Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נקווה שבאמת תהיה ירידה ואחריה עוד ירידה!

נחכה עוד שבוע ונראה...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

תקראו את התגובה מס' 2, ותבינו למה זה קרה. הבנאדם פשוט צודק.

פורסם

זה קורה בגלל שמחיר הנפט בעולם יורד, ולא בגלל שכמה ישראלים תדלקו פחות!

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

הירידה הזאת לא תהיה כל כך משמעותית, אם מישהו חישב מה הנזק בכיס בעליה האחרונה של מחירי הדלק יראה שלא מדובר בכל כך הרבה כסף בכל תדלוק, זה הפרש של כמה שקלים וזה לא מה שיהרוג אותנו אבל אם מסתכלים על המחירים של לפני שנה אז מדובר בהפרש משמעותי.

כל ירידה במחירי הדלק מבורכת אבל מאז העלייה האחרונה הרבה אנשים התחילו לנסוע פחות וזה גרם לירידה בביקוש ואני אישית הורדתי 200 ש"ח בהוצאות לעומת החודש הקודם וזה עוד עם מחירי דלק גבוהים יותר, לדעתי לא יזיק לכולנו להזיז קצת את הגוף וכך להוריד את הוצאות הדלק ולא משנה אם המחיר של הדלק יירד קצת בסוף החודש.

פורסם

הדבר היחיד שהם כן השיגו עם מחירי הדלק העניקיים שיש כרגע, הוא אויר נקי יותר, פחות אנשים נוסעים ולכן יש פחות זיהום אויר.

אני אישית לא חושב שאם אנשים יסעו פחות זה יעזור, לא כל עוד יש ליסינג בארץ, ואני לא יודע מה המספר אבל אני מנחש שבסביבות ל30% או אפילו יותר מהמכוניות בארץ, הן ליסינג או רכב חברה..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אני אישית לא מאמין לירידה הזאת . לפי דעתי זאת ירידה לצורך עליה ( לא משנה מה הסיבה הם כבר ימציאו משהו שם בממשלה :roll: ).

אני מבחינתי עדיין בנוהל של ליסוע כמה שיותר בתחבורה ציבורית ולצמצמם נסיעות.אפילו כמה שמדגדג לי ליסוע עם גג פתוח ולתפוס טרמפיסטיות :wink: .

ובקיצור אני ממש לא מאמין שתיהיה ירידה במחירי הדלק .

יוגב

פורסם

אני לא אמרתי שזה בטוח יגרום לירידה במחיר, אבל זה יחסוך לכל אחד מאיתנו קצת, אני אישית לפני העלייה של המחירים הייתי מוציא בחודש 750 ש"ח, ובחודש הנוכחי צמצמתי את הנסיעות שלי והשתדלתי לעשות את כל הסידורים שלי בכמה שפחות נסיעות וככה סיימתי את החודש ב550 ש"ח על דלק ועוד במחיר הגבוה שהוא נמצא בו היום, אז לדעתי אם כל אחד לא ימשיך לצמצם בנסיעות כמו שרוב האנשים עשו בחודש הזה אז זה יחסוך לכל אחד מאיתנו אישית בהוצאות הדלק החודשיות.

פורסם
ממש לא נכון! לפני כחודשיים שהיה את שני ההוריקנים שפגעו בדרום ארה"ב ולכן מיחרי הדלק עלו לשיא של כ-70 דולר לחבית, עקב פגיעה בתעשיית הנפט בדרום ארה"ב. כרגע המחיר ירד לכ-61 דולר לחבית לכן הוא יורד גם אצלנו.
פורסם

מאוד מקווה שאכן המחירים ירדו, ולא יעלו לאחר מספר ימים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אחרי מספר ימים? המינימום שיכול להיות זה אחרי חודש.. את צריכה לדעת את זה :wink:

ובקשר למחיר - הייתה קפיצה בדלק בגלל הסופה החדשה הזאת.. שהייתה אמורה פגוע במקסיקו ופלורידה ולגרום לנזק רציני..

מסתבר שבסוף היא לא גרמה להרבה נזקים - ומחיר הדלק ירד..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...