Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היאריס הוא רכב מעולה לכל הדעות, אמינות ואיכות של טויוטה .

אני לא מבין איך אפשר להשוות בכלל טויוטה לפיאט, אבל כל אחד ומחשבותיו לאן שהן מוליכות אותו.

אני לא הייתי מהסס אפילו לא לרגע, אם הייתי באותה סיטואציה, טויוטה מספר 1.

בכל אופן שיהיה בהצלחה בכל אשר תבחר.

אין ספק שהיאריס רכב מעולה. השאלה אם הוא מתאים לאמא + 2 ילדים. לדעתי לא - בגלל המרווח המצומצם מאחור והבגאז' המזערי. אני הייתי מציע למלודי פשוט לנסות - להכנס לסוכנות טויוטה עם הציוד שהיא מתכוונת לנסוע איתו, ולנסות להכניס את הסלקל+ כסא הבטיחות ליאריס, וציוד שהיא לוקחת ביום-יום (כולל עגלה) לבגאז', ולראות אם היא מתאימה לה.

רק לשם השואה, תא המטען של היאריס 205 ליטר, לעומת 295 ליטר בפיאט פונטו, 305 ליטר בסיטרואן c3 ו380 ליטר בהונדה ג'אז (שוב, הוארסו סיפור אחר לגמרי עם 390 ליטר). גם בסיס הגלגלים (שהוא המדד למרחב הפנימי) של היאריס קטן משמעותית ביחס לקטגוריה (2.37 לעומת 2.46 למתחרות)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז קודם כל תודה לכל העונים שענו לי.

בטבלה ההשוואתית ששמתם כאן מופיע סיריון ישן ולכן זה לא רלוונטי מאחר ויש כעת דגם סיריון חדש.

מצאתי "מגזין רכב" מאוגוסט 2005 ובו יש מבחן השוואתי בין 4 מכוניות :

פיאט פונטו, יונדאי גטס, שברולט אוויאו ודיהטסו סיריון החדשה.

הם כותבים : יצאנו לבדוק מיהי הקטנה האוטומטית הטובה ביותר הנמכרת בתחום של 100 אלף שקל"...

הם מסבירים שדיהטסו השייכת לענקית היפנית טויוטה, לקחה את כל המרכיבים המשובחים של היאריס, שיפרה את העיצוב הפנימי, החיצוני ונוחות המושבים, ויצרה מכונית משובחת יותר בהיאריס.

"את המקום הראשון כובשת הדייהטסו סיריון החדשה. היא מרווחת, נעימה וחזקה, ומלבד כל אלה גם נראית מצויין. אם נזכור שמתחת לעור החדש שוכנים רכיבים רבים של הטויוטה יאריס המוצלחת, נמצא כמה הסברים לעליונות שלה לעומת המתחרות." ובנוסף לכל - מחירה 94,200 ש"ח עם כל האבזורים.

אז קנינו.

ואפילו היה צבע שאימי רצתה.

אז מגיע לנו מזל טוב

:beerchug:

פורסם

אמן סלה.

בנוסף לאוסף הקלישאות מפי המומחים, בחנתי אותה אישית. לכן גם קניתי אחת כזו (מגיעה אלי תוך 10 ימים).

אני אומנם זקוק לסיריון כרכב עירוני עבור סטודנט באוניברסיטת ת"א, אבל הרכב זריז מספיק, בעל הגה פשוט נפלא (רך ובעל תמרון שלא יאמן, והקשר שלו לכביש ממש לא מעניין, זה לא רכב ספורטיבי), הצמיגים רחבים וגדולים מספיק למהמורות למיניהן (עד לפני זמן קצר צמיגים כאלה היו הסטנדרט במשפחתיות).

תמיכת המושבים הקדמיים טובה מספיק ואם לא, תמיד יש דוקטור גב בעלות של 300 ש"ח נדמה לי.

הבעיתיות של הסיריון לטעמי היא מקלט רדיו נחות ורעשי כביש ומנוע.

החלפת הרדיו לאיכותי והוספת יריעות בידוד אקוסטיות יסדרו זאת.

חבל שאין אופציה ליותר מ-2 כריות אוויר, אבל זה מה שיש.

יוסי

• תוכן חדש...