Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

למרות שההודעה הזאת ניראה לי מתאימה יותר לקנייה ומכירה הייתי רוצה לכתוב אותה כאן.

היום הייתי אצל זאק מיראז ואצל המומחה הראשי של פיז'ו לגגות מתקפלים.

שתיהם ממש לא יודעים אם באמת המנוע והגג חשמלי עובדים אצלי כי חסר לי בתור התחלה שתי חלקים קטנים כמו איזה רכיב חשמלי ו2 פקקים של המיכל שמן של המנוע.

(חסר עוד חלק אבל יש אותו במלאי גם של זאק וגם של פיזו אז זה לא כל כך בעיה..)

אלה דברים שחסרים לי בנתיים וזה לא נשמע בעיה חמורה כזאת..

אבל ,מתברר שאי אפשר ליקנות את הפקקים האלה בנפרד אלא רק עם המנוע של הגג שעולה (תחזיקו חזק) 31,1000 ש"ח !!! :| (הרבה יותר ממחירון של האוטו).

עוד מתברר שחברת פיזו בישראל לא מחזיקה בכלל חלקים למנוע של הגג של הקבריולט בגלל מספר מועט של רכבים מהסוג הזה בארץ ככה שאין להם כמעט חלקים בשביל הגג.

ומכאן הייתי רוצה לישאול אתכם , אם מישהו שמע או ראה פרוקייה בארץ (לא משנה איפה) שיש לה חלקים כאלה או שמע על איזה מומחה גגות שיש לו במקרה אפילו פקק שמן למנוע,אני ישמח אם יגיד לי על כך...

בתודה מראש

יוגב .ר.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
תודה על העצה ..

יש למישהו עוד רעיונות או משהו בסגנון?

יוגב

שמע יוגב אני צריך את העזרה שלך אני בטוח שאתה יכול לעזור לי יש לי גם פגו' 306 קבריולט ואני צריך חלקים פנימיים זה אומר הכל!! אם יש לך אפשרות לעזור אשמח מאוד תודה!

איליה

פורסם

בקיבוץ משמרות יש פירוקיה בשם "שקד".

בזמנו היתה שם 306 קבריולה 2 ליטר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חלקים ב-Ebay יהיה קשה למצוא אלא אם כן אתה דובר צרפתית כי רק ב- Ebay.fr תוכל למצוא הרבה חלקים לצרפתיות.

תוכל לנסות גם קצת ב-Ebay.co.uk אולי יתמזל מזלך.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם
חלקים ב-Ebay יהיה קשה למצוא אלא אם כן אתה דובר צרפתית כי רק ב- Ebay.fr תוכל למצוא הרבה חלקים לצרפתיות.

תוכל לנסות גם קצת ב-Ebay.co.uk אולי יתמזל מזלך.

לא לא אין!

ותודה

פורסם
בקיבוץ משמרות יש פירוקיה בשם "שקד".

בזמנו היתה שם 306 קבריולה 2 ליטר.

איפה זה?

איך אני מגיע לשם ולפניי כמה זמן ראית..?

פורסם

לשקד חלפים הקש "שקד חלפים" בגוגל.

לקיבוץ משמרות הקש "קיבוץ משמרות" בגוגל.

מתי זה היה? האמת די מזמן, שנה וחצי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תזכורת לכולם:

זה שאין חלקים במחסן היבואן לא אומר שהחלקים לא ניתנים להזמנה מהיצרן.

במידה וחלק מסויים עדיין זמין מפז'ו-צרפת, היבואן יכול להזמין אותו ללא עלות מיוחדת.

כשאני נזקקתי לצינור ששייך למערכת המתלים של ה- BX לפני שנתיים (ובמועד הזה חלפו 13 שנה ממועד הפסקת היצור שלה. את ה- 306 הפסיקו לייצר לפני 5 שנים) כמובן שלא היה ניתן למצוא אותו אצל היבואן ו\או אצל ז'אן.

מילאתי טופס בחנות החלפים שבבני-ברק, ותוך חמישה ימים הם התקשרו להודיע שהצינור הגיע מצרפת. שילמתי בדיוק את הסכום שהוא עלה בעבר כשהיה חלק נפוץ במחסנים - בערך 40 ש"ח.

פורסם

היום הייתי אצל זאק מיראז

כבר תקלה.

אל תלך לבנאדם הזה ואל תעשה איתו שום עסק,

ואת זה אני אומר מניסיון של לא מעט אנשים שהוא האכיל אותם הרבה קש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...