Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה יצרתי לראשונה קשר עם נטויז'ן. לאחר דין ודברים ביקשתי מנציג השירות להתחבר לתקופת ניסיון, עמ"נ לראות אם הם באמת יותר מהירים מברק, כמו שהוא טען. גלשתי בדיוק 12 יום. לאחר מכן, הוריתי לנציגי השירות לבטל את החשבון שלי לחלוטין. יש לציין כי בעת השיחה עם הנציג וידאתי בפירוש כי אין כל התחייבות מצידי. עברו כמה חודשים, התקשרתי שוב לנטויז'ן כדי לבדוק מה מצב המבצעים. נציג השירות התייחס אליי כאילו אני לקוח חדש לגמרי!. תוך כדי השיחה, הצלחתי לסגור עם נציג השירות על מחיר מוזל מזה של ברק (לאחר ויכוח קל) - אבל תוך כדי השיחה נודע לי שיש התחייבות. בו במקום אמרתי לו שינתק את החשבון. הוא אמר שניתק. בתקופה שאחרי זה, שלחו לי כל מיני עלונים - כאילו אני לקוח. התקשרתי שוב כדי לוודא שאני לקוח - ונאמר לי כי איני מנוי וזו טעות. לפני כשלושה שבועות, אני מקבל מכתב בו נאמר כי אני חייב להם 160 שקל - כאשר ברישומים שלהם רשום שגלשתי רק 12 יום וברור שהדבר נעשה בחוסר תום לב. (שהרי כשהתקשרתי לנציגים הם ניסו לצרף אותי כלקוח חדש). כשדיברתי עם מחלקת שירות הלקוחות ניסו לסחוט אותי והציעו לי ביטול החוב תמורת התחברות אליהם - חוצפה!!. זאת ועוד, אתמול קיבלתי מכתב שאומר שאני חייב 200 ש"ח - כלומר הם חייבו אותי על עוד חודש, החצופים, כשהם יודעים שאני לא מעוניין בהם בכלל. זו בריונות עסקית לשמה, ואני מתפלא שזה בא מחברה גדולה כמו נטויז'ן.

יש לציין שני פרטים חשובים: הראשון - במשך כל חצי השנה לא נשלחו לי שום חשבוניות או התראות על תשלום. השני - מעולם לא מסרתי להם פרטי תשלום כגון כ. אשראי או הוראת קבע. במקום לברר איך זה שלא מסרתי להם פרטי תשלום, הם עשו "ראש קטן" ושתקו במשך כל התקופה. פשוט חוצפה.

מה הייתם ממליצים לי לעשות? שלחתי להם מכתב רשמי והם אפילו לא התייחסו.

אביעד, נורא עצבני.

פורסם

כתוב מכתב רשמי ואיים בפניה לעיתונות במקביל לתביעה.

חוייב כרטיס או שהם רק דורשים תשלום ועוד לא שילמת?

אם עדיין לא שילמת, אל תלחץ. לא יבואו אליך מעקלים הביתה בשביל 160 ש"ח, ותן להם לאיים בתביעות, אף אחד לא תובע בשביל 160 ש"ח.

פורסם

למה אתה אומר שלא יבוא לעקל בשביל 160 ש"ח?

לי שלחו מכתב לפני עיקול על 100 ש"ח דוח חניה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עוד דוגמה לאגרסיביות מצד שירות הלקוחות שלהם:

לפני כמה חודשים התקשרתי אליהם בשביל לברר מחירים.

אחרי שהם הציעו לי עסקה, סירבתי ואמרתי לא תודה.

מאז ועד היום אני ממשיך לקבל טלפונים הבייתה ולפלאפון מנטויז'ן, נסיונות שיכנוע שאצטרף אליהם.:shock:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לא נתתי להם פרטי כרטיס אשראי או הוראת קבע. הם גם לא ביקשו. אני כ"כ עצבני, שקשה לתאר. מי שמכיר אותי יודע שקשה לעצבן אותי... ;-)

פורסם

חבר'ה רגע רגע!

