Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קודם כל לא אמרתי זאת לפני זה אבל תתחדש.:wink: .

אל תעלב\תפגע\תתעצבן על עניין הסאב פשוט זה סתם הציק לי בעין.:).

בכל אופן הרעיון של הבנייה מאחורה עם הסאב והמגברים ברצפה הוא יפה, ואני רואה שאתה מתקדם בנושא, למזלך יש יחסית הרבה מקום בבגאז של הלאנסר.

בכל אופן לגבי הפינישים וכו', אז אני הייתי רק מוסיף עיצה קטנה ומייעץ לך שמתחת ללבד תשים ספוג דק רק על מנת לקבל מרקם שונה מאשר הקווים החדים והלא סלחניים של העץ.

ולגבי הרצפה, אז המלצה מנסיון, תחלק את הרצפה ל2 חלקים לפחות על מנת שתהייה לך גישה נוחה יותר ומהירה יותר לגלגל הרזרבי.

כי כאשר עושים זאת עם פלטה אחת זה מקשה על העניין.

בכל אופן נראה יפה למרות שתמיד התמונות פחות מחמיאות מאשר המראה המציאותי.

אם תצתרך עזרה עם העבודות פיבר על הקורות וכו' ,בין אם זה מקומות לרכוש ובין אם זה טיפים, אתה מוזמן ליצור איתי קשר ENY TIME.

כמוכן אתה יכול להסתכל בשרשור של הבנייה שלי (בחתימה) ולשאוב אולי רעיונות לוופרים ולטוויטרים.

תתחדש בכל אופן.

אחלה תודה! כן זה בתיכנון שלי לחלק את הרצפה ל 3 חלקים. בקשר לבניות של פיבר תעשה חיפוש בפורם ותיווכך לראות שיש לי ניסיון לא קטן בעבודה עם פיבר,אבל תודה בכל זאת.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

איזה מזל שכולם כאלה נאורים פה, ומתקנים אחד את השני, בעוד שהת'רד בכלל מדבר על בניה..

4 עמודים, כבר ציפיתי לפרויקט כבד, בסוף התברר שיכלתי להשאר בעמוד הראשון.

בכל אופן, בהצלחה עם הפרויקט, ומקווה שהוא יתקדם במהירות.

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

מה ההודעה הבאה? " אני אשבור את הרגלים לזה שגנב לי את סטריו" ?

לא מבין אותכם? אתם מפרסמים את כל מה שיש לכם ברכב, ואחרי זה בוכים שדפקו לכם הכל.

בקיצר אין חתימה

פורסם

כבוד!!!!!!

ממש יפה אני מאוד אוהב ומעריך את האנשים שעושים הכל במו ידיהם!

ישר כוח!:king:

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

וואלה אחי אחלה בניה אהבתי מאוד

פששש כל הכבוד לך ולחבר שלך... יפה שאתה משקיעה ככה באוטו

וגם אחלה אוטו גיר רגיל אוטו מהיר

שיהיה בהצלחה אחי בהמשך הבניה ....!!!

פורסם

טוב אז הנה עדכון קטן,כרגע סיימתי את רצפת הבאגז',יש כמה תמונות אבל האיכות ביכלל לא משהו כי ממש חשוך וגם כן זו מצלמת סלולרי.בקשר לתמונה של מאחורי המושבים אני אצלם מחר באור היום אם אני לא אשכח.

ההבדלי צבע ברצפת הבאגז' זה ביגלל תאורת חוץ(פנסי רחוב) אז לא לשים לב כי הכל בצבע אחיד.

16012006(001).jpg

16012006(002).jpg

16012006(003).jpg

16012006(004).jpg

16012006.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

עבודה יפה .. נראה מעולה, מקווה שגם ישמע ככה

ואיך אתה הולך לשים את המגברים על הרצפה של הבגאג' ?

עוד קומה קטנה ?

נ.ב

מחכה לתמונות מאחורי המושבים

כבר הכנתי את הבגאג' לבניה, נשארו החלקים :roll:

פורסם

כן המגברים יהיו ברצפה.

טוב הנה כמה תמונות מאחורי המושבים+רצפת הבאגז':

17012006(001).jpg

17012006(002).jpg

17012006.jpg

17012006(005).jpg

17012006(003).jpg

17012006(004).jpg

פורסם

28 ליטר על פי המלצות היצרן.

• תוכן חדש...