Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אוטו בסביבות ה25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיהיה טוב שיסחוב שיהיה חסכוני וגם שיהיה אפשר למכור אותו אחר כך

אה כן וגם שיהיה לו מראה איכותי.

כמו כן אני רוצה לשאול אותכם שאלה למשל שאם אני הולך לראות רכב

איך אני יכול לזהות פגיעות וכיו'

פורסם

ההגדרה לרכב "טוב" היא מאוד בעייתית, רכב הוא טוב בהתאם לצרכים שמגדיר בעל הרכב.

יש כאלה שבשבילם רכב יפני ממוצע וזול זהו רכב מצוין בגלל האמינות שלו ויש כאלה שבשבילם

זהו "זבל מוטורי" שמלבד אמינות הוא גרוע בכל אמות מידה.

חוצמזה לא רשמת אם אתה מחפש רכב משפחתי או רכב קטן שזה משנה מאוד את המחירים והקטגוריות.

ולשאלתך לגבי פגיעות אז אם אתה הולך לראות רכב ורוצה לנסות לראות פגיעות אז בתור משהו ראשוני (זה כמובן לא מחליף בדיקה מקצועית שתספר לך בדיוק מה עבר הרכב מבחינת תאונות) אתה יכול להסתכל מסביב לרכב ולנסות ולחפש הפרשי צבע בין חלקי פח שונים (זה יעיד על החלפה / צביעה של אותו חלק), כמובן לפתוח דלתות / מכסה מנוע / תא מטען ולראות אם הברגים שמחזיקים אותם אלו המקוריים (צבועים בד"כ בצבע הרכב) או שמה מישהו פתח את אותם ברגים ואז הצבע יורד ובהרבה מוסכים אף שוכחים מידי פעם חלק מהברגים הקטנים.

דבר אחרון, שים לב לאופן שבו יושבים הפנסים הקדמיים / אחוריים ובמקרים רבים של רכב שעבר תאונה תשים לב שהם אינם יושבים ב-100% במקומם המקורי מה שלא קורה ברכב שאינו עבר תאונה.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

תודה על הטיפים

ונכון שכחתי

אני רוצה אוטו קטן בסגנון רנו קליאו או משהו כזה

הבעיה היא שאמרו לי שיש לקליאו בעיות עם הגיר ידני ואוטו

ואמרו לי שפיג'ו נכנסת המון למוסך

אז אני די אבוד

לא יודע איזה סוג לחפש אבל מה שבטוח אני רוצה שהוא יהיה מסביבות 96 עד ל2000 ככה.

פורסם

אם תמצא רכב כמו פיג'ו, קליאו או פונטו במצב טוב, שטיפלו בה כראוי בעליה הקודמים היא תציג אמינות טובה למדי, הכל תלוי במצבושל הרכב אותו אתה בודק. רכב שטופל טוב יהיה גם אמין.

האופציות שעומדות לפניך הן:

פיג'ו 106 98-99

פיאט פונטו 98-00

רנו קליאו

ואופציות יפניות כמו סוויפט, שרייד וסיריון, הן אמנות מאוד, חסכוניות אבל חסרות את ה"איכות" שציינת, די מיושנות וספרטניות.

פורסם

טויוטה סטרלט.

קטן, חסכוני, אמין, לא מקרקש, סחיר מאוד ונדיר מאוד.

25K זה מודל 97 ידנית. אם אתה מוצא כזאת - תבדוק ותחטוף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי עוד כמה שאלות למומחים של האזור

הגה כוח : מאיזה שנה הוא נכנס ליצור חובה בכל רכב

ואני צריך חוות דעת על סיאט איביזה 96

פולו 2001 מנוע 1000

פג'ו 306

ולגבי הקליאו מה 96-98 האם זה נכון שיש לה בעיות גיר באוטומט ובידני

*** עריכה - אם אתה רוצה להמשיך לשאול שאלות בפורום, קרא את הכללים וכתוב עם סימני פיסוק ***

• תוכן חדש...