תומר שניה אני מגיע לנקודה שלך.

פותח השרשור....... אם עוד לא שילמת, באמת שאין לך מה להלחץ, תמשיך בדרך הרגילה של פניות עד שתפתור את הבעיה, והיא תפתר, אל תפחד להגיד להם "אין שום בעיה תגישו תביעה", אף חברה לא מגישה תביעה על סכומים כאלה, אין להם שום דרך להכריח אותך לשלם. באמת אין לך מה להיות עצבני. ולא יפעילו שום הליך משפטי נגדך.

תומר!

קיבלת מכתב על עיקול, בעצם, חצי מדינה קיבלה מכתב על עיקול כלשהו, ומי כמוני מכיר עיקולים, בין מכתב לבין לבוא בפועל לעקל, יש מרחק עצום.

אתה יודע כמה עולה להוציא לפועל עיקול? עיקולים לא עושים על סכומים שבהם מתעסק האזרח הפשוט, מדובר על עשרות ומאות אלפי שקלים, רק אז יש סיכוי שאולי ייצא לפועל עיקול.

פורסם
חבר'ה רגע רגע!

תומר שניה אני מגיע לנקודה שלך.

פותח השרשור....... אם עוד לא שילמת, באמת שאין לך מה להלחץ, תמשיך בדרך הרגילה של פניות עד שתפתור את הבעיה, והיא תפתר, אל תפחד להגיד להם "אין שום בעיה תגישו תביעה", אף חברה לא מגישה תביעה על סכומים כאלה, אין להם שום דרך להכריח אותך לשלם. באמת אין לך מה להיות עצבני. ולא יפעילו שום הליך משפטי נגדך.

תומר!

קיבלת מכתב על עיקול, בעצם, חצי מדינה קיבלה מכתב על עיקול כלשהו, ומי כמוני מכיר עיקולים, בין מכתב לבין לבוא בפועל לעקל, יש מרחק עצום.

אתה יודע כמה עולה להוציא לפועל עיקול? עיקולים לא עושים על סכומים שבהם מתעסק האזרח הפשוט, מדובר על עשרות ומאות אלפי שקלים, רק אז יש סיכוי שאולי ייצא לפועל עיקול.

אז אתה אומר שאין מצב שעוד חצי שנה אני מקבל חשבון על סך 1000 שקל...
פורסם

:shock: :shock:

זה לא הלוואה בשוק האפור !!

רק אל תזניח את הטיפול בעניין, בצורה רגועה, ובסוף אתה תופתע, זה ייפתר ולא יוציאו לפועל שום איום.

פורסם

אביעד, אני לא מבין כמה דברים חשובים ממה שאמרתה.

איך נתנו לך אפשרות להירשם ולגלוש לתקופת נסיון בלי לקחת ממך אמצעי תשלום ? זה שהייתה במסלול ללא התחייבות לא אומר שאתה לא צריך למסור אמצעי תשלום. הדבר דומה למצב היום בשוק הסלולארי, כל התוכניות החדשות הן בעלות תשלום חודשי קבוע, גם אם אתה לא מדבר שניה אחת. לכן, ממה שאני מבין מדבריך ביקשתה לנתק את הקו רק לאחר כמה חודשים, וממה שאני מבין 120 השקלים הן בעבור התוכנית שהיתה בה באותם חודשים, עד שביקשתה לנתק את הקו. זה שהם חייבו אותך בעבור תקופה של עוד חודש אחרי שפניתה וביקשתה לנתק את הקו זאת כמובן חוצפה, ובזה אתה צודק ב 100%, אבל בקשר ל 120 שקלים, יכול להיות שיש משהו במה שהם אומרים. זה שגלשתה רק 12 יום לו אומר שלא תהיה מחוייב בעלות חודשית, אם הייתה רוצה הייתה יכול להתקשר אחרי 12 יום ולנתק את המנוי, אבל עשיתה זאת בדיעבד רק אחרי כמה חודשים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אביעד, אני לא מבין כמה דברים חשובים ממה שאמרתה.

