Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל האוהדים הירוקים שבנכם היום המשחק הגורלי של חיפה

כולכם צריכים להגיע למשחק ולתמוך בקבוצה!!!

:smilecol:

ב"ה ניקח השנה גם את האליפות!!! :onfire:

ב"ה נבקיע 10 שערים והצהובים והאדומים ישתקו :shock: ....

מקווה שתגיעו :mm_yeah: ...

מכבי חיפה מלחמה!!!

מאלעד ה1 :screwy:

נינג'ה לבנה!

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מקווה שחיפה תוכיח לכולם שהיא הקבוצה הכי טובה בליגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בהצלחה היום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smilecol:

גם אני אוהד חיפה , ואני מקווה שהיא תיקח אליפות

אבל לפי כל הסממנים האלופה הנכנסת היא מכבי תל אביב , ולאו דווקא בגלל

יכולת ספורטיבית , אלא בגלל החלטה שרירותית של בית הדין , שמאפשר להפועל פ"ת לשחק "בבית" נגד מכבי תל אביב באצטדיון רמת גן ( להזכירכם מכבי תל אביב שחקה

4 משחקים ביתיים באצטדיון רמת גן העונה ..)

הפועל פ"ת מצידה הסכימה ואף הציעה את ההצעה בטענה ש"מקרה אמיר רנד 2"

יכול לקרות באם יארחו את המשחק באצטדיון בפ"ת .

ותאמינו לי שעם ההפרדה הנכונה והשיטור הנכון הכל יכול להמנע.

ההחלטה של פתח תיקווה היא כספית בלבד...

המשחק הולך להכניס לקופתה סכום נכבד!

מה שהכי חורה לי , היא העובדה שיש מספר מגרשים נייטרלים מתאימים למשחק..

כגון טדי , בלומפילד , וכו...

ובנוסף שעירוני אשדוד ביקה להעתיק את המשחק שלה לקרית אליעזר היא נענתה

בשלילה ... הכל מסריח , יום עצוב לכדורגל הישראלי...

העדפות ברורות של לאלופה הנכנסת....

עצוב

:x:(

פורסם

כמה שטויות...

לירן - מגרשה הביתי של מכבי ת"א אם תרצה או לא הוא בלומפילד. לא איצטדיון ר"ג.

ההחלטה להעביר את המשחק לר"ג היא כלכלית נטו, ואין מה לעשות , היום הספורט מושתת על כלכלה וכסף ולא על אהבת המשחק והסמל... התקלקל ואין מה לעשות.

בנוגע להעברת משחקה של אשדוד לחיפה = זה גרוע עשרות מונים ממה שפ"ת עשו כי זו החלפת ביתיות וזה אסור.

:-)

פורסם

לא שאני כ"כ מבין בכדורגל, באמת אף פעם לא הבנתי את הרצון העז להכניס את הכדור לטבעת... :idea: כנראה איזשהו חסך בילדות. :roll:

עדיין מאוד משעשע אותי לקרוא את ההודעות שבאות פה לפני בזמן ואחרי כל משחק.

אתם כל פעם מתפלאים נורא מדברים מובנים מאליו,

מה כ"כ מוזר בזה שפ"ת העבירה את המשחק לר"ג??? לפי מה שהבנתי הרווחים צפויים במשחק הזה משוערכים ב2 מיליון ש"ח להפועל פ"ת... וזה ממשחק שבתכלס לא חשוב לקבוצה בכלל. אז באמת נראה לכם שהם יוותרו על הדבר הכי טוב שהם יכולים להשיג מבחינתם? כסף???

אין סיכוי. וזה לגיטימי לגמרי.

Money makes the world go around, and apparently - the soccer ball too..... :lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
כמה שטויות...

לירן - מגרשה הביתי של מכבי ת"א אם תרצה או לא הוא בלומפילד. לא איצטדיון ר"ג.

ההחלטה להעביר את המשחק לר"ג היא כלכלית נטו, ואין מה לעשות , היום הספורט מושתת על כלכלה וכסף ולא על אהבת המשחק והסמל... התקלקל ואין מה לעשות.

בנוגע להעברת משחקה של אשדוד לחיפה = זה גרוע עשרות מונים ממה שפ"ת עשו כי זו החלפת ביתיות וזה אסור.

אריאל , מן הסתם אני יודע שמגרשה הבייתי הוא בלומפילד

אבל מכבי תל אביב שחקה העונה כ 4 או 5 משחקי בית באצטדיון רמת גן..

