Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהו המרחק (כל כיוון) שאתה נוסע כל יום לעבודה שלך ?  

232 הצבעות

1. 1. מהו המרחק (כל כיוון) שאתה נוסע כל יום לעבודה שלך ?

• בין 0 ל 5 ק"מ
    • בין 6 ק"מ ל 10 ק"מ
    • בין 11 ק"מ ל 15 ק"מ
    • בין 16 ק"מ ל 20 ק"מ
    • בין 21 ק"מ ל 25 ק"מ
    • בין 26 ק"מ ל 30 ק"מ
    • בין 31 ק"מ ל 35 ק"מ
    • בין 36 ק"מ ל 40 ק"מ
    • בין 41 ק"מ ל 50 ק"מ
    • 51 ק"מ ומעלה !

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יותר נעים מאשר לעלות לרכב, לשמוע את המוזיקה שאתה רוצה, לשבת בכיסא שמתאים בדיוק רק לך ולהרגיש את משב הרוח בנסיעה...:-P

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
להרגיש את משב הרוח בנסיעה...:-P

ל'

סליחה ליטל, את מה בדיוק?? לא שמעתי....

6 וחצי בבוקר משב רוח?? מה, יקפאו לי הבצים... :shock:

פורסם

טוב אני יוצאת ב 5:30 בבוקר , ואין לי "דברים" שקופאים":wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אופניים של חברת גרשון דייגי (GARY FISHER).

6 ק"מ כל כיוון. חבל להניע את הסונומה בשביל זה, ואני בכלל לא מזכיר את 5000 הסמ"ק של המוסטנג.

פורסם

1.5 ק"מ לכל כיון, 90% מהזמן ברגל, רק שיורד גשם אז מבקשים מאבא שיקח אותי או פשוט נוסעים עם הבוס שגר קומה מעלי :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

א. מי קונה רכב רק בשביל לנסוע איתו לעבודה? יש אנשים שלא אכפת להם כל היום להתנייע באוטובוסים, ויש אנשים שחושבים רק על לעלות על אוטובוס ולחפש מקום ישיבה ומקבלים חררה.

ב. כמו שליטל אמרה, יש כמו 'לעלות לרכב, לשמוע את המוזיקה שאתה רוצה, לשבת בכיסא שמתאים בדיוק רק לך ולהרגיש את משב הרוח בנסיעה'?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בבוקר, לוקח לי בסביבות חצי שעה.

כנ"ל בחזרה.

לא היה אכפת לי לצאת כל יום ב-7(ולנסוע עקב כך 10 דקות פחות), אבל מכיוון שאין טעם, אז אני יוצא ב-8.

פורסם

אני כול בוקר נוסע הלוך כ 5 ק'מ וחזור כ 5 ק'מ לוקח לי כמה דקות..אני גר באשדוד

ועובד בנמל אשדוד :)

"בשביל להגיע לתוצאות משמעותיות יש לערוך שינויים משמעותיים"

פורסם

מרחק נסיעה כ- 55 ק"מ הלוך חזור (רחובות - חולון\חולון - רחובות)

עד לא מזמן נסעתי ברכב, זמן נסיעה ארך כשעה בבוקר (אחרי 8), זמן נסיעה בחזור (אחרי 5) ארך כשעה וחצי עד שעתיים (צריכת דלק 1ל' - ל -7.5ק"מ עם מזגן ובפקק)

היום אני נוסע הלוך ושוב באמצעות אופנוע (KTM 400 סופר קומפוטישן), זמן נסיעה (לא חשוב מתי ולאן) אורך כ - 14 דק' עם צריכת דלק מינימלית (1ל'- ל - 30ק"מ). ד.א. - בגשם לוקח לי 20 דק'.

מסקנה: כל אנשי הנסיעות הארוכות - תעברו לאופנוע :twisted: :evil:

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

• תוכן חדש...