Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים ננקשתי.

לא האמנתי שזה יקרה לי...אבל קרה.

אני אידיוט, אני יודע. אהבל, גם נכון. מטומטם? כן, גם זה.

הייתי באוטו עם מישהו שבשבילו לנסוע פחות מ 150 בכביש זה לאט, אבל כמובן שהוא אין לו רשיון אז הוא סתם מבלבל תשכל תמיד... תמיד שהוא באוטו אינ דווקא לא נוסע מהר כי אם אני יסע איתו מהר לכו תדעו מה יקרה...

אבל דווקא פעם אחת נסעתי איתו מהר, התבלבלתי ואז נזכרתי בשנייה האחרונה שאני צריך לפנות ימינה ולא להמשיך ישר... כמו דביל ניסיתי לתפוס את הפנייה, התחת נזרק לי, התיישרתי טיפה, וכל הצד שלי עלה על המדרכה. שני הגלגלים השמאליים, הקדמי והאחורי עלו על המדרכה. בקדמי לא קרה כלום, למזלי.

האחורי...בחיי כמעט בכיתי....

כל הגלגל האחורי התעקם. בהתחלה חשבתי שזה תאונת שאסי. פשוט נבהלתי בטירוף.

התקשרתי ישר לאבא: אבא עשיתי תאונה, אני דיי קרוב לבית ב___.

אני כבר חושב מה אני עומד לעשות אם יש לו תאונת שאסי. אם זה משהו רציני שמרגישים, אני מוכר את האוטו, מצידי ב 5 פחות. העיקר להיפטר. אם זה תאונה לא רצינית כבר נחשוב על זה. אבא שלי בא, רואה את האוטו, שואל למה התפרעתי וכל השטויות הרגילות. האמת, שלא נסעתי מהר במיוחד, פשוט הייתי ממש מטומטם וניסיתי לתפוס את הפניה למרות שכבר איחרתי אליה...

קצת בירורים עם אנשים שמבינים יותר ממני ושראו את האוטו, התברר שזה רק סרן אחורי. דוד שלי אמר לי שהוא כבר יחליף לי אותו ושזה לא קריטי, ככה שהמוסך לא יטחן אותנו, ושאם זה יקר, אז נוריד את הכסף שהוא יחסוך מההשתתפות עצמית בביטוח.

בקיצור במשך 4-5 ימים הוא ניסה להשיג חלק ולא הצליח כי זה חלק מיוחד לראלי ואין משומש, הביאו לו של 205, והכל, או 106 ראלי דור ראשון עם מעצורים תופים (משוה כזה....). הוא אמר שכבר עדיף להביא את זה למוסך מרכזי שיטפלו בזה...בסדר. מביא את זה למוסך המרכזי בפ"ת (יום ראשון לפני קצת זמן). המוסך נראה מקצועי משהו מדהים. מצוחצח, עם מאות מכוניות בתיקון ואני לא מגזים. אני מבסוט, חושב שהגעתי למקום טוב. מדברים איתם והכל, הם מסתכלי באוטו ואבא שלי אומר להם את המשפט שהכי דורש שיטחנו אותנו: תחליפו ותתקנו לחלקים חדשים בלבד. הם אומרים סבבה, והביטוח נכנס. אבא לשי אומר שהוא כבר לבד יסתדר עם הביטוח והוא מתחייב לשלם להם את מלוא הכסף אם הביטוח לא יסכים, העיקר שיתחילו לעבוד. סבבה, הם אומרים שהם יתחילו לעבוד. יום אחרי זה הם עדיין לא התחילו, חיכו לאישור השמאי....השאלה היא למה?! אנחנו אמרנו שאנחנו משלמים הכל....ונסתדר עם השמאי לבד. כי חלקים משומשים למה שנפגע באוטו קשה מאוד להשיג, ניסינו בכל הארץ כמעט. טוב, עוברים יומייים הם עדיןי לא מתחילים, דיברנו עם השמאי, ונתנו להם אישור, הם אומרים שהם יתחילו לעבוד. בסדר... הגענו כבר ליום רביעי, ורק אז מתחילים לעבוד על האוטו. בסדר, שלושה ימים, אפשר לחיות עם זה... יום שישי בבוקר אבא שלי ודוד שלי הולכים למוסך לראות מה עם האוטו. המוסך ניסה באמת לטחון אותנו ושם לנו חלקים לא חדשים, וביקש כסף על חלקים חדשים! דוד שלי התחיל לעשות שם בלאגן, הם אמרו שהם טעו ולא שמו לב ושטויות שטויות שטויות, והגענו ליום ראשון. יום ראשון רק, אחרי שהאוטו כבר שבוע (!) במוסך, הם מזמינים את החלק שמתאים לאוטו. (אגב, הבעיה הייתה הסרן האחורי). מתחילים לעבוד על האוטו וזהו זה, אחרי שבוע רק התחילו לעבוד על האוטו.

