Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, עוד כשבועיים יש לי טקס השבעה בכותל וההורים שלי גם צריכים להגיע לטקס...

הם מגיעים מדימונה ורציתי לשאול אם מישהו יודע איך הכי טוב להגיע לשם ואיפה אפשר למצוא חנייה בסביבה (הטקס יהיה ביום חמישי בסביבות השעה 3-4)?

חשבתי שהם יסעו על כביש מספר 1 עד מחלף שער מזרח ושם יפנו ימינה לכביש 60 ויחפשו חניה באיזור שער יפו... מה דעתכם?

תודה.

פורסם

מה זה שער מזרח , ומתי הטקס ? האם הם רוצים להגיע עם האוטו ממש קרוב ,או שאפשר ללכת קצת/לקחת מונית ?

אם הטקס לא בשעות הפקקים , הכי טוב להגיע דרך כביש 1 עד בנייני האומה , לפנות ימינה בגן סאקר , ולעלות לכיוון מרכז העיר דרך רח' אגרון עד מתחת לעיר העתיקה ,ואז שמאלה , ודרך מזרח העיר (עובר דרך שכונות ערביות. לא שיש בעייה עם זה - אבל שיידעו) , שער שכם , הפרחים וכו' - מקיפים ואז פונים דרומה , עוברים את הויה דולורוזה , ואז מגיעים אל הכניסה לכותל. יש מגרש חנייה סמוך.

אפשרות אחרת - לרדת לבגין צפון בכניסה לעיר , לעלות לפני רמות לכיוון הר הצופים , ובצומת הגבעה הצרפתית דרך שייח ג'ראח (המטה הארצי של המשטרה) דרומה עד העיר העתיקה.

פורסם

שמר, הפתעת אותי.

ואתה אפילו לא ירושלמי !

יש לך חניות ברחוב אגרון.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תודה על התשובות והמשך...

הטקס הוא ביום חמישי (עוד שבועיים) בסביבות השעה 4-5, כלומר ההורים שלי צריכים להגיע שעה לפני בערך...

לגבי המרחק מהכותל... אם לא יהיה עמוס מדי אז הם מעדיפים לחנות קרוב, אבל אם יהיה עמוס אז הם יעדיפו ללכת קצת או לקחת מונית...

פורסם
שמר, הפתעת אותי.

ואתה אפילו לא ירושלמי !

קודם כל , נולדתי וגרתי שנתיים ראשונות בי-ם.

דבר שני - נסה אותי ברוב ערי ישראל :roll: (למרות שב-5 השנים האחרונות אני לא נוסע הרבה , והערים השתנו לא במעט).

פורסם

שמר כל הכבוד על הידע.

שני נקודות חשובות, מכיוון שהם לא מכירים, שייח גרא'ח זה לא בידיוק יפו, צריך להסתכל טוב טוב ולהכיר כדי לא ללכת לאיבוד.

שניים, להזהר לא להכנס לסמטאות שלא מכירים, נסיעה בכיוון השלט "חניון גבעתי" לא מומלץ בכלל, למטה כפר ערבי.

בעיקרון אני ממליץ לך לנסוע מתחת לגשר מכיוון הגבעה הצרפתית, ולהכנס שמאלה לכותל ושמה לחפש חניה, לוקח זמן אבל הכי בטוח :)

בית-שמש אימפריה!!!

פורסם

שלום שוב... השבוע קיבלנו את ההזמנות וכמו שחיים פ הציע היה כתוב שם לחנות בחניון קרטא הצמוד לשער יפו...

הטקס הוא ביום חמישי בשעה 18:30, ככה שההורים שלי יגיעו כנראה כשעה לפני... איך הכי טוב לנסוע עד לחניון קרטא ואיפה בדיוק הוא נמצא?

חשבתי לנסוע על כביש מספר 1 עד מחלף "שער מזרח" ואז לפנות ימינה לכביש 60 ולהמשיך עד מלון פנינת דן/בית חולים סנט לואיס ולפנות שמאלה לרחוב יפו ולהמשיך עד לשער יפו ושם לפי המפה יש חניון... ואז כמה דקות הליכה עד לכותל...

מה דעתכם?

תודה.

פורסם

היי!

לפני כמה חודשים הייתי בטקס השבעה בכותל, וכפי שהמליצו לך, כדאי להחנות בחניון "קרטא" ומשם יש אוטובוס מיוחד (חינם) שלוקח אותך ישר לאיזור הטקס.

אבי.

פורסם

מחניון קרתא ניתן לנסוע באוטובוס מס' 1 (כרטיס הלוך ושוב עולה 6.5 ש"ח אם זכרוני לא בוגד בי)

ניתן גם לקחת מונית מעבר לכביש ליד מגדל דוד ( 10 ש"ח עד רחבת הכותל)

אפשרות שלישית והכי מומלצת אן מזג האוויר יפה, לחצות את הכביש לכיוון מגדל דוד לפנות ימינה אחרי המגדל וללכת לכותל דרך רח' סנט ג'ורג והרובע היהודי. ניתן גם ללכת דרך השוק, אך לא מומלץ.

מידע נותן ניתן לקבל באתר האינטרנט של הכותל http://www.thekotel.org

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...