Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה היא נהיגה ספורטיבית ??? להשתולל בכביש , לחתןך מכוניות, לחקות סרטים מטומטמים

וסצינות מהוליווד עם מכוניות ???

נהיגה ספוטיבית היא נהיגה מקצועית ואני לא מכיר פה אף אחד שמרוויח כסף על זה שהוא נוסע במכונית כזאת או אחרת.

תאונה היא תאונה, והיא נגרמת מכל מיני סיבות.היא לא נגרמת בכוונה.

אחת הסיבות להמנע מתאונות היא שיקול דעת.

מה שאין לרוב בני הנוער לפני גיוס ורובם משיכים גם בצבא ובלי סוף.

זה חלק מתהליך ההתבגרות.

גם אח שלי התבגר בדרך הזאת. והוא למד על בשרו.

אם היו נותנים לך לשלם על הכל, לדאוג לרכב במוסך, לוודא שעושים מה שעושים נכון.

ההית רואה את הדברים אחרת עכשיו.

חבל !!!

גם אני עושה שטויות, אבל אני יודע לאן אני נכנס ויודע ב- 90% איך הרכב יגיב.

ןאם הוא יפתיע אותי אני יודע כיצד לצאת מזה.

זה היה יכול להיגמר יותר גרוע.

אם ההית פוגע במישהוא אפילו בצורה קלה ביותר ההית מרגיש אחרת.

עצה שלי, אתה רוצה ללמוד לנהוג, תעשה קורס מקצועי. זה כמעט ההשתתפות עצמית של הביטוח. תקנה רכב משלך ןתעשה מה שאתה רוצה.

מרגיז אותי שאנשים עושים ברכב שלי מה שאני לא מעז לעשות עליו.

בגלל זה אף אחד לא נוהג על הרכב שלי. חוץ מאמא שלי שהיא נהגת מצויינת.

בכל מקרה תשמור על עצמך ועל מי שנוסע איתך ועל הסובבים אותך בכביש.

כאשר מדובר רק בכסף ובעצבים הדבר הכי גרוע זה שלא לומדים את לקח.

אייל

המהירות היא רוע השטן, הסיבובים הם אהבת האלוהים.

פורסם

שני דברים :

אחד - נהגים טובים\מנוסים לא מסכנים את עצמם, להבדיל ממה שאתה אומר -

יש לי רשיון כבר כמה חודשים אז אני יודע לנהוג קצת ולעשות פה ושם דברים אבל לעשות דברים מסוכנים שנהגים מנוסים רק עושים,

שתיים - זה שאתה אומר על עצמך שאתה

אין הרבה קשר ליכולת נהיגה, אלא פשוט לטמטום שלי כבן אדם

מראה לך שכפי הנראה אתה צריך חופש מההגה.

לא יעזור כלום, מי שנוהג זה הבנאדם שנמצא מאחורי ההגה.

אם הוא מטומטם, שלא ינהג.

חשבת מה היה קורה אם במקרה היה בנאדם אחר (לא מטומטם) על המדרכה?

חשבת מה היה קורה אם במקרה היה בא בנאדם אחר (ממש לא מטומטם) ממולך ברכב?

מה שאני מנסה להגיד,

זה שעברת טסט לא אומר שאתה מסוגל לנהוג.

:-)

פורסם
שני דברים :

אחד - נהגים טובים\מנוסים לא מסכנים את עצמם, להבדיל ממה שאתה אומר -

יש לי רשיון כבר כמה חודשים אז אני יודע לנהוג קצת ולעשות פה ושם דברים אבל לעשות דברים מסוכנים שנהגים מנוסים רק עושים,

שתיים - זה שאתה אומר על עצמך שאתה

אין הרבה קשר ליכולת נהיגה, אלא פשוט לטמטום שלי כבן אדם

מראה לך שכפי הנראה אתה צריך חופש מההגה.

לא יעזור כלום, מי שנוהג זה הבנאדם שנמצא מאחורי ההגה.

אם הוא מטומטם, שלא ינהג.

חשבת מה היה קורה אם במקרה היה בנאדם אחר (לא מטומטם) על המדרכה?

חשבת מה היה קורה אם במקרה היה בא בנאדם אחר (ממש לא מטומטם) ממולך ברכב?