חוצפה או לא חוצפה?

ויש שם פשוט יותר מדיי עובדים..... יותר מדיי פועלים. כל פועל ניסה לטפל באוטו בדרך שלו וככה קרה שכולם ניסו לטפל באוטו אז כל אחד נתקע בדרך של השני ואפילו ניסו להרכיב לנו חלק כלשהו, אחרי שראו שאופס, כבר הרכיבו אותו!

אגב, זו לא הייתה תאונת שאסי לבסוף, למזלי, אין ירידת ערך, והאוטו בסדר. אבל כל כך הרבה זמן על בעיה כל כך קטנה, וכל כך הרבה עובדים על אוטו אחד שהם פשוט לא יודעים מה לעשות איתו.

למישהו יש המלצה למוסך אחר שמתאים לפיג'ו?

Back to the original - NC again.

פורסם
לפני שבועיים ננקשתי.

לא האמנתי שזה יקרה לי...אבל קרה.

אני אידיוט, אני יודע. אהבל, גם נכון. מטומטם? כן, גם זה.

הייתי באוטו עם מישהו שבשבילו לנסוע פחות מ 150 בכביש זה לאט, אבל כמובן שהוא אין לו רשיון אז הוא סתם מבלבל תשכל תמיד... תמיד שהוא באוטו אינ דווקא לא נוסע מהר כי אם אני יסע איתו מהר לכו תדעו מה יקרה...

אבל דווקא פעם אחת נסעתי איתו מהר, התבלבלתי ואז נזכרתי בשנייה האחרונה שאני צריך לפנות ימינה ולא להמשיך ישר... כמו דביל ניסיתי לתפוס את הפנייה, התחת נזרק לי, התיישרתי טיפה, וכל הצד שלי עלה על המדרכה. שני הגלגלים השמאליים, הקדמי והאחורי עלו על המדרכה. בקדמי לא קרה כלום, למזלי.

האחורי...בחיי כמעט בכיתי....

כל הגלגל האחורי התעקם. בהתחלה חשבתי שזה תאונת שאסי. פשוט נבהלתי בטירוף.

התקשרתי ישר לאבא: אבא עשיתי תאונה, אני דיי קרוב לבית ב___.

אני כבר חושב מה אני עומד לעשות אם יש לו תאונת שאסי. אם זה משהו רציני שמרגישים, אני מוכר את האוטו, מצידי ב 5 פחות. העיקר להיפטר. אם זה תאונה לא רצינית כבר נחשוב על זה. אבא שלי בא, רואה את האוטו, שואל למה התפרעתי וכל השטויות הרגילות. האמת, שלא נסעתי מהר במיוחד, פשוט הייתי ממש מטומטם וניסיתי לתפוס את הפניה למרות שכבר איחרתי אליה...

קצת בירורים עם אנשים שמבינים יותר ממני ושראו את האוטו, התברר שזה רק סרן אחורי. דוד שלי אמר לי שהוא כבר יחליף לי אותו ושזה לא קריטי, ככה שהמוסך לא יטחן אותנו, ושאם זה יקר, אז נוריד את הכסף שהוא יחסוך מההשתתפות עצמית בביטוח.