איך נתנו לך אפשרות להירשם ולגלוש לתקופת נסיון בלי לקחת ממך אמצעי תשלום ? זה שהייתה במסלול ללא התחייבות לא אומר שאתה לא צריך למסור אמצעי תשלום. הדבר דומה למצב היום בשוק הסלולארי, כל התוכניות החדשות הן בעלות תשלום חודשי קבוע, גם אם אתה לא מדבר שניה אחת. לכן, ממה שאני מבין מדבריך ביקשתה לנתק את הקו רק לאחר כמה חודשים, וממה שאני מבין 120 השקלים הן בעבור התוכנית שהיתה בה באותם חודשים, עד שביקשתה לנתק את הקו. זה שהם חייבו אותך בעבור תקופה של עוד חודש אחרי שפניתה וביקשתה לנתק את הקו זאת כמובן חוצפה, ובזה אתה צודק ב 100%, אבל בקשר ל 120 שקלים, יכול להיות שיש משהו במה שהם אומרים. זה שגלשתה רק 12 יום לו אומר שלא תהיה מחוייב בעלות חודשית, אם הייתה רוצה הייתה יכול להתקשר אחרי 12 יום ולנתק את המנוי, אבל עשיתה זאת בדיעבד רק אחרי כמה חודשים.

עשיתי זאת כעבור 12 יום.

פורסם

גם לי היה את אותו מקרה עם נטויז'ן התנתקתי מהם....אחרי כמה זמן התקשרתי כדי לוודא שאני מנותק...ואחרי יותר מחצי שנה שמתי לב שהם הורידו לי מהחשבון כל חודש משהו כמו 100 ש"ח...כלומר הם היו חייבים לי משהו כמו 700+ ש"ח...

התקשרתי אליהם והם אמרו לי שאני רשום אצלם כמשתמש =\, סיפרתי להם את הסיפור ואמרתי שזה לא הגיוני כי אני כבר לקוח אצל ספק אחר מאז שהתנתקתי מהם, הם הציעו לי כל מני שטויות אבל מה ניסגר עם זה אני כבר לא זוכר זה קרה לפני יותר משנתיים =\...

ואגב כל החברות האלה ממש לא תמימות...גם עם בזק בינלאומי (חיובו אותי על שירותים שלא נירשמתי, ולא עידכנו את ה"מבצע" כשביקשתי) היו לי כאלה בעיות וגם עם יס( לא שידרגו את התוכנית הישנה ושילמתי כפול) וגם עם אורנג...הכל אותו ***!

מה שכסף עושה לאנשים!!!

פורסם

במקרה אני עובד מול כמה חברות אינטרנט (מתוקף העבודה)

לפותח התרד פנה אליי בפרטי הסביר לך את דרך ההתמודדות שלך מולם.

אל חשש יש פסק דין תקדימי בנושא זו ( בוצעה תביעה מול אחת חברות האינטרנט על חיוב שלא לצורך) התובעת זכתה.

ובנוסף לידידה טובה שלי היה מקרה דומה עם נטוויזין...(יש להם רגעים...)- וגם פה היא צדקה

בכל מקרה דע משהו אחד - כל השיחות מוקלטות (הם כמעין חוזה שבעל פה)- וזכותך לשמוע את אותה שיחה (בתנאים מבוקרים).

כמו כן כל פנייה מתועדת גם אם פנית בטעות... כך שיש תיעוד על השיחה.

רק כך בחשבון שאתה תשלם על אותו חודש שגלשת (אפילו שגלשת 12 יום) החיוב הוא חודשי. 12יום = 30 יום. בקשר לשאר הסכום..- בפרטי.

לילה טוב.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

גם לי עשו כמה תרגילים............... ולאחר דין ודברים איתם ועם העו"ד שלהם כנראה שאני הולך להגיש תביעה כנגדם..... אוהה כמה שהם טיפשים

• תוכן חדש...