מה גם שזה היה הבית שלה לאורך שנים.. ומגרש בכלל לא נייטרלי...

וישי , ההחלטה היא כלכלית אין ספק( למרות שהפועל פ"ת טענה שהיא בטיחותית).. אבל ההחלטה של אשדוד היא גם כלכלית...ומדוע לה לא אישרו?

פורסם

מה ז"א למה לאשדוד לא אישרו?

אולי אני מתבלבל פה אבל לפי מה שהבנתי, בסופו של דבר ניתנה האפשרות לאשדוד להעביר את המשחק לאיזה איצטדיון שהיא רוצה כל עוד זה לא יהיה בקרית אליעזר (וזה מובן). הבקשה והעירעור שהם הגישו היה למשחק בקרית אליעזר וזה כבר הגזמה כי זאת החלפת ביתיות כמו שאריאל אמר. הם אלא שבחרו בסופו של דבר שהמשחק יהיה באשדוד.

אז מה פה לא בסדר?

פ"ת קבוצה במצב כלכלי קשה, ההכנסות ממכירה של 30 אלף כרטיסים יעשו לה רק טוב ואין שום ספק בקשר לזה שההחלטה הייתה 99% כלכלית.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

יכולת ספורטיבית , אלא בגלל החלטה שרירותית של בית הדין , שמאפשר להפועל פ"ת לשחק "בבית" נגד מכבי תל אביב באצטדיון רמת גן ( להזכירכם מכבי תל אביב שחקה

(

להזכירך אדון יעקב שחר לא הביע התנגדות ל"החלטה השרירותית" הזאת.

כנ"ל לגבי מושיק תאומים.

אולי אם שניהם היו מתנגדים הדבר לא היה יוצא לפועל.

פיאט אונו - כי האימפרזה בשטיפה. angryrazz.gif

פורסם

(

להזכירך אדון יעקב שחר לא הביע התנגדות ל"החלטה השרירותית" הזאת.

כנ"ל לגבי מושיק תאומים.

אולי אם שניהם היו מתנגדים הדבר לא היה יוצא לפועל.

פיאט אונו - כי האימפרזה בשטיפה. angryrazz.gif

פורסם

אולי אני מתבלבל פה אבל לפי מה שהבנתי, בסופו של דבר ניתנה האפשרות לאשדוד להעביר את המשחק לאיזה איצטדיון שהיא רוצה כל עוד זה לא יהיה בקרית אליעזר (וזה מובן). הבקשה והעירעור שהם הגישו היה למשחק בקרית אליעזר וזה כבר הגזמה כי זאת החלפת ביתיות כמו שאריאל אמר. הם אלא שבחרו בסופו של דבר שהמשחק יהיה באשדוד.

אז מה פה לא בסדר?

פ"ת קבוצה במצב כלכלי קשה, ההכנסות ממכירה של 30 אלף כרטיסים יעשו לה רק טוב ואין שום ספק בקשר לזה שההחלטה הייתה 99% כלכלית.

ישי צודק

ואם אשדוד היו חכמים הם היו מעבירים את המשחק לבלומפילד, עושים מכה של כסף, מביאים אוהדים של הפועל ומכבי ת"א שיעודדו אותם ומרוויחים מכל הצדדים.

:-)

פורסם

אני מקווה שרק בגלל השחיתות של הצהובים והאי צדק שנעשה בהעברת המשחק לרמת גן

הם בסוף יאכלו אותה.

זה יהיה כ"כ טוב שרק בגלל זה הם לא יקחו אליפות.

מילא היו לוקחים אותה ביושר אז לא הייה אכפת לי כי מגיע להם אבל ככה? זה ממש מגעיל.

פורסם
צהוב עולה צהוב עולה עולה!!!

גם אם עוזי חיטמן יגשים לכם חלום לא תקחו אליפות.

רק מכבי ת"א

תודה לך על "הסקופ" הבלעדי...

פורסם

אז מה פה לא בסדר?

ישי צודק

ואם אשדוד היו חכמים הם היו מעבירים את המשחק לבלומפילד, עושים מכה של כסף, מביאים אוהדים של הפועל ומכבי ת"א שיעודדו אותם ומרוויחים מכל הצדדים.

אי אפשר להעביר את המשחק לבלומפילד כי הנהלת האצטדיון מסרה שהדשא

נכנס להזרעה

• תוכן חדש...