בקיצור במשך 4-5 ימים הוא ניסה להשיג חלק ולא הצליח כי זה חלק מיוחד לראלי ואין משומש, הביאו לו של 205, והכל, או 106 ראלי דור ראשון עם מעצורים תופים (משוה כזה....). הוא אמר שכבר עדיף להביא את זה למוסך מרכזי שיטפלו בזה...בסדר. מביא את זה למוסך המרכזי בפ"ת (יום ראשון לפני קצת זמן). המוסך נראה מקצועי משהו מדהים. מצוחצח, עם מאות מכוניות בתיקון ואני לא מגזים. אני מבסוט, חושב שהגעתי למקום טוב. מדברים איתם והכל, הם מסתכלי באוטו ואבא שלי אומר להם את המשפט שהכי דורש שיטחנו אותנו: תחליפו ותתקנו לחלקים חדשים בלבד. הם אומרים סבבה, והביטוח נכנס. אבא לשי אומר שהוא כבר לבד יסתדר עם הביטוח והוא מתחייב לשלם להם את מלוא הכסף אם הביטוח לא יסכים, העיקר שיתחילו לעבוד. סבבה, הם אומרים שהם יתחילו לעבוד. יום אחרי זה הם עדיין לא התחילו, חיכו לאישור השמאי....השאלה היא למה?! אנחנו אמרנו שאנחנו משלמים הכל....ונסתדר עם השמאי לבד. כי חלקים משומשים למה שנפגע באוטו קשה מאוד להשיג, ניסינו בכל הארץ כמעט. טוב, עוברים יומייים הם עדיןי לא מתחילים, דיברנו עם השמאי, ונתנו להם אישור, הם אומרים שהם יתחילו לעבוד. בסדר... הגענו כבר ליום רביעי, ורק אז מתחילים לעבוד על האוטו. בסדר, שלושה ימים, אפשר לחיות עם זה... יום שישי בבוקר אבא שלי ודוד שלי הולכים למוסך לראות מה עם האוטו. המוסך ניסה באמת לטחון אותנו ושם לנו חלקים לא חדשים, וביקש כסף על חלקים חדשים! דוד שלי התחיל לעשות שם בלאגן, הם אמרו שהם טעו ולא שמו לב ושטויות שטויות שטויות, והגענו ליום ראשון. יום ראשון רק, אחרי שהאוטו כבר שבוע (!) במוסך, הם מזמינים את החלק שמתאים לאוטו. (אגב, הבעיה הייתה הסרן האחורי). מתחילים לעבוד על האוטו וזהו זה, אחרי שבוע רק התחילו לעבוד על האוטו.

חוצפה או לא חוצפה?

ויש שם פשוט יותר מדיי עובדים..... יותר מדיי פועלים. כל פועל ניסה לטפל באוטו בדרך שלו וככה קרה שכולם ניסו לטפל באוטו אז כל אחד נתקע בדרך של השני ואפילו ניסו להרכיב לנו חלק כלשהו, אחרי שראו שאופס, כבר הרכיבו אותו!

אגב, זו לא הייתה תאונת שאסי לבסוף, למזלי, אין ירידת ערך, והאוטו בסדר. אבל כל כך הרבה זמן על בעיה כל כך קטנה, וכל כך הרבה עובדים על אוטו אחד שהם פשוט לא יודעים מה לעשות איתו.

איך אומרים באידיש כוכב על ההגה אתה לא.......זה עשוי היה להיגמר גרוע בהרבה מכפי שזה נגמר.

פורסם

איך אומרים באידיש כוכב על ההגה אתה לא.......זה עשוי היה להיגמר גרוע בהרבה מכפי שזה נגמר.

האמת שלא.

אם לא הייתי מצליח להשתלט על האוטו, אז אולי זה היה מסוכן, אבל בזכות העובדה שכבר הצלחתי להשתלט ולהוריד מהמהירות, אז זה לא היה מסוכן. אין הרבה קשר ליכולת נהיגה, אלא פשוט לטמטום שלי כבן אדם....התקרבתי לב=פנייה ובאתי להמשיך ישר ואז חבר שלי צעק לי: הלו הלו פה ימינה צריך ימינה! אז אני בלי לחשוב פניתי ימינה...לנהיגה אין הרבהה קשר...

