Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אתמול פירקתי את הלוח שעונים כדי להחליף את הפליטר הירוק , אחרי שפירקתי הנורה לא עובדת יותר .

הסבר: יש בית נורה אליו מתחברים 2 חוטי חשמל, המנורה הזאת עובדת, הנורה השנייה שהחשמל עובר אליה דרך ה"מעגל" או ה"לוח" אלקטרוני לא עובד, חיברתי בית מנורה חדש, ונורה חדשה, ושום דבר לא עובד, עצות?

לגבי הספידומטר, אחרי שהחזרתי את הלוח שעונים (רק משכתי אותו קצת) מד מהירות הפסיק לעבוד, כנראה הוא התנתק מהלוח או מהגיר, לא מצאתי שום סימנים שמראים שהוא התנתק,או שאחד מגלגלי השיניים נשמבר למרות שלא נראה לי

וכמה עולה כבל ספידומטר חדש?

אשמח לעזרה

Suzuki Jimny

פורסם

ועל זה נאמר:צ.ה.ל- צרות הלכתי לחפש!!

אם הייתי יודע ביום שישי במפגש מועדון פיאט ביקום, שזהו הצעד הטפשי , שבו עומד לנקוט,

הייתי קושר לך את הרכב במגרש החנייה!

לאחר שעשית כבר את השטות המתן לתגובתו של רפי לין לשאלותיך!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם הייתי יודע ביום שישי במפגש מועדון פיאט ביקום, שזהו הצעד הטפשי , שבו עומד לנקוט,

בברכה

צביקה

לצהל אני מתגייס עוד שבוע אבל את הבעיה עשיתי אתמול.

Suzuki Jimny

פורסם

כנראה שהקדמתאת הגיוס...!

ובהזדמנות זאת קבל את איחולי : גיוס נעים טירונות קלה, ושיפשוף נעים!

שמור על עצמך וחזור אלינו בשלום!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם יש לך רב מודד תוכל לבדוק לגבי הנורה איפה יש לך נתק כך שלא מגיע אליה מתח.

לגבי הספידומטר אינני יודע,

ובכל מקרה - גיוס נעים !!!! (צעיר... :D)

...Carpe Diem

פורסם

לגבי הספידומטר:

אתה יכול להוציא את כל לוח השעונים החוצה (תנתק בעדינות את הכבל ספידומטר).

תסובב את המקום אליו מתחבר הכבל עם היד (ומהר) ומייד תדע אם הלוח עצמו תקין (אני מאמין שכן).

תרכיב הכל בחזרה ותראה אם זה עובד.

אגב, בצד של הגיר הכבל ספידומטר מתחבר בהברגה, ככה שלא סביר שהוא השתחרר משם.

דבר אחרון, יצא לי להיתקל בכבל ספידומטר קצר במיוחד, שהייתי צריך לשחרר קודם מהצד של הגיר כדי שאני אוכל להוציא את לוח השעונים ממקומו ולנתק את הכבל ספידומטר.

כבל חדש יעלה לכל היותר 100 ש"ח לדעתי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בברכה

צביקה

צביקה, תמיד נעים לקרוא את התגובות שלך... :wink:

פורסם

טיסן קטן...קרה לי כל שני וחמישי בY10 שלי...כנראה שלפת את כבל המתכת מחוץ לחיבור שלו במנוע..גם אם הכיסוי של הכבל נראה מחובר הכבל בפנים מנותק,אצלי בY10הייתי מסובב את ההגה ימינה ויורד אל הגלגל(שמאלי,צד הנהג)מאחוריו היה החיבור ושם הייתי מכניס חזרה את הכבל למקום,אם תמשוך חזק מידי אתה תנתק את הכבל מהספידומטר..תזהר!

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

איך הכבל מתחבר לגיר, בהברגה?

ששיחקתי עם זה (כבל ספידומטר בחיבור לגיר) היה מין גומי כזה, עכשיו השאלה אם אפשר להוציא את הגומי ולראות אם הוא בעצם מחובר?

Suzuki Jimny

פורסם

כן אפשר,הגומי רק מגן 90 אחוז באחד הקצוות הכבל לא מחובר עד הסוף, לעיתים נראה מחובר אך לא מחובר.

בקשר לנורה נסה להחליף נורה שוב לחדשה או להפוך את הנורה, אולי להצמיד את המגעים ולנקותם - זה בדוק זה.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

יונתן , תודה לך על העזר,ה אני ירד יותר מאוחר אל האוטו ויעדכן, ראיתי שם איזה אזיקון בטח שיחקו עם כבל פעם.

רפי, אני רוצה לפתור את הבעיה לבד, תודה על ההמלצה :)

Suzuki Jimny

פורסם

היום ניסיתי לתקן, ראיתי מין קונקטור לא מחובר ללוח שעונים,

הסבר:

הסליל עצמו שמסתובב מהגיר ונכנס לספידומטר מזיז את מד המהירות אם מזיזים אותו !. הוא ממש לא גמיש (הכבל ספידומטר)

ניסיתי למשוך אותו בעדינות, לדחוף לתוך הדש בורד (מהגיר לדש בורד) קצת חוט שייהיה אפשר לחבר, אבל הכבל קצר מידי

עכשיו מוזר לי איך שהוא ככה מתוח ומקודם לא התנתק, אפשר לעשות משהו או לקנות כבל חדש?

ובקשר לנורה, שפירקתי שוב את לוח השעונים היא עבדה ושהחזרתי היא כבתה שוב, לדעתי זה המגע

Suzuki Jimny

פורסם

תנסה לנתק אותו מהגיר ואז לחבר ללוח שעונים, ורק אחרי שאתה מרכיב את לוח השעונים לחבר אותו חזרה לגיר.

כבל חדש (וארוך קצת יותר) לא יעלה לך הרבה.

פורסם
תנסה לנתק אותו מהגיר ואז לחבר ללוח שעונים, ורק אחרי שאתה מרכיב את לוח השעונים לחבר אותו חזרה לגיר.

כבל חדש (וארוך קצת יותר) לא יעלה לך הרבה.

אהלן, כמה יעלה הכבל?

לגבי הרכבת הכבל, אפילו אם אני ינתק מהגיר וירכיב על הלוח שעונים או ההפף זה עדיין ייהיה מתוח..

עדיף להביא כבל חדש (מעניין אם יש אותו לפרסי)

Suzuki Jimny

פורסם

אני קניתי לפני שנתיים בערך ב-70 ש"ח.

• תוכן חדש...