Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כשבוע וחצי גיליתי שהרדיאטור חימום פנימי שוב נסתם- אין חימום.

לקחתי את הרכב למכון רדיאטורים שפתח את הסתימה ע"י לחץ מים חזק. הרבה בוץ יצא מהרדיאטור חימום פנימי. עכשיו החימום פועל מצויין.

לאחר תיקון התקלה הנ"ל, שאני מפעיל את המזגן בקירור- משני הפתחים המרכזיים יוצא חום, ומשני פתחי הצד יוצא קור.

חשוב לציין שהתקלה התחילה לאחר התיקון בבעית החימום.

מדובר באונו 93 1.4 עם מזגן מקורי.

האם מישהו יודע מה הם עשו למזגן? מה לפי דעתכם התקלה?

תודה מראש.

פורסם

בדוק שגלגל ההפעלת החמום סגור. אם בכל זאת ממשיכה התקלה אז יתכן שברז החימום אינו סוגר את מעבר המיים החמים אל רדיאטור החימום הפנימי כך שגם אם אתה סוגר החימום הוא ממשיך להתחמם.

לצורכי החלפת ברז חימום יש לפרק את הדשבורד או לפחות לשחרר את ברגיו ולהרימו קצת בחלקו הימני.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

גיא, כמה עלה לך הניקוי רדיאטור?

ומשום מה אצלי שאני מפעיל חימום רק 2 הפתחים שבמרכז הקונסולה עובדים ו2 הצדדים לא..מוזר..(ואם אני מפעיל דרך הרסקור כולם עובדים...טפו טפו טפו, ברוך השם

Suzuki Jimny

פורסם

חייב לציין שרפי תותח, תראו איך מכיר בע}פ כל דגם של מזגן, אלוף העולם!

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
גיא, כמה עלה לך הניקוי רדיאטור?

ומשום מה אצלי שאני מפעיל חימום רק 2 הפתחים שבמרכז הקונסולה עובדים ו2 הצדדים לא..מוזר..(ואם אני מפעיל דרך הרסקור כולם עובדים...טפו טפו טפו, ברוך השם

אצלי כל הפתחים עובדים בחימום ובקירור. המרכזיים מוציאים יותר אויר ב 50%.

התיקון עלה 70 ש"ח כולל ג'ריקן של 5 ליטר מים ירוקים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכונים:

נסעתי שוב לאותו מכון למזגנים, הוא בדק וטען שלמרות שהבורר נמצא במצב קירור, עדיין יוצא חום מהמערכת.

לפי בעל המכון, התקלה הינה בברז החימום או בכבל שלו במקרה הטוב. לטענתו, לצורך תיקון התקלה יש לפרק את הדשבורד. סיכמתי איתו שאני יביא את הרכב לתיקון התקלה לפני הקיץ.

תודה לכולם ובמיוחד לרפי לין על העזרה- בזכותך באתי מוכן.. :-)

פורסם
אצלי כל הפתחים עובדים בחימום ובקירור. המרכזיים מוציאים יותר אויר ב 50%.

התיקון עלה 70 ש"ח כולל ג'ריקן של 5 ליטר מים ירוקים.

כי יש לך מזגן מקורי של פיאט.

Suzuki Jimny

פורסם

בקשר לברז

אז לא חייבים לפרק בכלל את הדשבורד ניתן להגיע לברז בלי הפירוק של הדשבורד

ישנם שתי ברגים שמחזיקים את הברז לבורג אחת ניתן להגיע לשני קצת קשה אבל רצון ניתן להוריד את הברז ללא פירוק הדשבורד

פורסם

בפיאט אונו עם מזגן מקורי, הדשבורד מפריע להגיע אל ברז החמום אך אין צורך לפרקו כולו אלא לפרק את הברגים המחברים אותו אל גוף הרכב ולהרים מעט את צידו הימני וכבר יש גישה אל ברז החימום, הצנורות חימום וכבל הפעלת הברז. יש כמה סוגים של ברזי חימום לאונו ולכן הקפד שהוא יהיה בדיוק כמו המקורי

שיפורק מהרכב.

בברכה - רפי לין :-)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

ניתקתי את 2 צינורות המים שמובילים אל רדיאטור החימום הפנימי, ועכשיו הקירור עובד בשיא עוצמתו. (מצורפות 2 תמונות).

מישהו יודע כמה עולה ברז חימום לרכב שלי, כמה תעלה עבודה (ואני מבין שמדובר בהרבה עבודה) והאם אתם ממליצים להשאיר זאת ככה או לתקן?

תודה מראש..

• תוכן חדש...