פורסם
ומורחים אותם על עמודים/מדרכות/עצים

תלמדו קודם לנהוג

אותה תאונה הייתה יכולה לקרות לי עם פיג'ו 205 או איזה פיאסטה. זה ממש ממש ממש לא קשור לאוטו או למהירות כי נסעתי באמת בצורה רגילה. הטמטום היה החשיבה....מה הקשר לראלי או פיאסטה או למבורגיני...?

פורסם

קודם כל מזל שיצאת בחלק אחד ולא גרוע יותר.

בפעמים הבאות, נסה לנהוג בשיקול דעת ולא להיכנס למצבים כאלו, מה

שלא יעזור לפעם הזו. :roll:

אני כבר חושב מה אני עומד לעשות אם יש לו תאונת שאסי. אם זה משהו רציני שמרגישים, אני מוכר את האוטו, מצידי ב 5 פחות. העיקר להיפטר. אם זה תאונה לא רצינית כבר נחשוב על זה.

במידה ויש פגיעה בשאסי, לא עדיף להתייעץ עם בעל הרכב (ע"ע אחיך) קודם

להחלטה על מכירתו :?:

:wink:

...ורק לפני חצי שעה ניסיתי להסביר לחבר מה רע במוסך המרכזי

שה-206 XS שלו מאושפזת בו. (תאונה, לא תקלה :? )

MCS 2008

פורסם

מה עם המלצה לנהג אחר שמתאים לפיז'ו ? :?

ולשם הבהרה : אתה מדבר על המוסך המרכזי בבני ברק , לא פ"ת (שרודר) . נכון ?

פורסם

זה מה שקורה שחושבים שיודעים לנהוג וחושבים ש106 ראלי זה פרארי אף 40!!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
קודם כל מזל שיצאת בחלק אחד ולא גרוע יותר.

בפעמים הבאות, נסה לנהוג בשיקול דעת ולא להיכנס למצבים כאלו, מה

שלא יעזור לפעם הזו. :roll:

אני כבר חושב מה אני עומד לעשות אם יש לו תאונת שאסי. אם זה משהו רציני שמרגישים, אני מוכר את האוטו, מצידי ב 5 פחות. העיקר להיפטר. אם זה תאונה לא רצינית כבר נחשוב על זה.

במידה ויש פגיעה בשאסי, לא עדיף להתייעץ עם בעל הרכב (ע"ע אחיך) קודם

להחלטה על מכירתו :?:

:wink:

...ורק לפני חצי שעה ניסיתי להסביר לחבר מה רע במוסך המרכזי

שה-206 XS שלו מאושפזת בו. (תאונה, לא תקלה :? )

אחי בכל מקרה בעד להיפטר מהראלי לאחרונה....הוא מפחד עליי שאני עושה שטויות בגלל התאונה. ובאמת שאני אישית חושב שאני לבנתיים מצליח להחזיק את עצמי יפה מאוד ולאט לאט מתקדם ולא עושה דברים שהם הרבה מעל הפופיק שלי. יש לי רשיון כבר כמה חודשים אז אני יודע לנהוג קצת ולעשות פה ושם דברים אבל לעשות דברים מסוכנים שנהגים מנוסים רק עושים, זה אני לא עושה......אבל הוא ראה את התאונה וחשב שזה בגלל שניסיתי לזרוק תחת בפנייה...(ממש לא...).

פורסם

משהו אחד הורג אותי מהתגובות, בלי להעליב, מטומטמות של חלקכם.

קודם כל, הקטע העיקרי פה הוא הומוסך, ולא התאונה.

אבל נגיד ודיברתם על התאונה, סבבה, אין בעיה. למה אתם סתם מדברים שטויות....

זה מה שקורה שחושבים שיודעים לנהוג וחושבים ש106 ראלי זה פרארי אף 40!!

מה עם המלצה לנהג אחר שמתאים לפיז'ו[/]

אם אפשר להבין, המ הקשר על איזה רכב נהגתי....מי שאומר את זה או שהוא לא קרא את מה שרשמתי, או שהוא פשוט מנסה להראות משהו שאני לא מבין מה.