מה שאני מנסה להגיד,

זה שעברת טסט לא אומר שאתה מסוגל לנהוג.

העיקרון אני מסכים איתך. אף פעם לא הסכמתי עם אלה שאומרים: מה, עברתי טסט אני יודע לנהוג! זה ממש לא נכון....בשביל לדעת לנהוג צריך עוד הרבה דברים. מה שקרה לא קשור לנהיגה בכלל...! זה לא שעשיתי משהו בידיעה שאני מסתכן, כמו מתי שנוסעים מהר וכל זה... מה שכן, נכון, חשבתי על מה היה קורה אם השעה הייתה שעת צהריים והיו אולי אנשים במדרכה? או הייתי דופק אוטו אחר.... אני מנחש שאם היה עוד אוטו בכביש לא הייתי עושה את זה, אבל בשעה שעשיתי את זה יכל להיות כמה אנשים על המדרכה ואז זה היה מסוכן (לא סכנת חיים כי לא הייתי בכזאת מהירות גבוהה וכמו שאמרתי, כבר הספקתי להאט טיפה ולהוריד מהסכנה אבל עדיין, סכנה של פגיעה מינימלית בטוח הייתה). אז נכון, מסכים איתך במאה אחוזים. אבל אני לא חושב שאני מטומטם בכבישים. אני לא חושב שאני עושה שטויות ושאני מסכן את עצמי או אנשים אחרים, אבל לכל אחד קורה שהוא דופק ספין, או משהו כזה. לי קרה. אני בטוח שגם לכם.

Back to the original - NC again.

פורסם

בקיצור הודעה לכל ה "ידענים"

תפסיקו לזיין לבן אדם תמוח ותחזרו ל"תקוף" פניות עם האוטו של סבתא.... :x

כל אחד נהפך להיות בפורום ספק שומאכר ספק מרצה לנהיגה מונעת....ובסוף במפגש דופק איזה ביצוע עם גרוטאה......

ZIGI אחד שלא מרצה לאף אחד ולא מתחסד :mad:

פורסם

כל אחד נהפך להיות בפורום ספק שומאכר ספק מרצה לנהיגה מונעת....ובסוף במפגש דופק איזה ביצוע עם גרוטאה......

לא נכונה הגישה שלך.

אף אחד לא זיין לו את השכל.

אף אחד כאן לא מתחסד, כולנו עשינו ספינים עם הרכב, כולנו חווינו תאונות (או שהיינו מאוד מאוד קרובים לזה), אבל למה לא לגרום לו ללמוד מנסיון של אחרים? (כמובן שאני מדבר על אלה עם הנסיון ולא אלה שאין להם רשיון...)

מעבר לזה, כל מי שענה לו (חוץ מליביו ושמר... אבל שמר :twisted: ) נוהג על רכב דומה בעיקרו לראלי ולא על רכבי סבתא.

פורסם

לא נכונה הגישה שלך.

אף אחד לא זיין לו את השכל.

אף אחד כאן לא מתחסד, כולנו עשינו ספינים עם הרכב, כולנו חווינו תאונות (או שהיינו מאוד מאוד קרובים לזה), אבל למה לא לגרום לו ללמוד מנסיון של אחרים? (כמובן שאני מדבר על אלה עם הנסיון ולא אלה שאין להם רשיון...)

מעבר לזה, כל מי שענה לו (חוץ מליביו ושמר... אבל שמר :twisted: ) נוהג על רכב דומה בעיקרו לראלי ולא על רכבי סבתא.

שוב מסכים, אבל חלקית. כמו שאמרתי, חלק מהתשובות פה היו ממש לא במקום. שזה בגלל שאני מתפרע בכביש, שאני קודם ילמד לנהוג, וכל שאר השטויות שלכם רק בגלל שנסעתי בראלי. למה, אם הייתי נוהג בפיג'ו 205 רגילה, או בפיאסטה רגילה זה לא היה קורה? היה קורה. ואפילו לדעתי היה במצב יותר מסוכן, כי אני עוד איכשהו הצלחתי להשתלט על האוטו (וזה נקודת האור היחידה בכל מה שקרה). אני לוקח את רוב הערות של חברי הפורום פה לתשומת הלב כי לכם יש את הנסיון שלי עדיין אין, אז אני ילמד מהטעויות שלכם וחבל שלא. זה חלק מהעניין פה בפורום. אבל חלק מהתשובות פה היו ממש תשובות מתנשאות כמו זה שאמר שאולי עדיף נהג אחר לפיג'ו כזאת? למה....מה הקשר. לנהוג אני יודע ואת זה אני מבטיח לך, צברתי קצת נסיון כבר, אבל אתה לא יכול להגיד שכן או שלא כל עוד לא ראית אותי נוהג.

