל מוסך יש מעיין שלוחה כזו שמתעסקת ב"אבזור נוסף" ...

לדוגמא "דני מערכות" הם מתעסקים באבזור של UMI ושם גם החליפו לי צ'ינגר בקונסולה שעשה בעיות ...

פורסם

סבבה תודה, האמת לא חשבתי שעל כזה איבזור יש באמת אחריות. כנראה שאני אקח לאמא את האוטו למוסך איזה יום לטפל בהכל!

in the face

with a chair

פורסם
סבבה תודה, האמת לא חשבתי שעל כזה איבזור יש באמת אחריות. כנראה שאני אקח לאמא את האוטו למוסך איזה יום לטפל בהכל!

לפני שאתה פונה למוסך תרים טל' ליבואן או לאולם המכירה ממנ וקנית את האוטו.

הם יפנו אותך למתקין מערכות/אביזרי רכב שהם עובדים איתו וככה זה יתוקן במסגרת האחריות. אם תלך לסתם אחד או מוסך של הרשת לא בטוח שהיבואן יקבל את זה במסגרת האחריות.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...