אותה התאונה הייתי עושה עם פיאסטה או עם פרארי. לא ניסיתי לעשות משהו מיוחד, נסעתי בצורה רגילה... אז מה הקשר לאיזה אוטו נסעתי עליו...?

ומי שאומר שנהג אחר לכזה אוטו או שקודם אני ילמד לנהוג? ראיתם אותי נוהג? לא.... תשתקו. אתם לא יודעים אם אני יודע או לא...כשתראו תגידו, עד אז דיי לדבר שטויות.

פורסם

נתחיל מזה שסרן אחורי הוא ממש לא חלק קטן של הרכב וכמו שגילית הוא גם חלק מסובך מאד להשיג

לדעת לנהוג בכמה חודשים? שכח מזה.. לא בקטע של התנשאות ( כי גם אני לא יודע לנהוג טוב לדעתי ... בסדר זה יותר קרוב לזה ) , והרשה לי לגכח קשות על לא עושה דברים מעל הפופיק... כל יומיים אתה פה על סיפור של רייסים , צלחות , שטויות והתאונה הזאת אז בוא נגיד שאתה ממש לא שולט בעצמך ואתה עושה הרבה מאד פוזה עם האוטו של אחיך. אישית

אם זה היה אחי הקטן ... אחרי יום אחד לא היית נוגע באוטו ומקבל מקסימום סיטרואן ויזה ( קובי תראה אני נשמע כמו מאיר :) , ויזה לכל ילד )

בקשר לעבודה.

אתה רוצה שהיא תתנהל כראוי

א: מוסך שאתה מכיר עדיף

ב: לעמוד ליד האוטו רצוי

וזהו ... כל חלק שמחליפים לך תבקש שיסבירו ויראו לך ... לך עם דוד שלך ובקש לראות כל חלק שמורידים אם זה המצב במוסך הזה ... מקסימום עושים בעיות?

תגרור את האוטו למוסך אחר.

אבל מעט עבודה ... לא נראה לי ...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
נתחיל מזה שסרן אחורי הוא ממש לא חלק קטן של הרכב וכמו שגילית הוא גם חלק מסובך מאד להשיג

בקשר לעבודה.

וזהו ... כל חלק שמחליפים לך תבקש שיסבירו ויראו לך ... לך עם דוד שלך ובקש לראות כל חלק שמורידים אם זה המצב במוסך הזה ... מקסימום עושים בעיות?

לדוד שלי יש חיים, ועבודה. אין לו זמן לעמוד מסביב לאוטו כל היום.... אין מוסך שאפשר להכניס אליו את האוטו, ושיהיה טיפול מקצועי, ולאחר הטיפול כבר נראה את ההתחשבנות?

לדעת לנהוג בכמה חודשים? שכח מזה.. לא בקטע של התנשאות ( כי גם אני לא יודע לנהוג טוב לדעתי ... בסדר זה יותר קרוב לזה ) , והרשה לי לגכח קשות על לא עושה דברים מעל הפופיק... כל יומיים אתה פה על סיפור של רייסים , צלחות , שטויות והתאונה הזאת אז בוא נגיד שאתה ממש לא שולט בעצמך ואתה עושה הרבה מאד פוזה עם האוטו של אחיך. אישית

אם זה היה אחי הקטן ... אחרי יום אחד לא היית נוגע באוטו ומקבל מקסימום סיטרואן ויזה ( קובי תראה אני נשמע כמו מאיר :) , ויזה לכל ילד )

בוא תעשה חיפוש ותראה לי פעם אחת שאמרתי שעשיתי צלחת....או רייסים או משהו.....(פתיחות פה ושם יוצא אם אני עומד ליד איזה עוד ראלי למשל בכביש) אבל בוא תראה לי מתי עשיתי צלחת..... בחיים! ושטויות כאלה גם לא. לא אמרתי שאני יודע לנהוג. לדעתי יחסית לדעת לנהוג ראסמי ולצאת ממצבים מסוכנים אינ לא יודע, אני יודע לנהוג בצורה רגילה כמו כל אחד דעבר טסט, אבל לא בצורת נהיגה ספורטיבית מיוחדת.