פורסם

תסלח לי אריאל מה הקשר לאוטו שלי? אין לי איזה צרפתיה ספורטיבית אז אני לא צריך להגיב? נהגת איתי פעם? אחרי? לפני?

מה קשור?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
תסלח לי אריאל מה הקשר לאוטו שלי? אין לי איזה צרפתיה ספורטיבית אז אני לא צריך להגיב? נהגת איתי פעם? אחרי? לפני?

מה קשור?

אמרו לי פעם שהומור זה דבר טוב, אלא אם הצד השני לא מבין אותו...

לא באתי לזלזל בך בשום צורה שהיא ואני מצטער אם זו הייתה ההרגשה.

המשפט כוון לZIGI שהחזיר את כולנו לרכבי סבתות שלנו...

פורסם

איך אומרים באידיש כוכב על ההגה אתה לא.......זה עשוי היה להיגמר גרוע בהרבה מכפי שזה נגמר.

האמת שלא.

אם לא הייתי מצליח להשתלט על האוטו, אז אולי זה היה מסוכן, אבל בזכות העובדה שכבר הצלחתי להשתלט ולהוריד מהמהירות, אז זה לא היה מסוכן. אין הרבה קשר ליכולת נהיגה, אלא פשוט לטמטום שלי כבן אדם....התקרבתי לב=פנייה ובאתי להמשיך ישר ואז חבר שלי צעק לי: הלו הלו פה ימינה צריך ימינה! אז אני בלי לחשוב פניתי ימינה...לנהיגה אין הרבהה קש ר...

tbh kt sutd אני לא דואג ליצורים כמוך .חלילה והיו זוג +ילד או יותר על המדרכה . גם אבא היה מציל אותך? חוכמה גדולה לניסוע 150 אם אתה לא דואג לעצמך .דאג לסביבה בה אתה נוהג . :evil::evil::?::?::agrue::agrue:
פורסם

די כבר, הרגתם אותו על טעות מפגרת שלא קשורה לראלי.

אחמד עושה מספיק שטויות שכן קשורות לראלי, ועליהן אפשר לרדת בכייף. :lol:

עם קצת יותר ניסיון הוא ילמד שאם מסובבים את ההגה האוטו לא פונה על המקום (בטח שלא פיז'ו).

סיים על מדרכה? SO FUCKING WHAT? כבר עשינו פעם רשימה של מי שהשתיל עמודים/מדרכות/עצמים שונים ומשונים ברכב.

אף אחד כמעט לא יצא מהרשימה הזאת גאון גדול.

אחמד, תרגע תלמד לשלוט בעצמך ותנסה לצפות קדימה מהלך או שניים.

תזכור מה שאמרתי לך, זה נראה כאילו הצרות רודפות אותך (או אתה אותן :?: ).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
די כבר, הרגתם אותו על טעות מפגרת שלא קשורה לראלי.

אחמד עושה מספיק שטויות שכן קשורות לראלי, ועליהן אפשר לרדת בכייף. :lol:

עם קצת יותר ניסיון הוא ילמד שאם מסובבים את ההגה האוטו לא פונה על המקום (בטח שלא פיז'ו).

סיים על מדרכה? SO FUCKING WHAT? כבר עשינו פעם רשימה של מי שהשתיל עמודים/מדרכות/עצמים שונים ומשונים ברכב.

אף אחד כמעט לא יצא מהרשימה הזאת גאון גדול.

אחמד, תרגע תלמד לשלוט בעצמך ותנסה לצפות קדימה מהלך או שניים.

תזכור מה שאמרתי לך, זה נראה כאילו הצרות רודפות אותך (או אתה אותן :?: ).

תודה.

והצרות רודפות אותי! :wink:

• תוכן חדש...