אני לא משתולל בכבישים, נקודה. החיים שלי יותר מדיי חשובים לי בשביל לעשות נסיונות על דברים שאני פשוט לא מספיק יודע אותם.... עם הזמן משתפרים ולומדים, אבל לעשות דברים שממש יסכנו אותי אני לא עושה עד שאני בטוח שיש לי את היכולות לעשות אותם. וצלחות אני לא חושב שאני עדיין יכול לעשות, או לא יודע מה עוד. בחיים לא הייתי קרוב לתאונה בגלל שעשיתי שטות בכביש, וגם זאת לא הייתה בגלל שטות שניסיתי לעשות משהו ספורטיבי מיוחד.

פורסם

בקשר לעבודה.

לדוד שלי יש חיים, ועבודה. אין לו זמן לעמוד מסביב לאוטו כל היום.... אין מוסך שאפשר להכניס אליו את האוטו, ושיהיה טיפול מקצועי, ולאחר הטיפול כבר נראה את ההתחשבנות?

בוא תעשה חיפוש ותראה לי פעם אחת שאמרתי שעשיתי צלחת....או רייסים או משהו.....(פתיחות פה ושם יוצא אם אני עומד ליד איזה עוד ראלי למשל בכביש) אבל בוא תראה לי מתי עשיתי צלחת..... בחיים! ושטויות כאלה גם לא. לא אמרתי שאני יודע לנהוג. לדעתי יחסית לדעת לנהוג ראסמי ולצאת ממצבים מסוכנים אינ לא יודע, אני יודע לנהוג בצורה רגילה כמו כל אחד דעבר טסט, אבל לא בצורת נהיגה ספורטיבית מיוחדת.

אני לא משתולל בכבישים, נקודה. החיים שלי יותר מדיי חשובים לי בשביל לעשות נסיונות על דברים שאני פשוט לא מספיק יודע אותם.... עם הזמן משתפרים ולומדים, אבל לעשות דברים שממש יסכנו אותי אני לא עושה עד שאני בטוח שיש לי את היכולות לעשות אותם. וצלחות אני לא חושב שאני עדיין יכול לעשות, או לא יודע מה עוד. בחיים לא הייתי קרוב לתאונה בגלל שעשיתי שטות בכביש, וגם זאת לא הייתה בגלל שטות שניסיתי לעשות משהו ספורטיבי מיוחד.[/quote]

נו באמת , הישג גדול.

תמשיך ככה , אין דבר. רק תודיע לנו איזה פרחים אתה אוהב... :?

פורסם

בקשר לעבודה.

אני לא משתולל בכבישים, נקודה. החיים שלי יותר מדיי חשובים לי בשביל לעשות נסיונות על דברים שאני פשוט לא מספיק יודע אותם.... עם הזמן משתפרים ולומדים, אבל לעשות דברים שממש יסכנו אותי אני לא עושה עד שאני בטוח שיש לי את היכולות לעשות אותם. וצלחות אני לא חושב שאני עדיין יכול לעשות, או לא יודע מה עוד. בחיים לא הייתי קרוב לתאונה בגלל שעשיתי שטות בכביש, וגם זאת לא הייתה בגלל שטות שניסיתי לעשות משהו ספורטיבי מיוחד.

רוב , אם לא כל התאונות הקטלניות בישראל לא נגרמות בגלל "נהיגה ספורטיבית"

אלא סתם אנשים שנוהגים ליעד מסויים וטועים בדרכם ואז מבצעים פניה שיכולה לעלות להם

בחייהם.. , אתה עשית את זה אני לא אטיף לך אבל אתה תידע להיזהר להבא..

ותאמין לי אין שום קשר איך אתה נוהג או לא ואם אתה יודע לנהוג או לא.. שכן מי שנוהג נכון ובטיחותי...

לא היה לוקח את הסיבוב הזה ברגע האחרון...

בקשר לעבודה , אין מנוס מלשבת ליד האוטו ולקחת יום חופש ( זה תמיד מה שאני עושה עד שלרוב חוטפים עליי עצבים ...)

אף אחד לא ביקש מדוד שלך , אתה יכולת לשבת שם בתיקון אתה יודע , אתה גם גרמת לזה..

• תוכן חדש...